Groot-Brittannië - Wales - Southern Snowdonia, 8 dagen Wales’ Best Kept Secret

« Terug naar overzicht
Reis met twee reisleiders
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie vanuit HF Dolserau Hall

Overnacht in Dolserau Hall, een honderdvijftig jaar oud Victoriaans Country House met origineel koetshuis. Het ligt in Snowdonia National Park in het dal van de Afon Wnion, op ongeveer drie kilometer buiten het aantrekkelijke marktplaatsje Dolgellau. Op de achtergrond is het Cadair Idris-massief te zien. Ga op in de open bergachtige omgeving met hoge boomloze bergen met ongerepte heidevelden: een landschap met prachtige uitzichten, gemodelleerd door gletsjers, smeltwater en watervallen. Dagelijks is er een keuze uit drie wandelingen, begeleid door toegewijde Britse wandelgidsen. Geniet van de geheel verzorgde maaltijden. Je reisgenoten zijn zowel Nederlandse als Britse wandelaars. Maak de keuze uit rustige wandelingen door dalen en langs de kust of, wat inspannender, over bergflanken en de hogere bergtoppen van Wales.

Uniek aan deze reis

 • Dagelijks keuze uit twee of drie gegidste wandelingen van verschillende zwaarte
 • Heen- en terugreis zijn geregeld
 • Spectaculaire bergmassieven en landschap
 • Victoriaans Country House in Snowdonia National Park
Zwaarte
Comfort

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met HF Holidays

In samenwerking met SNP biedt HF Holidays fraaie wandelreizen aan in Engeland, Schotland en Wales. Wandelen vanuit historische landhuizen die zijn omgebouwd tot comfortabele hotels, met heerlijke en overvloedige maaltijden en elke dag keuze uit meerdere wandelingen met verschillende niveaus.

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Southern Snowdonia

In het kort ziet je programma voor de acht dagen van deze reis er als volgt uit:

Dag 1: vlucht naar Manchester, transfer naar Dolgellau, overnachting in Dolgellau
Dag 2: wandeling over de Mawddach Trail of in de Rhinogs Mountains, overnachting in Dolgellau
Dag 3: wandeling boven Bala, overnachting in Dolgellau
Dag 4: dag ter eigen besteding, overnachting in Dolgellau
Dag 5: de Precipice Walk en naar Rhobell Fawr, overnachting in Dolgellau
Dag 6: wandeling Cadair Idris en de New Precipice Walk, overnachting in Dolgellau
Dag 7: wandeling in de Harlech en de Rhinogs Mountains, overnachting in Dolgellau
Dag 8: transfer naar Manchester Airport, terugvlucht naar Amsterdam

Voor meer details klik je op de betreffende dag.

HF Holidays
SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste wandelvereniging van Engeland, HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal, tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië. Vanuit deze hotels worden groepswandelreizen georganiseerd die voldoen aan elke wens die een wandelaar maar kan hebben: 100% wandelen. 

Tijdens deze reis maak je in een Nederlandstalige groep deel uit van een internationaal wandelgezelschap, met Engels als voertaal. Je overnacht in een historisch landhuis op een schitterende plek en wordt hier prima verzorgd, met overvloedige maaltijden (ook vegetarisch en glutenvrij). Elke dag is er keuze uit meerdere begeleide wandelingen van verschillende lengtes. Je krijgt een geweldig lunchpakket mee en wordt indien nodig met de bus weggebracht. De wandelingen gaan in een rustig tempo en er is onderweg tijd om bij interessante zaken stil te staan. Na thuiskomst maak je je wandelschoenen schoon in de speciale 'boot room' en drink je een kopje thee met je mede-wandelaars. Engelser kan het niet!

Dag 1

Vlucht naar Manchester waar een busje klaar staat om ons in ongeveer 2,5 uur naar Dolgellau te brengen. Aankomst in het hotel en kennismaking met de 'leaders' en de andere groepsleden.

