Groot-Brittannië - Schotland - Western Highlands, 8 dagen De bergen en lochs van Glen Coe

« Terug naar overzicht
Gegarandeerd vertrek
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie vanuit HF Alltshellach House

Overnacht in een schitterend gelegen landhuis aan Loch Leven en geniet van de geheel verzorgde maaltijden. Laat je begeleiden door toegewijde Engelse wandelgidsen, wandel mee in een internationale groep en maak elke dag de keuze uit meerdere wandelingen. We kunnen kiezen voor rustige wandelingen langs de lochs, of voor 'scrambling' naar de top van een Munro. Alle maaltijden zijn inbegrepen en van zeer goede kwaliteit. Bij deze reis is de heen- en terugreis naar Glasgow voor je geregeld en verblijf je met een Nederlandstalige groep binnen een Engelstalig wandelgezelschap van HF Holidays.

Uniek aan deze reis

 • Bagging Munros
 • Elke dag keuze uit drie tochten van verschillende zwaarte
 • Geweldig hotel aan Loch Leven
 • Heen- en terugreis zijn geregeld
 • Overweldigend landschap
Zwaarte
Comfort

Artikel | Top 10 kuitenbijters

Jammerende kuiten, zweet op de rug en het hart snel kloppend. Deze reis is één van de 10 pittige groepswandelreizen waarbij je soms best een beetje moet doorbijten. Maar het uitzicht is altijd weer de perfecte beloning. Lees verder...


Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met HF Holidays

In samenwerking met SNP biedt HF Holidays fraaie wandelreizen aan in Engeland, Schotland en Wales. Wandelen vanuit historische landhuizen die zijn omgebouwd tot comfortabele hotels, met heerlijke en overvloedige maaltijden en elke dag keuze uit meerdere wandelingen met verschillende niveaus.

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Western Highlands

SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste aanbieder van wandelreizen in Engeland, de honderd jaar geleden opgerichte wandelvereniging HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal, tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië. Vanuit deze hotels worden groepswandelreizen georganiseerd die voldoen aan elke wens die een wandelaar maar kan hebben: 100% wandelen!

Deze week maak je in een Nederlandstalige groep deel uit van een internationaal wandelgezelschap, met Engels als voertaal. Je overnacht in een historisch landhuis op een schitterende plek en wordt hier prima verzorgd, met overvloedige maaltijden (ook vegetarisch en glutenvrij). Elke dag is er keuze uit meerdere begeleide wandelingen van verschillende lengtes. Je krijgt een geweldig lunchpakket mee en wordt indien nodig met de bus weggebracht. De wandelingen gaan in een rustig tempo en er is onderweg tijd om bij interessante zaken stil te staan. Na thuiskomst maak je je wandelschoenen schoon in de speciale 'boot room' en drink je een kopje thee met je mede-wandelaars.

Dag 1

Vlucht naar Glasgow, waar een bus klaar staat om ons in ongeveer drie uur naar het hotel aan Loch Leven te brengen. Hier maken we kennis met de 'leaders' en de andere groepsleden. Om 16.30 uur staat de thee klaar, vaak gevolgd door een korte verkenningswandeling. Naast het historische landhuis ligt de nieuwe vleugel met hotelkamers en het ruime, overdekte zwembad.

Iedere dag, vóór het avondeten, bespreken de wandelgidsen het programma van de dag erna, de zogenoemde ‘leader talk’. Na het diner staan er koffie en thee klaar en wordt vaak een ‘activity’ georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een lezing over de omgeving, dansen, een spel of quiz. Hieraan hoef je uiteraard niet mee te doen; er is altijd een rustige plek om te lezen of te kletsen.

Overnachting in

North Ballachulish (Glencoe)

Dag 2-7

De wandelprogramma's van HF zijn mooi en gevarieerd. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden passen de leaders het programma, indien nodig, aan. Een aantal wandelingen begint en/of eindigt bij het hotel. Vaak begint en eindigt de wandeling met een korte busrit, zodat een groter gebied bestreken kan worden. Ook kan het wandelprogramma per vertrekdatum iets afwijken, maar globaal worden op alle vertrekdata dezelfde wandelgebieden aangedaan. Elke dag is er keuze uit een lichte, een medium en een pittiger wandeling. 

Op woensdag is er geen wandelprogramma en kun je je dag zelf invullen, bijvoorbeeld door te genieten van de faciliteiten van het huis of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling te maken. Hiervoor liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen klaar.

