SNP Reisleiders Wie begeleidt mijn reis?

Ervaren, enthousiast én gecertificeerd

Geselecteerd op persoonlijkheid, enthousiasme, kunde en ervaring, getoetst tijdens onze opleidingen en tenslotte voor jouw reis gekozen. Op deze pagina stellen de SNP-reisleiders zich graag aan je voor. 

Liefde voor de natuur
Of ze nu net zijn begonnen of al jarenlang reizen begeleiden, de SNP-reisleiders kenmerken zich door hun liefde voor de natuur en kennis van bijzondere gebieden. Bij voorkeur verplaatsen ze zich te voet of per fiets. Boven alles willen zij hun enthousiasme en kennis met je delen en dit is misschien wel hun belangrijkste gemeenschappelijke eigenschap. Zoals je hieronder zult lezen, zijn de verschillen groot en begeleidt elke reisleider op een unieke manier zijn of haar reizen.

Certificaat SNP-Opleidingen 
SNP Natuurreizen hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Al vanaf de oprichting zijn er speciale cursussen voor reisleiders ontwikkeld en inmiddels zijn deze uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsprogramma: SNP Opleidingen. Sinds 1 januari 2012 is deze opleiding gecertificeerd. Sinds juni 2013 zijn al onze ervaren reisleiders in het bezit van een diploma en pas. Lees via deze link meer over ons opleidingsprogramma. 

 

 

Bijzondere natuurreizen Unieke belevingen Ervaren reisexperts Persoonlijk contact
alt Sgr Calamiteitenfonds Travellife