Iedere dag, vóór het avondeten en bij het genot van een glas wijn of ale, bespreken de wandelgidsen het programma van de dag erna, de zogenoemde ‘leader talk’. Na het diner staan koffie en thee klaar en wordt vaak een ‘activity’ georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een lezing over de omgeving, dansen, een spel of quiz. Hieraan hoef je uiteraard niet mee te doen; er is altijd een rustige plek om te lezen of te kletsen.

Overnachting in

Dolgellau

Dag 2-7

De wandelprogramma's van HF zijn mooi en gevarieerd. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden passen de leaders het programma, indien nodig, aan. Een aantal wandelingen begint en/of eindigt bij het hotel, op andere dagen is er voor en/of na de wandeling een korte busrit, zodat er een groter gebied bestreken kan worden.

Op één dag in de week (meestal woensdag) is er geen wandelprogramma. Je kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen klaar.

Wandelen in Snowdonia National Park
De wandelroutes gaan door het dunbevolkte, open berglandschap van zuidelijk Snowdonia, gemodelleerd door gletsjers. Soms gaan we over steile hellingen of hoge bergtoppen, bestaande uit boomloze en met grassen, heide, gaspeldoorn en adelaarsvarens begroeide bergen en venige valleien, hellingen met aangeplante bossen en enkele idyllische rivierdalen. De hoogteverschillen tijdens de ‘Easier’ Walks zijn niet groot, maar die tijdens de ‘Medium’ Walks zijn aanzienlijk en gaan over steilere hellingen. De hoogteverschillen tijdens de ‘Harder’ Walks zijn pittig, langs vaak steile, af en toe rotsachtige klauterhellingen, over venige heidevelden en stenige, onbeschermde hoogten, blootgesteld aan weer en wind. Een goede wandelconditie is daarom vereist. We wandelen over aangegeven wandelpaden, graspaden, karrensporen, veepaadjes en verharde weggetjes. We bezoeken historische stadjes en pittoreske dorpjes, landhuizen en fraaie tuinen.

Dag 2:
Easier: vanaf het uitzichtpunt boven Barmouth volgen we de Mawddach Trail over een oude spoorlijn langs het estuarium naar Penmaenpool Bridge. Rijke vogelwereld (14 km, 200 m stijgen en dalen).
Medium: vanaf Barmouth maken we een pittige klim naar de heuvelrug boven het estuarium en wandelen via een goudmijn naar Penmaenpool. Mooie uitzichten (14,5 km, 740 m stijgen en dalen).
Harder: we wandelen door de Rhiog Mountains naar de top van de Diffwys en vervolgens over een oud mijnwerkerspad door de vallei van Cwm Mynach naar Penmaenpool (18 km, 880 m stijgen en dalen).

Dag 3:
Easier: ten zuiden van Bala wandelen we geleidelijk door bossen naar de heuvels boven llyn Tegid. Mooi uitzicht over het meer van Bala (10,5 km, 380 m stijgen en dalen).
Medium: wandeling naar een afgelegen bergmeer en vervolgens naar de top van Arenig Fawr. Na de afdaling eindigen we met een stuk over een oude spoorlijn langs Llyn Celyn (14 km, 600 m stijgen en dalen).
Harder: een spectaculaire wandeling over de Aran Ridge, deels struinend over grashellingen en rotsen. Prachtige uitzichten vanaf de toppen Aran Fawddwy en Benlynn (14,5 km, 880 m stijgen en dalen).

Dag 5:
Easier: De Precipice Walk is een echte klassieker, met een mooi uitzicht over de monding van de Mawddach en de omringende bergen (10 km, 260 m stijgen en dalen).
Medium: wandeling vanaf de Coed y Brenin Forest via de waterval van Rhaeadr Ddu en de restanten van de Glasdir-kopermijn naar HF-huis Dolserau Hall (14 km, 640 m stijgen en dalen).
Harder: steile klim naar de top Rhobell Fawr. Tijdens de afdaling naar HF-huis Dolserau Hall mooi uitzicht op het bos van Coed y Brenin (17,5 km, 700 m stijgen en dalen).