Wandelen in de Western Highlands
De Schotse Highlands zijn een mekka voor wandelaars, met gegarandeerd mooie uitzichten over de moors en lochs.  Als je laag blijft, in de dalen, langs de meren en in de bossen, kun je ontspannen wandelingen maken over goede paden, karrensporen en verharde weggetjes. Dit zijn de 'Easier' Walks. Maar je kunt ook de hoogte in en dan wordt het meteen een stuk inspannender met stevige stijgingen, zompige paden en rotsige klauterpartijen. Bij sommige van de 'Medium' Walks kun je maar beter geen hoogtevrees hebben. Dit geldt ook voor de 'Harder' Walks, die deze week echt pittig te noemen zijn, met veel klauterpartijen en grote hoogteverschillen. Als de omstandigheden meewerken, kan een flink aantal Munro's (toppen boven de 3000 feet) worden bijgeschreven.

 • Een lichte heen-en-weer-wandeling door de kloof Glen Nevis langs mooie watervallen (200 meter stijgen en dalen).De zwaardere route gaat via de berghut aan de noordzijde van de top en via Castle Rigg naar Glen Nevis (800m stijgen en dalen). En voor wie de uitdaging aandurft: de beklimming van de top van de hoogste berg van het Verenigd Koninkrijk, via de klassieke zuidroute (1380m hoogteverschil)
 • het afgelegen en desolate Ardgour estate mag niet ontbreken. De lichte route gaat door boos, langs watervallen en met de ferry naar Ardgour, waar het lieflijke landgoed van Ardgour House is (380m hoogteverschil). De middelste variant gaat naar de Mac;lean's Towel waterval en naar een uitzichtpunt ovr Loch Linnhe (760m hoogteverschil). De zwaardere route gaat door de bergen van Ardgour estate naar de top van de Sgurr Na H-Eanchainne (840m hoogteverschil).
 • Een wandeling door het prachtige en voor de geschiedenis van Schotland belangrijke Glen Coe. De lichte wandeling loopt door het dal en over de Lairig Gartain pass (520 meter hoogteverschil). De middelzware wandeling klimt gaat naar de top van de Buachaille Etive Beag (940 meter stijgen en dalen). De zware wandeling beklimt vanuit Glen Coe via een steil pad de iconische bergtop Buachaille Etive Mor en over de kam naar Stob Deag, vanwaar we adembenemend uitzicht over de vallei van Glen Coe en het hoogveen van Rannoch Moor hebben (980 meter hoogteverschil).
 • Wandelen over het Kentallen schiereiland via een mooi kustpad (180m hoogteverschil). De middelzware route vanuit Glencoe over de niet al te hoge Sgorr a Çhoise, met prachtig zicht over Loch leven (680m hoogteverschil). De zwaarste route gaat over drie toppen (de 3 'Sgorrs') met steeds prachtige uitzichten naar de beboste omgeving van onze accommodatie (1320m hoogteverschil)
 • Nabij Kinlochleven, helemaal achteraan Loch Leven, kun je wandelen door de verlaten bergen van de Mamores. Een lichte wandeling over een oude militaire weg naar Loch Eilde Mor (540 meter hoogteverschil). Of vanaf Kinlochleven naar de kam van de Garbh Bheinn (900 meter); de inspannendste route gaat over de  hoofdkam van de Mamores door ruig en spectaculair terrein (1160 meter hoogteverschil).

'Easier' Walks zijn ongeveer 11-15 km lang met 300-400 meter hoogteverschil.
'Medium' Walks zijn ongeveer 12-16 km lang met maximaal 1050 meter hoogteverschil.
'Harder' Walks zijn ongeveer 12-17 km lang met maximaal 1500 meter hoogteverschil.

Enkele weken voor vertrek kun je in je Mijn SNP-omgeving uitgebreidere informatie over het wandelprogramma vinden. Voor deze reis geldt dat er voor sommige vertrekdata een iets ander wandelprogramma geldt. Soms betreft dat de volgorde van de wandeldagen, soms zijn er enkele andere wandelingen in het programma opgenomen. Check of je voor jouw vertrekdatum de juiste programmavariant hebt. 

Overnachting in

North Ballachulish (Glencoe)

Dag 8

Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen van de leaders en de andere gasten. Per bus worden we in ongeveer drie uur naar het vliegveld van Glasgow gebracht. Van hier vliegen we terug naar Nederland.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Alltshellach House kijkt uit over het schitterende Loch Leven in de Western Highlands. Het karakteristieke landhuis, dat ooit bewoond werd door de Bishop of Argyll, ligt in een enorme tuin die grenst aan het Loch.

