north york moors

Groot-Brittannië - Engeland – North York Moors, 8 dagen Walking the Wuthering Heights

« Terug naar overzicht
Gegarandeerd vertrek
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie vanuit HF Larpool Hall House

Aan de rand van de uitgestrekte heidevelden van North York Moors en op een steenworp afstand van de Noordzeekliffen van Robin Hood's Bay, zijn we een week te gast in een schitterend Georgian mansion, gelegen op een bekoorlijk terrein boven het historische kustplaatsje Whitby. Dagelijks is er keuze uit drie wandelingen, begeleid door toegewijde Britse wandelgidsen. Geniet van de geheel verzorgde maaltijden. Je reisgenoten zijn zowel Nederlandse als Britse wandelaars. De rustige tochten voeren door de lommerrijke valleien van North Yorkshire. De wat inspannender dagtochten zoeken ook de hogere, met heidevelden bedekte heuvels van het North York Moors National Park op. We wandelen ook langs de op een klif gelegen abdij van Whitby, naar het piratendorpje Robin Hood’s Bay.

Uniek aan deze reis

 • Alle maaltijden inbegrepen
 • Elke dag keuze uit drie door Engelse gidsen begeleide wandelingen van verschillende lengte
 • Fraaie kliffenkust en mooie smokkelaarshaventjes
 • Heen- en terugreis zijn geregeld
 • 'Moors' en heidevelden van North Yorkshire
 • Verblijf in statig negentiende-eeuws Country House
Zwaarte
Comfort

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met HF Holidays

In samenwerking met SNP biedt HF Holidays fraaie wandelreizen aan in Engeland, Schotland en Wales. Wandelen vanuit historische landhuizen die zijn omgebouwd tot comfortabele hotels, met heerlijke en overvloedige maaltijden en elke dag keuze uit meerdere wandelingen met verschillende niveaus.

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Engeland – North York Moors

Tijdens deze reis maak je in een Nederlandstalige groep deel uit van een internationaal wandelgezelschap, met Engels als voertaal. Je overnacht in een historisch landhuis op een rustige en landelijke locatie in Whitby, waar de heuvels van de North York Moors steil in de Noordzee aflopen. Hier word je prima verzorgd, met overvloedige maaltijden (ook vegetarisch en glutenvrij). Elke dag is er keuze uit meerdere begeleide wandelingen van verschillende lengtes. Je krijgt een geweldig lunchpakket mee en wordt indien nodig met de bus weggebracht. De wandelingen gaan in een rustig tempo en er is onderweg tijd om bij interessante zaken stil te staan. Na thuiskomst maak je je wandelschoenen schoon in de speciale 'boot room' en drink je een kopje thee met je mede-wandelaars. Engelser kan het niet!

De North York Moors
Voor Nederlanders zijn een zonsopkomst en kliffen aan de Noordzeekust even wennen. We wandelen langs de Cleveland Way over de ‘cliff tops’ van de North Yorkshire Jurassic Heritage Coast, beroemd vanwege de rijkdom aan fossielen en zwerfkeien uit de ijstijd. Waar de branding nooit komt, brengen spray en zeewind een beetje zout in de bodem. Hier zie je niet alleen paarsgekleurde klifheidevegetaties met pollen van het roze, zouttolerante Engels gras, maar ook zeevogels die broeden langs kliffen, zoals drieteenmeeuwen en noordse stormvogels. Slenterend door steile, slingerende straatjes van kiezelstenen (‘cobble stone streets’) van de vissersplaatsjes Staithes, Runswick Bay en Robin Hood’s Bay.

Ongerepte, onbewoonde en ’s zomers paarse heidevelden (‘moors’), zich ‘eindeloos’ uitstrekkend over de glooiende heuvels van het North Yorkshire ‘rolling landscape’, leef- en jachtgebied voor het Schots sneeuwhoen, (‘the famous grouse’) en dan plotseling ‘in the middle of nowhere’ een herberg langs een oude ‘drove road’, (veedrijversweg). Prehistorische monumenten en oude wegen op en over de heuveltoppen. Kloosterruïnes (sinds de ‘Dissolution of the Monasteries’ tussen 1534 en 1541 door Hendrik VIII), boerderijen en schapenweilanden in de valleien en verlaten mijnindustrie tegen de hellingen.

