Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Huttentocht×
  Zwitserland×
  Alles wissen ×
  4

  Huttentochten in Zwitserland

  Huttentocht Zwitserland

  Huttentocht Zwitserland? Trek door mooie Zwitserse bergpanorama’s en ontmoet steenbokken en alpenmarmotten. Overnacht in prachtig gelegen berghutten

  • Combineer imposante bergtoppen en idyllische alpenweiden
  • Wandel langs machtige gletsjers
  • Overnacht in bijzonder gelegen berghutten
  • Indrukwekkende vergezichten
  • Wandel door ruig terrein over goede paden
  Meer over onze wandelreizen in Zwitserland

   

  Zwitserland - Kesch Trek, 7 dagen
  Kesch trek 8,7
  Wandelen
  Privéreis
  Zwitserland - Kesch Trek Huttentrektocht van Davos naar St. Moritz

  bergwandelvakantie langs berghutten en hotels

  Zwaarte
  Comfort
  7 dagen
  vanaf € 1.054
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Zwitserland - Ticino, 5 dagen
  ticino 8,3
  Wandelen
  Privéreis
  Zwitserland - Ticino Huttentocht door Italiaans Zwitserland

  bergwandelvakantie langs (berg)hotels en berghut

  Zwaarte
  Comfort
  5 dagen
  vanaf € 589
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Zwitserland - Vierwoudstedenmeer, 5 dagen
  Huttentocht Vierwoudstedenmeer Zwitserland Nidwaldner Hohenweg 8,8
  Wandelen
  Privéreis
  Zwitserland - Vierwoudstedenmeer Over de Nidwaldner Höhenweg

  bergwandelvakantie langs hotel en berghutten

  Zwaarte
  Comfort
  5 dagen
  vanaf € 839
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Huttentocht Zwitserland

  De majestueuze Alpen lenen zich bij uitstek voor een huttentocht in Zwitserland. De imposante bergtoppen die worden afgewisseld met idyllische alpenweiden vormen een schitterend decor voor de mooiste wandelvakanties. Je gaat buiten de gebaande paden en ontdekt zo unieke plekken in Zwitserland. De huttentochten zijn zo ingericht dat er zo min mogelijk impact is op de lokale natuur en cultuur.

  Kesch Trek

  De Kesch Trek is een fijne huttentocht in Zwitserland als je voor het eerst stevig gaat wandelen in het hooggebergte. De wandelwegen en (alpiene) bergpaden in dit gebied in Graubünden zijn goed begaanbaar. Tijdens deze wandeling van Davos naar St. Moritz ontwijk je het massatoerisme en overnacht je in bijzonder gelegen berghutten. Een daarvan is de Kesch Hut, die op ruim 2600 meter hoogte ligt. Onderweg passeer je vergletsjerde bergmassieven en schilderachtige valleien, maar ook heldere bergmeren en kletterende watervallen.

  Huttentocht Italiaans Zwitserland

  Ticino is een van de minder bekende kantons in Zwitserland en ideaal voor een huttentocht wanneer je niet per se op zoek bent naar de spanning van machtige drie- en vierduizenders, zoals in Graubünden en het Berner Oberland. In Ticino komen de bekende ordelijkheid van Zwitserland en de mediterrane sfeer van Italië samen. Tijdens een korte huttentocht maak je kennis met de groene Valle Maggia vol pittoreske kerkjes, fresco's en kapelletjes maar ook met het uitgestrekte hooggebergte met spiegelende bergmeren.

  Tour du Mont Blanc

  Ervaren bergbeklimmers maken een huttentocht in Zwitserland langs de hoogste berg van West-Europa: de Mont Blanc. Deze klassieke trektocht door de Alpen levert voortdurend indrukwekkende vergezichten op. Je wandelt op grote hoogte door ruig terrein over goed bewandelbare paden, vlak langs de machtige gletsjers van de Mont Blanc. Je ontdekt alle hoeken van de beroemde berg en bezoekt naast Zwitserland daarom ook Frankrijk en Italië. Dit levert een reis met een bijzondere mix van culturen op!

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.