Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Groepsreis×
  IJsland×
  Alles wissen ×
  4

  reizen in IJsland

  Verleg je horizon

  Op reis met SNP Natuurreizen

  Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van ons unieke reisaanbod.
  IJsland - Kjölur, 15 dagen
  ijsland-geysir.jpg 8,8
  Wandelen
  Groepsreis
  IJsland - Kjölur De mooiste wandelgebieden van zuidwest IJsland

  wandelvakantie vanuit kampeerplaatsen

  Zwaarte
  Comfort
  15 dagen
  vanaf € 3.829
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis
  IJsland - Zuid-IJsland, 7 dagen
  IMG_2119.JPG 9,0
  Wandelen
  Groepsreis
  IJsland - Zuid-IJsland Vulkanen, gletsjers en lavavelden!

  lichte wandelvakantie vanuit countryside hotel

  Zwaarte
  Comfort
  7 dagen
  vanaf € 2.831
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis
  IJsland - Ultima Thule Hike Experience, 8 dagen
  Ijsland
  Wandelen
  Groepsreis
  IJsland - Ultima Thule Hike Experience Ontdek de highlights van IJsland

  Overnachten in unieke guesthouses

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis
  Nieuw
  IJsland - Ultima Thule, 8 dagen
  ijsland-seljalandsfoss.jpg 8,7
  Wandelen
  Groepsreis
  IJsland - Ultima Thule Spectaculaire kennismaking met IJsland

  wandelvakantie vanuit pensions

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis

  Groepsreis IJsland: het eiland waar vuur en ijs samenkomen

  De vulkanische oorsprong van IJsland zorgt voor fabelachtige natuurtaferelen waarbij het lijkt of je je bevindt in een oerlandschap van vuur en ijs. Tijdens een groepsreis op IJsland ontdek je samen met andere reislustige vakantiegangers de natuur op het eiland. Het ene moment begeef je je met de groep tussen de geisers, rotsen of geothermische stoombronnen en het andere moment wandel je over de felgroene mospakketten of uitgestrekte lavavelden. Deze IJsland vakantie van SNP levert dan ook schitterende foto's op. Afhankelijk van welke groepsreis op IJsland je boekt, verblijf je in comfortabele hotels en groepsaccommodaties, slaap je in een authentieke berghut of ga je juist kamperen.

  Kennismaken met IJsland

  Ben je geen ervaren reiziger? Kies dan voor een rondreis door IJsland van SNP waarbij je alle hoogtepunten van dit prachtige land meepakt terwijl je verblijft in comfortabele accommodaties. Op het zuidelijke deel van het eiland maak je met de groep wandelingen in het indrukwekkende Hengillgebergte, waar dampende rivieren en stoombronnen een belangrijk onderdeel zijn van het overweldigende landschap. De groep bezoekt ook het schiereiland Reykjanes, waar de omgeving juist bestaat uit grillige lavavelden en groene mossen. Daarnaast bezoek je ook de gezellige hoofdstad Reykjavik en het indrukwekkende nationale park Thingvellir. Met een beetje geluk aanschouw je ook het magische noorderlicht.

  Sneeuwwandelen en kamperen midden in de IJslandse natuur

  Houd je van avontuur en uitdagingen? Trek dan je sneeuwschoenen aan voor een groepsreis op IJsland waarbij je afreist naar het gebergte van Kerlingarfjöll, gelegen op de Kjölur hoogvlakte. Je wandelt over dichtgesneeuwde vulkaanhellingen en ijzige vlaktes langs sissende stoombronnen en borrelende modderpoelen. Slapen doe je in een rustieke berghut. Een alternatief is een SNP-reis waarbij je kampeert in Zuid-IJsland. Een van de hoogtepunten tijdens deze rondreis is een bezoek aan het ijsmeer van Jökulsarlon, net als een prachtige wandeling over de zwarte hellingen van de Hekla naar de beroemde gekleurde ryolietbergen in Landmannalaugar.

  Groepsreis IJsland: schitterende plaatjes schieten

  Schiet je graag mooie plaatjes tijdens de vakantie? Een groepsreis op IJsland levert de ideale achtergrond voor schitterende foto's. De reis voert je langs de meest schilderachtige plekken op het eiland, die je natuurlijk vast wilt leggen. Een professionele fotograaf leert je tijdens deze SNP-reis hoe je al dit natuurschoon het beste op de foto krijgt. Deze groepsreis is geschikt voor zowel ervaren fotografen als hobbyisten.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)