Vanuit Larpool Hall, gelegen op een landgoed boven een beboste beekvallei met uitzicht over de Esk-vallei en Whitby (‘by’ (Oud-Noors) betekent ‘nederzetting’, ‘dorp’), maken we gegidste wandelingen van een zelf te kiezen lengte en zwaarte. Er zijn ‘Easier’ Walks over gemarkeerde wandelpaden door valleien en over hellingen door glooiend heuvelachtig terrein met steilere stijgingen/afdalingen langs het kustpad. De ‘Medium’ en ‘Harder’ Walks zijn langer met meerdere steile stijgingen/afdalingen en vaker over heuveltoppen en de kliffen van het kustpad.

HF Holidays
SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste aanbieder van wandelreizen in Engeland, de honderd jaar geleden opgerichte vereniging HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië, waarvan dit hotel er één is. Vanuit deze hotels worden groepswandelreizen georganiseerd die voldoen aan elke wens die een wandelaar maar kan hebben, vandaar 100% wandelen.

Dag 1

Vlucht naar Newcastle, waar een busje klaar staat om ons in ongeveer twee uur naar Whitby te brengen. Aankomst in het hotel en kennismaking met de 'leaders' en de andere groepsleden.

Iedere dag, vóór het avondeten en bij het genot van een glas wijn of ale, bespreken de wandelgidsen het programma van de dag erna, de zogenoemde ‘leader talk’. Na het diner staan er koffie en thee klaar en wordt vaak een ‘activity’ georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een lezing over de omgeving, dansen, een spel of quiz.  Hieraan hoef je uiteraard niet mee te doen, er is altijd een rustige plek om te lezen of te kletsen.

Overnachting in

Whitby - Larpool Hall

Dag 2-7

De wandelprogramma's van HF zijn mooi en gevarieerd. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden passen de leaders het programma, indien nodig, aan. Een aantal wandelingen begint en/of eindigt bij het hotel. Vaak begint en eindigt de wandeling met een korte busrit, zodat een groter gebied bestreken kan worden. Ook kan het wandelprogramma per vertrekdatum iets afwijken, maar globaal worden op alle vertrekdata dezelfde wandelgebieden aangedaan. Elke dag is er keuze uit een lichte, een medium en een pittiger wandeling.

Op dinsdag is er geen wandelprogramma en kun je je dag zelf invullen, bijvoorbeeld door te genieten van de faciliteiten van het huis of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling te maken. Hiervoor liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen klaar.

Wandelen in langs de Noordzeekust en in  the North York Moors:
De wandelroutes gaan over delen van de Cleveland Way, langs de Noordzeeklifkust en landinwaarts door het glooiende heuvellandschap van de North Yorkshire Moors. Dit bestaat uit afgeronde, boomloze en met heide, gaspeldoorn en adelaarsvarens begroeide heuvels. Ook zijn er hellingen met aangeplante bossen en wijde valleien met daarin stadjes, dorpen en venige schapenweilanden omgeven met hagen en houtwallen. De hoogteverschillen tijdens de ‘Easier’ en ‘Medium’ Walks zijn niet groot en soms iets pittiger (‘Harder’ Walks). De stijgingen/afdalingen zijn soms steil. We wandelen over aangegeven wandelpaden, graspaden, karrensporen, veepaadjes en verharde weggetjes. Ook bezoeken we historische stadjes en pittoreske dorpjes, landhuizen en fraaie tuinen.

 • Een wandeling langs de gelaagde kliffen van Ravenscar Coast, onder andere langs het fotogenieke Robin Hood's Bay en de baai van Saltwick en de op de klif gelegen ruïne van Whitby Abbey. De lange variant voert langs de bijna 150 meter hoge klif van Ravenscar.
 • Rondwandeling door de groene valleien van May Beck en Little Beck en over met heide bedekte heuvelruggen, zoals Westerdale Moor, Danby Low Moor en Castleton Rigg. De wandelingen tonen mooi het contrast tussen de ‘forbidding moorlands’ en de vriendelijke valleien. De wandelingen eindigen weer in Whitby bij het hotel. 
 • Over de Cleveland Way langs de Smuggler’s Coast, ten noorden van Whitby, zo genoemd vanwege de verscholen smokkelaarshaventjes van Saltburn, Runswick Bay en Sandsend. De kliffen vormen een waar geologisch geschiedenisboek en bieden prachtige vergezichten, met name bij Boulby.
 • Een wandeling over de moors vanaf het oude mijndorpje Rosedale Abbey via Lastingham naar Hutton-le-Hole, waarbij we kennis maken met de eenzame heidevelden en eindeloze luchten en vergezichten van de moors. De lange variant voert via de oude Rosedale spoorlijn boven Farndale en over de Bank Top en langs het eenzame Ana Cross.
 • Over de heuvelachtige Cleveland Way naar het imposante Captain Cook's Monument of over de top van de markante Roseberry Topping

'Easier' Walks zijn 6,5-11 km lang met 0-210 m hoogteverschil.
'Medium' Walks zijn 13-16 km lang met 120-360 m hoogteverschil.
'Harder' Walks zijn 16-21 km lang met 240-450 m hoogteverschil.

