Actieve vakantie Réunion

Rondreizen per huurauto of wandelvakantie

Vakantie op Réunion kun je bij SNP actief invullen. Met een individuele selfdrive rondreis met huurauto over het tropische Ile de la Réunion, langs hotels. En met een vakantie die in het teken staat van wandelen op La Réunion.

De pittige trektocht annex individuele wandelvakantie op Réunion eiland voert door de spectaculaire Cirque du Mafate en dorpjes als Grand Cayenne, Roche Plate en Marla. Je vakantie naar La Réunion kun je verlengen met een bezoek aan Mauritius of Madagascar. Lees meer over onze reismogelijkheden.

Bekijk alle reizen in Reunion

RE_Piton_des_Neiges_WEB.jpg
SNP reis
Réunion wandelvakantie

wandelen langs gites d'etapes en hotels

13 of 15 dagen v.a. € 1.434
Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
RE_Mafate_Serge_Gelabert_WEB.jpg
SNP reis
Réunion rondreis

rondreis met huurauto langs hotels

12 dagen v.a. € 1.492
Prijs per persoon bij min. 2 personen

Rondreis Reunion

Een rondreis op Réunion is een aanrader voor natuurliefhebbers. Dit eiland in de Indische Oceaan ligt ten oosten van Madagascar en is een Frans overzees departement. Het binnenland is zeer groen en kent veel tropische plantensoorten. Trekpleisters zijn de actieve vulkaan Piton de la Fournaise van ruim 3.000 meter en de grillige bergkammen van de Cirque de Mafate. Dit gebied heeft een uitstekend wegennetwerk en is een paradijs voor ervaren bergwandelaars.

De Cirque de Salazie is de grootste en meest groene vallei op het eiland en staat bekend om zijn talloze schitterende watervallen. In de hoofdstad Saint-Denis zie je in de monumentale gebouwen de Franse invloeden terug en wandel je door de Chinese buurt. In een van de vele Creoolse vissersdorpjes maak je kennis met de gastvrije bevolking. Voor de nodige ontspanning kun je terecht op één van de schilderachtige bountystranden langs de ruim 200 kilometer lange kustlijn.

Bekijk alle rondreizen op Reunion

Ontdek Réunion in je eigen tempo

Een rondreis op het weelderige Réunion maak je geheel in je eigen tempo. Je trekt met een goede huurauto over het eiland en bepaalt zelf de dagindeling met behulp van het informatiepakket en de (wandel)kaarten die je krijgt van SNP. Deze reizen zijn zeer comfortabel, kennen een fijne mix van actie en ontspanning en zijn daarom geschikt voor elke reiziger. Om optimaal te genieten van de prachtige natuur, is de rondreis uit te breiden met een meerdaagse trektocht door de bergen. Hier worden lichte wandelingen afgewisseld met pittige routes dus is een goede conditie gewenst.

Réunion met SNP

 • Aanrader voor wandelaars en bergbeklimmers
 • Goed wegennetwerk
 • Uitgebreid informatiepakket met aanbevolen wandelingen
 • Goede ondersteuning van lokale reisagent
 • Fijne mix van actie en ontspanning
 • Rondreis Réunion te verlengen met bezoek aan Madagascar of Mauritius
Toon Avontuur op Maat in Réunion

Wist je dat...?

 • Réunion is een eiland van vanille-plantages en rumstokerijen
 • Réunion heeft een bijzondere mix van de Franse en Creoolse cultuur
 • Op Réunion heerst een tropisch klimaat, met het hele jaar door comfortabele temperaturen. In de bergen koelt het 's winters af
 • De beste reistijd is tussen juni en september. Dan is de kans op regen en tropische stormen het kleinst
 • Omdat Réunion onderdeel is van Frankrijk, betaal je gewoon met de euro
 • Tijdens de Nederlandse zomertijd is het op Réunion 2 uur later. Tijdens onze wintertijd is het tijdsverschil 3 uur