SNP en Partners bijzondere samenwerkingen

Partners van SNP

SNP & de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV)
Wandelen in de bergen is fantastisch, mits je weet wat je doet. Veiligheid en voorbereiding zijn essentieel. SNP en de NKBV slaan daarom de handen ineen om jou zo goed mogelijk te informeren over jouw aanstaande bergwandelavontuur.
Meer over de NKBV

SNP & Op Pad
SNP Natuurreizen is vanaf 2018 de inspirator achter het online platform oppad.nl. Een logische stap voor een reisorganisatie met een team van ervaren fiets- en wandelspecialisten die de hele wereld over reizen voor de mooiste unieke bestemmingen. Tel daarbij alle reisjournalisten en fotografen die op pad gaan voor dit online reisplatform en je hebt een inspiratiebron voor je volgende reis, inclusief tips en praktische informatie. 
Naar oppad.nl

SNP & Geardropper
SNP Natuurreizen werkt sinds 2019 samen met Geardropper. Het concept van Geardropper maakt kamperen voor iedereen toegankelijk. Geardropper biedt namelijk de volledige kampeeruitrusting aan op verschillende bestemmingen.
Meer over Geardropper

Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland is een onafhankelijke, landelijke natuurbeschermingsorganisatie en de Nederlandse partner van BirdLife International, de organisatie die wereldwijd opkomt voor vogels en hun leefgebieden. SNP Natuurreizen is reispartner van Vogelbescherming Nederland.
Meer over Vogelbescherming Nederland 

SNP & HF Holidays
Verspreid over Groot-Brittannië liggen op unieke plekken de landhuizen van HF Holidays. Het zijn gegarandeerd onderkomens voor een op en top verzorgde wandelvakantie. Elke dag heb je de keuze uit drie wandelingen variërend in zwaarte en onder begeleiding van een gids. Ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen. SNP biedt groepsreizen met een Nederlandse SNP-groep en internationale groepsreizen waarbij je als individuele klant onderdeel uitmaakt van een internationaal gezelschap.

SNP & Reisboekwinkel de Zwerver
SNP werkt al jarenlang samen met Reisboekwinkel de Zwerver uit Groningen.