Enkele weken voor vertrek kun je in je Mijn SNP-omgeving uitgebreidere informatie over het wandelprogramma vinden. Bij deze reis wijkt het programma per vertrekdatum iets af. Soms wisselt de volgorde van de wandeldagen, bij andere varianten zijn er 1 of 2 andere wandelingen. Check, afhankelijk van je vertrekdatum of je de juiste programmaversie hebt. 

Overnachting in

Whitby - Larpool Hall

Dag 8

Ons arrangement eindigt na het ontbijt. We nemen afscheid van de groep en de leaders en worden per bus naar het vliegveld van Newcastle gebracht, van waar we naar Nederland terug vliegen.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Larpool Hall is een Georgian mansion (buitenhuis), omgeven door bijna 6 ha tuin en bebost terrein en gelegen boven het historische havenplaatsje Whitby met uitzicht op de Esk-vallei.  Binnen zijn oa. een grote en twee kleinere lounges, een ruime bar, een aantrekkelijke eetruimte en een ballroom. Buiten bevinden zich een terras, een ‘putting green’ (minigolf) en een ‘croquet lawn’ (beugelen).
In Whitby (2,5 km heuvelafwaarts vanaf het hotel) zijn winkels, supermarkten, een postkantoor, banken en drogisten/apotheken.

Algemene kenmerken van HF Country Houses
De hotels liggen stuk voor stuk op fantastische plekken in het Britse landschap en zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals Wifi. Daarnaast zijn ze volledig ingericht op wandelaars, met een ‘boot room’, waar u uw modderige wandelschoenen kunt schoonmaken en invetten, en een droogkamer, met wasmachine en –droger. Kan van pas komen in het Engelse klimaat....
De kamers zijn comfortabel ingericht, met eigen badkamer, TV en waterkoker voor koffie en thee. In de oude panden zijn de kamers vaak van wisselende vorm en grootte. Soms is er een nieuwe vleugel aangebouwd met meer uniforme kamers. U kunt bij de éénpersoonskamers ook een upgrade kiezen (ruimer en/of het mooiste uitzicht), dan betaalt u een 'better room'-toeslag (beperkt beschikbaar).
In het hotel zijn vaak verscheidene lounges met fijn uitzicht, comfortabele stoelen, een kleine bibliotheek en spelletjes. De afgelegen hotels hebben een 'mini-shop', met zaken als ansichtkaarten, postzegels, tandpasta en zonnebrandcrème. Een aantal hotels die bv. aan een wandelroute liggen, hebben een sfeervol Dandelion Café, waar de hele dag door aanloop is.

Over de maaltijden

Tijdens uw  verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en zoals men in Engeland zegt:  ‘you only need to bring beer money’.
De dag begint uiteraard met een stevig Engels ontbijt met toast, eieren, spek, worstjes en champignons, maar yoghurt met muesli of alleen brood kan ook.
Als lunchpakket krijgt u sandwiches mee plus een ruime keus aan energierijke snoepjes, repen en  fruit.  Als u een thermosfles meeneemt kunt u die op uw kamer vullen.
Voor het diner, dat aan grote ronde tafels wordt geserveerd, kunt u elke dag kiezen uit 5 heerlijke menu keuzes van 3 gangen, waaronder altijd een vegetarische. Op aanvraag wordt er een glutenvrij menu verzorgd.

Inbegrepen

 • 7 overnachtingen op tweepersoonskamers met badkamer 
 • 7 ontbijten
 • 7 diners
 • 6 uitgebreide lunchpakketten (op wandeldagen)
 • diensten lokale Engelstalige wandelgidsen
 • bustransfers tijdens wandeldagen
 • reisdocumentatie

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis plus aansluitend vervoer van Newcastle airport naar hotel en vv. (optioneel)
 • lunches dag 1 en dag 8
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen begeleider. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Soms beginnen en eindigen de wandelingen bij het hotel, vaker worden de verschillende groepjes met een bus afgezet en later opgehaald.

De Easier Walks zijn ruwweg tussen de 6,5 en 11 km lang, met weinig hoogteverschil (met 0-210 m hoogteverschil), de Medium Walks tussen 13 en 15 km, met wat meer stijgen en dalen (120-270 m hoogteverschil), beiden in een rustig wandeltempo. De Harder Walks zijn 16 tot tot maximaal 21 km  en kennen iets meer hoogteverschillen: met 240-450 m hoogteverschil.

