Verzekeringen Goed verzekerd op reis

Reis- en annuleringsverzekeringen

SNP Natuurreizen biedt een uitstekend verzekeringspakket aan dat je direct bij je boeking bij ons kunt afsluiten. Deze reis- en annuleringsverzekeringen zijn ondergebracht bij Europeesche Verzekeringen, de reisverzekeraar van Nederland. Klik hier voor de informatie en polisvoorwaarden van Europeesche Verzekeringen.

 

"Voor liefhebbers, door liefhebbers. Dat is de Europeesche ten voeten uit. Bij de Europeesche werken échte liefhebbers van reizen. Dat is mooi, want hierdoor kunnen wij verzekeringen bieden waarbij aan alles gedacht is. Wij kunnen onze klanten goed helpen, omdat we zelf ook de ervaringen hebben met de activiteiten die wij verzekeren. Dit doen wij volgens onze merkwaarden Betrokken, Bekwaam en Bevlogen. Deze waarden zijn richtinggevend voor de manier waarop wij met onze klanten, relaties, leveranciers en elkaar omgaan."

NB: Heb je voor 1 januari 2020 een reis en/of annuleringsverzekering via SNP Natuurreizen afgesloten, klik dan hier voor de informatie en polisvoorwaarden van ANWB Verzekeren.