Groot-Brittannië - Exmoor & Cornwall, 9 dagen De kliffen en heidevelden van Zuidwest-Engeland

« Terug naar overzicht
Gegarandeerd vertrek
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie langs twee historische hotels

Ontspannen wandelvakantie over de heidevelden en door de valleitjes van Exmoor National Park vanuit het kleine dorpje Simonsbath. Vanuit het prachtige havenplaatsje Boscastle verkennen we de ruige kliffen van Cornwalls noordkust en wandelen we over de mooiste stukken van het Cornish Coast Path. Alle indrukken van de dag laten we ’s avonds bezinken in de lokale pub. We verblijven in twee bijzondere en charmante historische herbergen.

Uniek aan deze reis

 • Afwisseling van heidevelden en ruige kliffen
 • Mysterieuze kasteelruïnes van Tintagel
 • Verblijf in 400 jaar oude herberg midden in Exmoor National Park en in 16e eeuwse postkoetsherberg aan de kust
 • Verblijf in het prachtige Boscastle
 • Wandelen langs de stranden en kliffen van Exmoor National Park en de noordkust van Cornwall
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Exmoor & Cornwall

Het zuidwesten van Engeland is een land van contrasten. Het ene moment wandel je door vriendelijk, zacht glooiend heuvelland dat wordt doorsneden met heggen en muurtjes, om even later over een winderig en weids heidelandschap te trekken. De kust van Cornwall is ruig, steil en door weer en wind geteisterd. We beginnen onze tocht op de uitgestrekte heidevelden van de Exmoor. Ontstaan na de laatste ijstijd, vormde dit gebied in vroeger tijden het domein van kwade geesten, dwaallichten en heksen. Het gebied strekt zich uit tot aan de kust. De talrijke riviertjes die het water vanaf het hooggelegen veen naar zee afvoeren, hebben diepe valleien uitgesleten in de oude gesteenten. Ze zijn begroeid met weelderige, zachtgroene eikenbossen en vormen een ware beleving voor de wandelaar. Hier zijn we te gast in een charmant hotel, gesitueerd in een vier eeuwen oud huis. Dan verplaatsen we ons naar het charmante havenplaatsje Boscastle, dat aan de ruige noordkust van Cornwall ligt, verscholen achterin een nauwe zee-inham. We maken hier prachtige wandelingen langs de mooiste stukken van de lange-afstandswandelroute Cornish Coast Path. We wandelen langs de geplooide en gelaagde kliffen bij Bude en langs de geheimzinnige restanten van het kasteel van Camelot, waar de ridders van de Round Table bijeenkwamen. Alle indrukken van de dag laten we ’s avonds bezinken in de lokale pub, waarna we moe maar voldaan, koers zetten naar ons sfeervolle hotel.

Dag 1

Vlucht van Amsterdam naar Bristol. Aansluitend reizen we per minibus naar het kleine plaatje Simonsbath, midden tussen de heidevelden en venen van Exmoor, in het hart van Exmoor National Park (duur rit circa 2 uur).

Overnachting in

Simonsbath - Simonsbath House

Dag 2

Simonsbath is het hoogstgelegen dorp in Exmoor. Het dorp is vernoemd naar Sigmund, een legendarische Deense held die in Exmoor de Kelten hielp in hun strijd tegen de Saksen. Onze eerste wandeling door het heuvelachtige landschap van Exmoor National Park voert ons door weilanden, langs boerderijen en over heidevelden. Onderweg zien we de overgroeide aarden wal van Cow Castle, een fort uit het ijzertijdperk. Daarna steken we de vallei van de River Barle over en bereiken het dorpje Withypool, waar we in de pub of tearoom iets kunnen drinken. Door de vriendelijke vallei van de Barle, en langs de vage restanten van de prehistorische woonburcht Cow Castle, wandelen we naar Simonsbath terug. De wandelduur bedraagt vandaag circa 6 uur. Lengte: 21km, 450 m stijgen en 450 m dalen.