Dag 6:
Easier: we volgen de New Precipice Walk naar Penmaenpool en via de Mawddach Trail terug naar het marktplaatsje Dolgellau (12 km, 380 m stijgen en dalen).
Medium: we volgen het Minffordd-pad tegen de berg Cadair Idris omhoog langs een mooi kaarmeer en over een prachtige bergkam. Afdaling via een oude pony-route (10,5 km, 880 m stijgen en dalen).
Harder: we beklimmen de top van de Cadair Idris, de indrukwekkendste berg van de Southern Snowdonia. Geweldige kammentocht en daarna geleidelijke afdaling naar Dolgellau (13,5 km, 960 m stijgen en dalen).

Dag 7:
Easier: we volgen de kust van Llanbedr naar Harlech Castle, via het mooie strand van Llandanwg en door vriendelijk heuvelland (10,5 km, 260 m stijgen en dalen).
Medium: we wandelen over de lagere hellingen van de Rhinog Mountains, boven de kust van Ardudwy. Voordat we afdalen naar Harlech Castle komen we langs een mooi meer en een 'stone circle'. (13,5 km, 540 m stijgen en dalen).
Harder: inspannende klim door het ruige Rhinog-gebergte, door ruig terrein naar de top Rhinog Fawr. Afdaling over grashelling, met prachtige vergezichten (15 km, 550 m stijgen en dalen).

 

 

Overnachting in

Dolgellau

Dag 8

Na het ontbijt neem je afscheid van de groep en de leaders. Per bus word je naar het vliegveld van Manchester gebracht, van waar je naar Nederland terug vliegt.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Dolserau Hall is een 150 jaar oud Victoriaans Country House, gelegen op een verrukkelijke locatie te midden van aantrekkelijke tuinen met prachtig uitzicht over de vallei van de Afon Wnion en op naburige bergtoppen.
Dolserau Hall is samen met het originele, smaakvol omgebouwde koetshuis voorzien van kamers met moderne en comfortabele voorzieningen. Het hart van het huis is een grote loungebar. Binnen zijn verder oa. een lunchruimte (de ‘bistro’) en een aantrekkelijke eetzaal met uitzicht op de schitterende bergachtige omgeving, die bovendien geschikt te maken zijn voor meerdere doeleinden.
In Dolgellau (ca. 3,5 km) zijn banken, winkels, een postkantoor, pubs en cafés en andere voorzieningen.

Algemene kenmerken van HF Country Houses
De hotels liggen stuk voor stuk op fantastische plekken in het Britse landschap en zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals Wifi. Daarnaast zijn ze volledig ingericht op wandelaars, met een ‘boot room’, waar u uw modderige wandelschoenen kunt schoonmaken en invetten, en een droogkamer, met wasmachine en –droger. Kan van pas komen in het Engelse klimaat....
De kamers zijn comfortabel ingericht, met eigen badkamer, TV en waterkoker voor koffie en thee. In de oude panden zijn de kamers vaak van wisselende vorm en grootte. Soms is er een nieuwe vleugel aangebouwd met meer uniforme kamers. Standaard eenpersoonskamers zijn meestal wat kleiner. U kunt bij de éénpersoonskamers ook een upgrade kiezen (ruimer en/of het mooiste uitzicht), dan betaalt u een 'better room'-toeslag (beperkt beschikbaar).
In het hotel zijn vaak verscheidene lounges met fijn uitzicht, comfortabele stoelen, een kleine bibliotheek en spelletjes. De afgelegen hotels hebben een 'mini-shop', met zaken als ansichtkaarten, postzegels, tandpasta en zonnebrandcrème. Een aantal hotels die bv. aan een wandelroute liggen, hebben een sfeervol Dandelion Café, waar de hele dag door aanloop is.