Algemene kenmerken van HF Country Houses
De hotels liggen stuk voor stuk op fantastische plekken in het Britse landschap en zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals wifi. Daarnaast zijn ze volledig ingericht op wandelaars, met een ‘boot room’, waar u uw modderige wandelschoenen kunt schoonmaken en invetten, en een droogkamer, met wasmachine en –droger. Kan van pas komen in het Engelse klimaat....
De kamers zijn comfortabel ingericht, met eigen badkamer, TV en waterkoker voor koffie en thee. In de oude panden zijn de kamers vaak van wisselende vorm en grootte. Soms is er een nieuwe vleugel aangebouwd met meer uniforme kamers. U kunt bij de éénpersoonskamers ook een upgrade kiezen (ruimer en/of het mooiste uitzicht), dan betaalt u een 'better room'-toeslag (beperkt beschikbaar).
In het hotel zijn vaak verscheidene lounges met fijn uitzicht, comfortabele stoelen, een kleine bibliotheek en spelletjes. De afgelegen hotels hebben een 'mini-shop', met zaken als ansichtkaarten, postzegels, tandpasta en zonnebrandcrème.

Over de maaltijden

Tijdens je verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en zoals men in Engeland zegt:  ‘you only need to bring beer money’.
De dag begint uiteraard met een stevig Engels ontbijt met toast, eieren, spek, worstjes en champignons, maar yoghurt met muesli of alleen brood kan ook.
Als lunchpakket krijg je sandwiches mee, plus een ruime keus aan energierijke snoepjes, repen en  fruit.  Als je een thermosfles meeneemt kan je die op je kamer vullen.
Voor het diner, dat aan grote ronde tafels wordt geserveerd, kan je elke dag kiezen uit vijf heerlijke menukeuzes van drie gangen, waaronder altijd een vegetarische. Op aanvraag wordt er een glutenvrij menu verzorgd.

Inbegrepen

 • 7 overnachtingen op tweepersoonskamers met badkamer
 • 7 ontbijten
 • 7 diners
 • 6 uitgebreide lunchpakketten (op wandeldagen)
 • Diensten lokale Engelstalige wandelgidsen
 • Bustransfers tijdens wandeldagen
 • Reisdocumentatie

Niet inbegrepen

 • Heen- en terugreis plus aansluitend vervoer van Glasgow naar hotel en vv. (optioneel)
 • Lunches dag 1 en dag 8
 • Overige entrees en/of transfers
 • Persoonlijke uitgaven
 • Verzekeringen

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen begeleider. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Soms beginnen en eindigen de wandelingen bij het hotel, vaker worden de verschillende groepjes met een bus afgezet en later opgehaald.
NB. HF steunt aanleg en onderhoud van wandelpaden in Schotland

De Easier Walks zijn ruwweg tussen de 9 en 13 km lang, met weinig hoogteverschil, de Medium Walks tussen 13 en 18 km, met wat meer stijgen en dalen, beiden in een rustig wandeltempo. De Harder Walks zijn meestal niet veel langer dan de Medium Walks, maar kennen meer hoogteverschil en zijn soms zelfs ronduit pittig te noemen,met wat klauterwerk (scrambling) en regelmatig stukken struinen door gras, veen of rotsige hellingen.

De algehele zwaarte is uiteraard afhankelijk van het gebied waar de wandelvakantie plaats vindt. Is dit een glooiend gebied, dan zijn ook de Harder Walks niet overdreven zwaar; in een bergachtig gebied, kunnen de Easier Walks wat meer hoogteverschil overwinnen.

In elke wandelweek is er één rustdag, die u zelf kunt indelen. U kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen voor u klaar.

De keuze uit verschillende wandelingen maakt HF wandelreizen zeer geschikt voor stellen, waarvan de een graag wat langer of zwaarder wandelt dan de ander.
NB. Het kan een enkele keer voorkomen dat er slechts 2 wandelingen per dag worden aangeboden, bv. bij een kleine groep of als geen belangstelling voor een bepaalde variant is.

De groepen bij de Engelse wandelvereniging HF bestaan voor het grootste deel uit Britten, aangevuld met andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels, met de nodige Britse humor en ‘understatement’. De groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen. In wat grotere hotels, in het hoogseizoen, kan dit oplopen tot 40 personen.
Naast wandelen is ‘socializing’ een belangrijk onderdeel van de vakantie. Groot voordeel is dat onbekenden elkaar in de Angelsaksische cultuur makkelijk aanspreken en u zult dan ook snel aansluiting hebben bij de rest van de groep. De sfeer in de hotels is buitengewoon ontspannen.
Tijdens deze groepsreis zal een groot deel van de groep uit Nederlanders bestaan, aangevuld met Engelstaligen.

