Wandelreizen Wandelen zoals jij dat wilt

Wandelreizen van SNP

Zet stappen door kleurige wijngaarden, geurige heuvellandschappen of bruisende steden. Via SNP Natuurreizen boek je een wandelreis die perfect bij je past. Ontdek unieke plekken, die je met een fiets, auto of trein nooit zou vinden. En reis de hele wereld over: van de heuvels in Zuid-Limburg tot de gletsjers in Noorwegen en de hoge bergen in Patagonië. Onderweg overnacht je in een comfortabel hotel of een knusse trekkershut. Kies voor de perfecte wandelreis, precies zoals jij ‘m wilt.

Voordelen van een wandelreis via SNP
  • Je overnacht bij bijzonder accommodaties (die gegarandeerd goed zijn!)
  • Je reist met gedetailleerde routebeschrijvingen (die iedereen begrijpt)
  • Je ontvangt GPS-tracks voor je GPS-ontvanger
  • Je bagage hoef je niet mee te zeulen: wij regelen het vervoer!
  • Wandelvakantie met hond (indien aangegeven)
  • Groepsreis? Dan krijg je een ervaren groepsleider mee


Bekijk alle wandelvakanties

Bekijk ook onze wandelthema'svoordelen van wandelen, de mooiste wandelgebieden en populaire routes

Voordelen van wandelen

Inspannen en toch ontspannen. Het is een tikkeltje cliché, maar het omschrijft een wandelvakantie wel het best. Maar… Er is meer! Je ontdekt tijdens een wandelvakantie namelijk plekjes die je met een voertuig nooit zou bereiken. Je gebruikt je zintuigen optimaal als je door een dichtbegroeid bos, een bruisende stad of een groen en fluweelzacht heuvellandschap loopt. Je plaatst je voeten letterlijk op buitenlandse bodem; je snuift de verschillende geuren op; en je ziet meer details van je omgeving. Wandelen is een fantastische manier van reizen.


Lees onze blog: 'Wandelen doet wonderen'

Wandelreis voor wijnliefhebbers

Wandelen langs wijngaarden, dwars door velden en over prachtig glooiende heuvels. In beroemde wijnstreken, zoals de Chianti, Bourgogne, Champagne, Piemonte en Pfalz. Klinkt jou dat goed in de oren? Tijdens een wijnwandelreis bezoek je niet alleen de mooiste wijngebieden: je krijgt ook rondleidingen op (bekende) wijndomeinen. En natuurlijk is er tijd om tijdens het bezoek aan de wijnkelders te proeven! ’s Avonds zet je het culinaire spektakel voort met een heerlijk diner. Daarna logeer je in een charmant chambre d'hôtes of een gastvrij agriturismo.


Bekijk onze wijnwandelreizen

Welke wandelreis ga jij maken?

Wijnwandelen

Actief vanuit één plek

Rondreis

Ezeltocht

Sneeuwwandelen

Trektocht