Over de maaltijden

Tijdens uw  verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en zoals men in Engeland zegt:  ‘you only need to bring beer money’.
De dag begint uiteraard met een stevig Engels ontbijt met toast, eieren, spek, worstjes en champignons, maar yoghurt met muesli of alleen brood kan ook.
Als lunchpakket krijgt u sandwiches mee plus een ruime keus aan energierijke snoepjes, repen en  fruit.  Als u een thermosfles meeneemt kunt u die op uw kamer vullen.
Voor het diner, dat aan grote ronde tafels wordt geserveerd, kunt u elke dag kiezen uit 5 heerlijke menu keuzes van 3 gangen, waaronder altijd een vegetarische. Op aanvraag wordt er een glutenvrij menu verzorgd.

Inbegrepen

 • heen- en terugreis 
 • vervoer van Manchester airport naar het HF huis en terug
 • 7 overnachtingen
 • 7 ontbijten
 • 7 diners
 • 6 uitgebreide lunchpakketten (op wandeldagen)
 • diensten lokale wandelgidsen
 • bustransfers tijdens wandeldagen
 • reisdocumentatie (grotendeels Engelstalig)

Niet inbegrepen

 • eventuele entrees
 • eventuele transfers anders dan in het programma
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Over de activiteiten

Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen wandelgids. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Soms beginnen en eindigen de wandelingen bij het hotel, op andere dagen worden de verschillende groepjes met een bus afgezet en later opgehaald.

De Easier Walks zijn ruwweg tussen de 9 en 13 km lang, met weinig hoogteverschil, de Medium Walks tussen 13 en 18 km, met wat meer stijgen en dalen, beide in een rustig wandeltempo. De Harder Walks zijn meestal niet veel langer dan de Medium Walks, maar kennen wel meer hoogteverschil.
NB. De zwaarte van de wandelingen is uiteraard afhankelijk van het gebied waar de wandelvakantie plaatsvindt. In een glooiend gebied zijn ook de Harder Walks niet overdreven zwaar, in een bergachtig gebied kennen zelfs de Easier Walks flink hoogteverschil en kunnen de Harder Walks soms ware klauterpartijen zijn..

In elke wandelweek is er één rustdag (maandag of woensdag, afhankelijk van de startdag), die u zelf kunt indelen. U kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen voor u klaar.

De keuze uit verschillende wandelingen maakt deze reis zeer geschikt voor stellen, waarvan de een graag wat langer of zwaarder wandelt dan de ander.

De wandelingen voeren afwisselend over stille (al dan niet verharde) landweggetjes, paden en weilanden. Geregeld voeren stukken over venig terrein, soms ook cross-country over grashellingen (mn bij de Harder Walks). Na regen kunnen de paden erg modderig zijn. Goede, hooglsuitende wandelschoenen met een stevige zool zijn sterk aanbevolen, en ook gamaschen en telescopische wandelstokken kunnen van pas komen. Het terrein is afwisselend vlak en heuvelachtig, met soms kortere of langere stukken stijgen en dalen (afhankelijk van de wandeling die u kiest). Kijk voor de lengte, duur en hoogteverschillen van de verschillende wandelingen onder het dagprogramma.

Over de groepssamenstelling

De groepen bij de Engelse wandelvereniging HF bestaan voor het grootste deel uit Britten, aangevuld met andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels, met de nodige Britse humor en ‘understatement’. De groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen. In wat grotere hotels, in het hoogseizoen, kan dit oplopen tot 40 personen.
Naast wandelen is ‘socializing’ een belangrijk onderdeel van de vakantie. Groot voordeel is dat onbekenden elkaar in de Angelsaksische cultuur makkelijk aanspreken en u zult dan ook snel aansluiting hebben bij de rest van de groep. De sfeer in de hotels is buitengewoon ontspannen.
Tijdens deze groepsreis zal een groot deel van de groep uit Nederlanders bestaan, aangevuld met Engelstaligen.

