Canada Comfortabel reizen door een majestueuze wildernis

Cookies op SNP

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Avontuurlijk op reis in Canada

Reizen in Canada is genieten van de mooiste landschappen in wereldberoemde natuurparken, cultuur snuiven in energieke steden, te gast zijn bij een vriendelijke bevolking en de spanning voelen van ontmoetingen met wildlife. Een individuele rondreis in Canada, in welke vorm dan ook, zal altijd onvergetelijk zijn. Maak bijvoorbeeld een rondreis per huurauto of rij met een camper door Canada. Het land is ook erg geschikt voor een vakantie met kinderen. Bezoek tijdens de Canada rondreizen in het westen de provincies British Columbia en Alberta, met de steden Vancouver en Calgary als gateway naar de wildernis.

Rondreis in Canada
Ervaar tijdens een wandelvakantie in Canada de regenwouden en kust van Vancouver Island, wandel in het hooggebergte van de Rocky Mountains, fotografeer elanden, beren, coyotes en kariboes en overnacht in fraaie houten lodges en stijlvolle hotels. Verken in het oosten van Canada vanuit Toronto de staat Ontario en zie de machtige Niagara watervallen. Ontdek Franstalig Canada in Montreal en Quebec en geniet van een perfect diner in een sfeervolle herberg of vuurtoren. Maak een walvisexcursie op Nova Scotia en zie ijsbergen drijven voor de grillige kust van Newfoundland. Welkom in Canada!

 

Toon alle reizen in Canada

Wat wil je doen in Canada

Rondreizen

10 reizen

Wandelen

3 reizen

Reizen met het gezin

Canada met SNP

  • Al meer dan 20 jaar de specialist voor Canada-reizen
  • We maken voor iedereen een reis op maat: combinaties uit meer dan 50 arrangementen
  • De Nationale Parken vormen vaak de rode draad door onze reizen
  • 99% van de accommodaties hebben we zelf bezocht: authentieke houten lodges, herbergen, vuurtorens, B&B’s, stijlvolle 3-4 sterren hotels

Toon Avontuur op Maat in Canada

Aanbevolen reizen in Canada

athabasca_glacier,_shutterstock_Grant.jpg 9,3
Rondreizen
Privéreis

Canada - British Columbia Traverse

Selfdrive van de Pacific Coast naar de Rocky Mountains

rondreis langs sfeervolle lodges en hotels, inclusief huurauto

Zwaarte
Comfort
18 dagen
vanaf € 1.871
Prijs per persoon bij min. 2 personen
ottawa_parliament_building.jpg 8,4
Rondreizen
Privéreis

Canada - Ontario & Ottawa

Naar Bruce Peninsula, Lake Huron, Algonquin en Ottawa

rondreis langs natuurlodges en herbergen, inclusief huurauto

Zwaarte
Comfort
17 dagen
vanaf € 2.170
Prijs per persoon bij min. 2 personen
1468_Peggy'sCoveVillageAndLighthouse_ID_9365_14.tif.jpg 9,2
Wandelen
Privéreis

Canada - Hiking Nova Scotia

Sfeervolle wandelvakantie in 'the maritimes'

rondreis langs herbergen, inclusief huurauto

Zwaarte
Comfort
15 dagen
vanaf € 1.540
Prijs per persoon bij min. 2 personen

Wist je dat

  • ‘Canada’ komt van het oud-indiaanse woord ‘kanata’ en betekent nederzetting
  • Canada is na Rusland het grootste land ter wereld
  • De Trans Canada Highway is met 6.704 km de langste nationale weg ter wereld
  • Canada heeft slechts 2 keer zoveel inwoners als Nederland, maar is 267 keer zo groot!
  • Canada is een confederatie en bestaat sinds 1 juli 1867

Kunnen we je helpen?

Wil je meer, zoek je een specifieke invulling of kom je er op deze manier niet uit? Vraag dan persoonlijk advies van een van de reisadviseurs. Onze specialisten zijn bereisde avonturiers met veel expertise over een bepaalde regio. Het wereldwijde netwerk van locale SNP-reisagenten ondersteunt hen bij het advieswerk. Samen weten zij als geen ander waar je moet zijn, wat je kunt doen en hoe je het ter plekke organiseert.

Inge van Zeist

Noord-Amerika & Noord-Afrika

Reizen betekent voor mij 100% genieten van de natuur, het buiten zijn en ondergedompeld worden in de hectiek van een wereldstad. Bijzondere ontmoetingen, een uitdagende trekking, een zonsondergang op een unieke plek of gewoon genieten van een lekkere kop koffie op een terras bv. in Marrakesh, maken voor mij een vakantie compleet. Graag zorg ik voor een passend reisadvies, zodat iedere reiziger die bij SNP boekt een vakantie heeft om nooit meer te vergeten! British Colombia en de natuurparken in West-Amerika heb ik in mijn hart gesloten tijdens mijn reizen! De indrukwekkende bergen, gletsjers & meren en het dierenleven die deze bestemmingen uniek maken hebben mij gegrepen. Iedere bestemming heeft zijn eigen unieke en bijzondere plekken en mensen. Deze plaatsen zoekt SNP op in haar reizen en wil ik je graag onder de aandacht brengen!

Mail naar afdeling Verre Reizen
Inge Ubachs

Inge Ubachs

Midden-Amerika, Noord-Amerika, Afrika, Vietnam

Het reisvirus heeft mij al op veel plekken op de wereld gebracht. Iedere bestemming heeft zijn eigen charme. Het prachtige natuurschoon van Costa Rica heeft een enorme aantrekkingskracht. In geen enkel land waar ik tot nu toe ben geweest heb ik zoveel verschillende bijzondere diersoorten gezien. Met eigen huurauto rondrijden, geeft je de ultieme vrijheid om alle mooie plekken te ontdekken. Ook voor gezinnen is Costa Rica een fantastische bestemming. Vietnam heeft mij geraakt vanwege de vriendelijke lokale bevolking en de bijzondere mix tussen natuur en historie. Canada vind ik geweldig vanwege het magnifieke natuurschoon. Ik adviseer je graag over onze bestemmingen en maak met plezier een mooi reisvoorstel.

Mail naar afdeling Verre Reizen