Bij deze groepsreis is het bijboeken van extra nachten niet mogelijk.

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Als je op eigen gelegenheid reist, ontmoet je de groep op het vliegveld van Glasgow, of in de accommodatie in Glencoe.
De transfer van het vliegveld naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld.  Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).  Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema. 

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, vlieg je met KLM naar Glasgow v.v.

Vluchtschema - vertrek 08 juni en 21 september 2024
KL 937 Amsterdam-Glasgow vertrek om 09.25 aankomst 10.00 uur
KL 942 Glasgow-Amsterdam vertrek om 16.55 aankomst 19.30 uur

Vluchtschema - vertrek 29 juni , 13 & 27 juli,  en 17 augustus 2024
KL 935 Amsterdam-Glasgow vertrek om 07.50 aankomst 08.20 uur
KL 942 Glasgow-Amsterdam vertrek om 16.55 aankomst 19.30 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen. 

Schotland heeft een Atlantisch klimaat. Dat wil zeggen zachte winters, koele zomers en kans op regen in alle jaargetijden. Op één dag kunt u zowel zon als regen, mist en harde wind treffen. Typerend voor het Schotse weer zijn dan ook de snelle weersveranderingen. Met name langs de westkust is de kans op dit instabiele weer het grootst. Het instabiele weer brengt ook een voordeel met zich mee: prachtige luchten en een heldere atmosfeer. Het kan tijdens de Schotse zomer echter ook aangenaam warm en rustig weer zijn. Dan zijn het de ‘midges’, heel kleine steekvliegjes, die in de vochtigste en windstille delen van de Highlands tijdens de schemering bij miljoenen actief worden die u naar binnen drijven. De gemiddelde temperaturen liggen in de zomer tussen 15º en 20 ºC. Rond de hogere toppen kan het, mede door de wind, een stuk frisser zijn.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Schotland ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Ter plekke kan je geen Britse ponden pinnen. Het beste pin je gelijk na aankomst in Groot-Brittannië. Omdat alle maaltijden zijn inbegrepen heb je alleen geld nodig voor drankjes (in het hotel en tijdens de wandelingen) en eventuele entrees, excursies, etc.
In het hotel kan je ook met een creditcard betalen.

Tijdens de reis zijn er een aantal transfers naar en van de wandeling, die per minibus geschieden. De transfers van vliegveld Glasgow naar de accommodatie en terug geschieden per midibus.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je op dag 1 na aankomst op het vliegveld wél van de transfer met onze bus gebruik maken, dan dien je dit als extra service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).   Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.

 • Stevige hoogsluitende (berg)wandelschoenen met vibram zool, waterdicht.
 • Warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • gamaschen
 • Regen- en winddichte kleding, bijv. Gore-Tex jack en fleecevest
 • Zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • Dagrugzakje (30 liter)
 • Veldfles (minimaal 1à 1,5 liter) of meerdere kleine flessen
 • Eventueel thermosfles
 • Eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • Klein zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • Vreemde valuta: Engelse Ponden
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • Kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • Voorts naar keuze: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • Enige EHBO-benodigdheden die je eventueel nodig zal hebben, zoals bijv.: rekverband, sporttape of middelen voor het afplakken blaren bv. "compeed"

6-11-23
Het overdekte zwembad in de accommodatie is vanwege vertraagde werkzaamheden ook in het seizoen 2024 nog gesloten.

Ter plekke worden de wandelingen begeleid door Engelse leaders. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide, Britse vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Behalve hun liefde voor de natuur, hebben zij ook het enthousiasme voor wandelreizen door mooie landschappen gemeen. Standaard worden er drie wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen leader (bij wat kleinere groepen kan het zijn dat er maar twee leaders zijn).
Eén van de Leaders zal je aanspreekpunt zijn tijdens deze week en komt je met de bus ophalen van het vliegveld.

Ga je binnenkort op reis naar Groot-Brittannië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/verenigd-koninkrijk. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/groot-brittannie-en-noord-ierland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

loch-even-vanaf-de-accommodatie.jpg

Groot-Brittannië - Schotland - Western Highlands

De bergen en lochs van Glen Coe

Wandelvakantie vanuit HF Alltshellach House

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.