Extra dagen

Bij deze groepsreis is het bijboeken van extra nachten niet mogelijk.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Als u op eigen gelegenheid reist, ontmoet u de group op het vliegveld van Manchester of in de accommodatie in Dolgellau.

Over de route en parkeergelegenheden

 

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, vlieg je met KLM naar Manchester v.v.

Vluchtschema
KL 1075 Amsterdam - Manchester vertrek om 12.50 aankomst 13.05 uur
KL 1076 Manchester- Amsterdam vertrek om 13.45 aankomst 16.05 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je samen met je ticket kort voor vertrek.

Wil je weten hoeveel bagage je mag meenemen tijdens je vliegreis met KLM? Voor veel KLM bestemmingen moet je voor ieder stuk ruimbagage betalen. Raadpleeg voor vertrek de website van de KLM wat de bagageregels zijn voor jou bestemming.

Wales heeft een zacht en vochtig Atlantisch klimaat dat vergelijkbaar is met Nederland en België.  De temperatuur in Snowdonia ligt i.h.a. lager dan in Nederland en er valt gemiddeld wat meer neerslag. Juli en augustus kennen relatief rustig en stabiel weer met dagtemperaturen tussen 15° en 20°C in de dalen en aan de kust, en enkele graden koeler in de bergen. Maar ook in deze maanden is er altijd kans op een bui of een regenachtige dag. In de zomer kleuren de valleien en bergen van Snowdonia groen, paars en geel. Wales heeft een zacht en vochtig Atlantisch klimaat met soms vier seizoenen op één dag. 

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Wales ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Het beste pin je gelijk na aankomst in Groot-Brittannië Britse Ponden. In Dolgellau (ca. 3,5 km) zijn banken met pinautomaten. Omdat alle maaltijden zijn inbegrepen heb je alleen geld nodig voor drankjes (in het hotel en tijdens de wandelingen) en eventuele entrees, excursies, etc.

Tijdens de reis zijn er een aantal transfers naar en van de wandeling, die per minibus geschieden. De transfers van vliegveld van Manchester naar de accommodatie en terug geschieden per midibus.

Je wandelt met een dagrukzakje (max 25-30 liter) met daarin uw lunch, drinkfles, warme kleding en regenkleding.

 • stevige wandelschoenen met vibram zool
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzakje (30 liter)
 • veldfles (minimaal 1à 1,5 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel thermosfles
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • klein zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • vreemde valuta: Engelse Ponden
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts naar keuze: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: pijnstillers, rekverband en sporttape

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er onverwachts wijzigingen in onderdelen van de reis optreden die wij op dit moment niet kunnen overzien. Wij proberen natuurlijk deze wijzigingen tot een minimum te beperken, maar vragen onze klanten om enige flexibiliteit in deze uitzonderlijke situatie. Er is in dat geval ook voor ons sprake van overmacht.

Kijk voor meer informatie ook op ‘Het coronavirus en SNP Natuurreizen’

 

Ter plekke worden de wandelingen begeleid door Engelse leaders. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide, Britse vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Behalve hun liefde voor de natuur, hebben zij ook het enthousiasme voor wandelreizen door mooie landschappen gemeen. Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen leader (bij wat kleinere groepen kan het zijn dat er maar 2 leaders zijn).
Eén van de Leaders is je aanspreekpunt tijdens deze week. 

Voor een verblijf in Groot-Brittannië hebt u een geldig paspoort nodig. Per 1-1-2021 is de Nationale Identiteitskaart niet meer geldig.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Groot-Brittannië erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je gezin) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

xx

Groot-Brittannië - Wales - Southern Snowdonia

Wales’ Best Kept Secret

Wandelvakantie vanuit HF Dolserau Hall

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 701 klanten