SNP en Partners bijzondere samenwerkingen

Partners van SNP

SNP & Natuurmonumenten
SNP Natuurreizen en Natuurmonumenten trekken sinds december 2013 samen op in de bescherming en beleving van de Nederlandse natuur. Leden van Natuurmonumenten krijgen 10% ledenvoordeel op alle reizen van SNP in Nederland en er wordt een aantal speciale arrangementen opgesteld met activiteiten in en rond de gebieden van Natuurmonumenten. 
Meer over Natuurmonumenten

SNP & de Volkskrant
SNP Natuurreizen en de Volkskrant organiseren samen lezersreizen zoals 'Sterren kijken met Govert Schilling' in Engeland en 'The Great Himalaya Trail' in Nepal. 
Meer over de Volkskrant

SNP & Op Pad
SNP Natuurreizen en Op Pad werken nauw samen. Diverse SNP reizen zijn als reportage in Op Pad magazine verschenen en gemaakt door journalisten en fotografen van Op Pad. Lezers van Op Pad ontvangen bij boeking een korting op de betreffende reizen. 
Meer over Op Pad 

Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland is een onafhankelijke, landelijke natuurbeschermingsorganisatie en de Nederlandse partner van BirdLife International, de organisatie die wereldwijd opkomt voor vogels en hun leefgebieden. SNP Natuurreizen is reispartner van Vogelbescherming Nederland.
Meer over Vogelbescherming Nederland 

SNP & Zoom
SNP Natuurreizen en Zoom werken samen op het gebied van fotografie in de vorm van reizen en cursussen. 
Meer over Zoom.nl 

SNP & Bergans of Norway
SNP Natuurreizen rust haar reisleiders uit met materiaal van Bergans of Norway. Omdat we goede uitrusting belangrijk vinden werken we samen met dit Noorse kwaliteitsmerk.
Meer over Bergans

SNP & Travel Operators For Tigers 
SNP Natuurreizen is lid en ondersteunt daarmee de TOFT tigers campaign. Tijdens onze reizen in India bezoek je de wildparken en overnacht je in accommodaties die zijn aangesloten bij TOFT (Travel Operators For Tigers). De tijgerexcursies worden op verantwoorde wijze uitgevoerd. Iedere deelnemer draagt € 25,- bij aan het TOFT project en daarmee wordt het werk van de organisatie en het leefgebied van de tijger en andere diersoorten beschermd. 
Meer over Travel Operators For Tigers 

SNP & KLM 
Of je nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint je vakantie al aan boord. Je krijgt de beste persoonlijke service en je kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor jou en je medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.
Meer over KLM

SNP & Reisboekwinkel de Zwerver
SNP werkt al jarenlang samen met Reisboekwinkel de Zwerver uit Groningen.