Actieve gezinsvakanties

Family specials

SNP is de grootste Nederlandse organisator van actieve reizen voor ouders met kinderen. De mooiste gezinsvakanties hebben wij samengevoegd onder het thema Family specials. Dit zijn reizen die wij speciaal voor gezinnen hebben ontworpen. Wat is er mooier dan met je kinderen een bergtop te beklimmen, een rivier af te zakken op een zelfgebouwd houtvlot of een ezeltocht te maken? Jullie prikken een datum, wij gaan aan de slag.

Je krijgt van ons informatie over de mooiste routes, de bagage wordt indien gewenst vervoerd en we reserveren de verschillende accommodaties. Alles wordt geregeld, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van een heerlijke vakantie met je gezin.

 

Bekijk alle gezinsvakanties

Daarom: een actieve gezinsvakantie met SNP

  • Family specials: speciaal ontworpen voor gezinnen 
  • Grootste aanbod speciaal ontwikkelde fiets- en wandelreizen en multi-actieve reizen
  • Verblijf in kleinschalige, kindvriendelijke accommodaties
  • Reis met respect voor de lokale natuur en cultuur
  • Groepsreizen met een deskundige gids die jullie eigen taal spreekt
  • Leeftijdsgenoten om mee te spelen of te chillen
  • Programma’s vol spannende en leerzame activiteiten, die leuk zijn voor kinderen én hun ouders.

Vriendjes op reis

Ouders met kinderen die kiezen voor het Family specials programma hebben vaak dezelfde voorliefdes en ideeën. Dat is geen simpel toeval. Door de wijze waarop wij onze reizen ontwikkelen en presenteren weet men wat men kan verwachten. De interesse voor de natuur, de spannende verhalen over een streek, het avontuurlijke karakter van de reizen, dat alles maakt dat je kinderen snel vriendjes worden met andere medereiziger(tje)s .

Kindvriendelijke accommodaties

De accommodaties die wij selecteren voor onze Family specials hebben een ongedwongen sfeer en prettige ligging. Vaak zijn er speciale, kindvriendelijke voorzieningen aanwezig zoals speeltoestellen of een zwembad.

Voor elke leeftijd een geschikte reis

Gezinsvakanties van SNP Natuurreizen zijn actieve reizen voor ouders met kinderen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Omdat een kind van zes niet hetzelfde kan en wil als een kind van elf, zijn de Family specials opgedeeld in vijf leeftijdscategorieën: 6+ jaar; 8+ jaar; 10+ jaar; 12+ jaar; alle leeftijden. Alle reizen in een categorie zijn afgestemd op (ouders met) kinderen in die leeftijd. Daarbij is gelet op de zwaarte van het programma, het aantal faciliteiten, het type accommodatie en de flexibiliteit van de reis/ vakantie.

6+8+10+alle

 

Toon alle SNP Family Specials