SNP en Partners bijzondere samenwerkingen

Partners van SNP

SNP & de Volkskrant 
SNP Natuurreizen en de Volkskrant organiseren samen jaarlijks verschillende lezersreizen. In 2019 bijvoorbeeld de etappes van de Balkanroute Via Dinarica, de cultuurreis Veneto en een natuurreis naar Roemenië in de Karpaten.
Meer over de Volkskrant

SNP & Trouw
SNP en Trouw bieden ook elk jaar inspirerende lezersreizen aan zoals Israël en Schiermonnikoog in 2019.
Meer over Trouw

SNP & Op Pad
SNP Natuurreizen is vanaf 2018 de inspirator achter het online platform oppad.nl. Een logische stap voor een reisorganisatie met een team van ervaren fiets- en wandelspecialisten die de hele wereld over reizen voor de mooiste unieke bestemmingen. Tel daarbij alle reisjournalisten en fotografen die op pad gaan voor dit online reisplatform en je hebt een inspiratiebron voor je volgende reis, inclusief tips en praktische informatie. 
Naar oppad.nl

SNP & Geardropper
SNP Natuurreizen werkt sinds 2019 samen met Geardropper. Het concept van Geardropper maakt kamperen voor iedereen toegankelijk. Geardropper biedt namelijk de volledige kampeeruitrusting aan op verschillende bestemmingen.
Meer over Geardropper

Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland is een onafhankelijke, landelijke natuurbeschermingsorganisatie en de Nederlandse partner van BirdLife International, de organisatie die wereldwijd opkomt voor vogels en hun leefgebieden. SNP Natuurreizen is reispartner van Vogelbescherming Nederland.
Meer over Vogelbescherming Nederland 

SNP & Bergans of Norway
SNP Natuurreizen rust haar reisleiders uit met materiaal van Bergans of Norway. Omdat we goede uitrusting belangrijk vinden werken we samen met dit Noorse kwaliteitsmerk.
Meer over Bergans

SNP & KLM 
Of je nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint je vakantie al aan boord. Je krijgt de beste persoonlijke service en je kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor jou en je medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.
Meer over KLM

SNP & HF Holidays
Verspreid over Groot-Brittannië liggen op unieke plekken de landhuizen van HF Holidays. Het zijn gegarandeerd onderkomens voor een op en top verzorgde wandelvakantie. Elke dag heb je de keuze uit drie wandelingen variërend in zwaarte en onder begeleiding van een gids. Ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen. SNP biedt groepsreizen met een Nederlandse SNP-groep en internationale groepsreizen waarbij je als individuele klant onderdeel uitmaakt van een internationaal gezelschap.

SNP & Reisboekwinkel de Zwerver
SNP werkt al jarenlang samen met Reisboekwinkel de Zwerver uit Groningen.