SNP Route App

SNP Reis app voor smartphone en tablet

Moeiteloos navigeren over wegen en paden

Waar zouden we zijn zonder de TomTom (en de tientallen navigatiesystemen die daarop volgden)? Dat kunnen wij ook! Natuurlijk niet voor de auto, maar voor heel veel individuele reizen. Geen gehannes met papier, geen verhitte discussies meer welke afslag er nu genomen moet worden, maar moeiteloos navigeren over wegen en paden met je eigen smartphone of tablet. Maak gebruik van gesproken navigatie aanwijzingen, de exacte locatie van bezienswaardigheden en offline kaarten. Zo vind je bij opgebroken wegen of afgesloten bruggen gewoon een alternatieve route.

Hoe het werkt

In het reispakket staat een uitgebreide uitleg over de app. Hierin staat hoe je de app kunt downloaden én waar je de code vindt om je reisgegevens binnen te halen. Daarna staan alle routes voor je reis, inclusief offline kaartmateriaal, op je smartphone of tablet en ben je klaar om te gaan.

Heb je een groepsreis geboekt? Dan krijg je geen toegang tot de SNP Reis App. De reisleider zal in dit geval toegang hebben tot de routes.

Download hier de app voor Android (Google Play)

Download hier de app voor IOS (App Store)

Test de SNP Reis App met wandelroutes in Nederland

Wil je de app graag testen voor je op reis gaat? Verspreid over Nederland kun je uit een flink aantal dagwandelingen kiezen. Deze wandelingen zijn niet bewegwijzerd. Je kunt ze volgen met de SNP Reis App op je smartphone. Kijk snel voor het overzicht van dagwandelingen. Let op: elke wandeling heeft een eigen unieke code waarmee je de route downloadt.

Wandelroutes in Nederland met de SNP Reis App

Tips en tricks

Het gebruik van de reis app vraagt veel energie, de batterij zal veel sneller dan gewoonlijk leeglopen. We geven graag enkele tips om het energieverbruik te beperken:

  • Zet je telefoon in 'vliegtuigmodus'
  • Zet je scherm alleen aan als het echt nodig is.
  • Gebruik zo min mogelijk andere apps tijdens het navigeren
  • Zet de 'bluetooth' uit
  • Zet eventueel de helderheid van het scherm lager (alhoewel dit bij zonnige omstandigheden het scherm wel lastig leesbaar zal maken)
Kijk bij onze FAQ voor antwoord op al je vragen over (het navigeren met) de app van SNP.

Is je vraag nog niet beantwoord of heb je problemen met het gebruik van de app, mail dan je vraag naar reisapp@snp.nl.

Download de uitgebreide uitleg voor de SNP Reis app