De keuze uit verschillende wandelingen maakt deze reis zeer geschikt voor stellen, waarvan de een graag wat langer of zwaarder wandelt dan de ander.

De wandelingen voeren afwisselend over stille (al dan niet verharde) landweggetjes, paden en weilanden. Geregeld voeren stukken, mn hoog op de plateau's, over stenig karst-terrein. Na regen kunnen de paden erg modderig zijn. Goede, hooglsuitende wandelschoenen met een stevige zool zijn sterk aanbevolen, en ook gamaschen en telescopische wandelstokken kunnen vanpas komen. Het terrein is afwisselend vlak en heuvelachtig, met soms kortere of langere stukken stijgen en dalen (afhankelijk van de wandeling die u kiest). Kijk voor de lengte, duur en hoogteverschillen van de verschillende wandelingen onder het dagprogramma.

 

Over de groepssamenstelling

De groepen bij de Engelse wandelvereniging HF bestaan voor het grootste deel uit Britten, aangevuld met andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels, met de nodige Britse humor en ‘understatement’. De groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen. In wat grotere hotels, in het hoogseizoen, kan dit oplopen tot 40 personen.
Naast wandelen is ‘socializing’ een belangrijk onderdeel van de vakantie. Groot voordeel is dat onbekenden elkaar in de Angelsaksische cultuur makkelijk aanspreken en u zult dan ook snel aansluiting hebben bij de rest van de groep. De sfeer in de hotels is buitengewoon ontspannen.
Tijdens deze groepsreis zal een groot deel van de groep uit Nederlanders bestaan, aangevuld met Engelstaligen.

Extra dagen

Bij deze groepsreis is het bijboeken van extra nachten niet mogelijk.

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Als u op eigen gelegenheid reist, ontmoet u de groep op het vliegveld van Newcastle of in de accommodatie in Whitby.
De transfer van het vliegveld naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld.  Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).  Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema. 

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, vlieg je met KLM naar Newcastle v.v.

Vluchtschema
KL 957 Amsterdam - Newcastle vertrek om 12.55 aankomst 13.10 uur
KL 960 Newcastle - Amsterdam vertrek om 17.30 aankomst 19.55 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen. 

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

 

Engeland heeft een zacht en vochtig Atlantisch klimaat dat vergelijkbaar is met Nederland en België.  De temperatuur in de North York Moors ligt i.h.a. wat lager dan in Nederland en er valt gemiddeld wat meer neerslag. Juli en augustus kennen relatief rustig en stabiel weer met dagtemperaturen tussen 15° en 20°C. Maar ook in deze maanden is er altijd kans op een bui of een regenachtige dag. In augustus staat de hei in bloei!

 

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Groot-Brittannië ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Omdat alle maaltijden zijn inbegrepen heeft u alleen geld nodig voor drankjes (in het hotel en tijdens de wandelingen) en eventuele entrees, excursies, etc. Ter plekke kunt u geen Britse ponden pinnen. Het beste pint u gelijk na aankomst in Groot-Brittannië, op het vliegveld. In Whitby zijn banken met pinautomaten. In het hotel kunt u ook met een creditcard betalen.  

Tijdens de reis zijn er een aantal transfers naar en van de wandeling, die per minibus geschieden. De transfers van vliegveld Newcastle naar de accommodatie en terug geschieden per midibus.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je op dag 1 na aankomst op het vliegveld wél van de transfer met onze bus gebruik maken, dan dien je dit als extra service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).   Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.

U wandelt met een dagrukzakje (max 25-30 liter) met daarin uw lunch, drinkfles, warme kleding en regenkleding.

 • stevige wandelschoenen met vibram zool
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzakje (30 liter)
 • veldfles (minimaal 1à 1,5 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel thermosfles
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • klein zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • vreemde valuta: Engelse Ponden
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts naar keuze: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: pijnstillers, rekverband en sporttape

Ter plekke worden de wandelingen begeleid door Engelse leaders. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide, Britse vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Behalve hun liefde voor de natuur, hebben zij ook het enthousiasme voor wandelreizen door mooie landschappen gemeen. Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen leader (bij wat kleinere groepen kan het zijn dat er maar 2 leaders zijn).
Eén van de Leaders zal uw aanspreekpunt zijn tijdens deze week.

Ga je binnenkort op reis naar Groot-Brittannië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/verenigd-koninkrijk. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/groot-brittannie-en-noord-ierland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

North_york_moors.jpg

Groot-Brittannië - Engeland – North York Moors

Walking the Wuthering Heights

Wandelvakantie vanuit HF Larpool Hall House

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.