Cookies op SNP

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Privacy statement

Privacy statement

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Uw gegevens vallen onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van persoonsgegevens.

Invullen van persoonsgegevens

Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking, het bezoeken van de informatiedagen, het aanmelden voor de Outdoor School of het aanmelden op de nieuwsbrief wordt u gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u op snp.nl invult gebruiken wij om de betreffende service te verlenen.

Tijdens het boekingsproces wordt u gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. SNP Natuurreizen gaat er van uit dat u de thuisblijvers zelf informeert dat SNP Natuurreizen hun gegevens in haar bezit heeft en uitsluitend zal gebruiken in geval van een calamiteit.

Verwerking van persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van uw reis. Om uw reis en verblijf zo goed mogelijk voor te bereiden kan het noodzakelijk zijn uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan luchtvaartmaatschappijen, reisleiders/ agenten ter plaatse, en/of accommodatieverschaffers.

SNP Natuurreizen legt in het kader van haar dienstverlening klantgegevens vast wanneer u diensten en/of producten van SNP Natuurreizen afneemt of anderszins contact heeft met SNP Natuurreizen. SNP Natuurreizen gebruikt deze gegevens uitsluitend voor de uitvoering van uw reis, voor de ontwikkeling van producten en/of onderzoeksdoeleinden. Persoonlijke gegevens van klanten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. SNP Natuurreizen houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Verwijderen van persoonsgegevens

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is SNP Natuurreizen B.V., Molukkenstraat 7, 6524 NA te Nijmegen. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.

Indien u wilt dat SNP Natuurreizen uw persoonsgegevens uit het systeem haalt, kunt u:

Telefonisch contact opnemen via 024 3277000,
Een brief sturen naar SNP Natuurreizen, ter attentie van de afdeling marketing, onder vermelding van Verwijderen persoonsgegevens naar:

SNP Natuurreizen
Molukkenstraat 7
6524 NA te Nijmegen of via e-mail naar info@snp.nl

Als u zich wilt uitschrijven op de nieuwsbrief kunt u zich afmelden via de afmeldlink in elke nieuwsbrief.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan:

SNP Natuurreizen
Ter attentie van de afdeling Marketing,
Onder vermelding van Privacy Statement

of via ons contactformulier

Wijzigingen

SNP Natuurreizen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig deze pagina voor het actuele privacybeleid van SNP Natuurreizen.