Overnachting in

Simonsbath - Simonsbath House

Dag 3

Wandelend vanuit het kleine beukenbos van Simonsbath, met zijn zwaar bemoste bomen, winnen we geleidelijk hoogte. Nadat we de met graslanden bedekte heuvelrug van Great Ashcombe zijn gepasseerd, verandert het landschap in heide en veen. Via de kleine, in de heidevlaktes uitgesleten valleitjes van Hoaroak Water en Bayle Water, lopen we terug. De riviertjes hebben hier kleine valleitjes uitgesleten in het vierhonderd miljoen jaar oude rode zandsteen uit het Devoon, een herinnering aan het woestijnklimaat waarin dit gesteente is ontstaan. Langs deze stroompjes, die voor de afwatering van het hoogveen zorgen, keren we terug naar Simonsbath. De wandelduur bedraagt vandaag circa 6 uur. Lengte: circa 18 km, 500 m stijgen en dalen.

Overnachting in

Simonsbath - Simonsbath House

Dag 4

Een bus brengt ons naar Lynmouth, waar we een rondwandeling maken. Vandaag lopen we door de prachtige groene vallei van de East Lyn-rivier, een gebied met prachtige loofbossen. Naast eiken en esdoorns kan men hier de steeneik aantreffen. Het is een mediterrane boomsoort, die hier kan groeien omdat het in Exmoor maar zelden vriest. Er zijn veel bloemen te vinden. We klimmen langs weilanden en moorland om via Countisburg naar Lynmouth terug te keren langs de ruige kust met mooie vergezichten. De wandelduur bedraagt circa 5,5 uur. Lengte: circa 14 km, 400 m stijgen en dalen.

Overnachting in

Simonsbath - Simonsbath House

Dag 5

Met een bus gaan we in twee uur naar Boscastle aan de westkust van Cornwall. Hier nemen we onze intrek in een sfeervolle 16e eeuwse inn vlakbij de haven en op enkele minuten lopen van het historische centrum van het plaatsje. 's Middags hebben we gelegenheid om dit prachtige plaatsje te bewonderen en zijn tussen de steile rotsen verscholen haventje. Ook kunnen we een korte rondwandeling maken door de beboste en beschutte Valency-vallei bij Boscastle (9 km, 200 m stijgen en dalen, duur 3 uur).

Overnachting in

Boscastle - Wellington Hotel

Dag 6

Per openbaar vervoer laten we ons in vijftien minuten naar het landinwaarts gelegen Wainhouse Corner brengen (3 km rijden). Van daar maken we een wandeling door het cultuurland naar Crackington Haven en vervolgens over het prachtige kustpad terug naar Boscastle. Langs het kustpad vinden we zoutplanten zoals zeevenkel, Engels gras en blaassilene, en typische kustheiden: bloedrode dophei en gaspeldoorn. Lengte 16,5 km, 390 m stijgen en 520 m dalen, 6 uur.

Overnachting in

Boscastle - Wellington Hotel

Dag 7

Per lijnbus rijden we in een half uur naar de havenplaats Bude, waar we een rondwandeling maken. Bovenlangs de klifkust volgen we het South West Coast Path in noordelijke richting. De kliffen rijzen hoog uit zee op. Op de kliffen broeden onder meer alken en zeekoeten. Bij Duckpool slaan we af, het binnenland in, door de met hellingbossen omgeven Coombe-vallei: een eldorado voor natuurliefhebbers. Onderweg passeren we de fraaie, versterkte en meer dan zeshonderd jaar oude hofstede Stowe Barton. Langs akkers en weilanden wandelen we ten slotte naar Bude. De wandelduur bedraagt 15 km, 250 m stijgen en dalen, 5,5 uur. Na de wandeling keren we met de lijnbus terug naar Boscastle.

Overnachting in

Boscastle - Wellington Hotel

Dag 8

Langs de spectaculaire rotskust maken we een prachtige wandeling naar de restanten van het slot Camelot. Onderweg zien we de meest bizarre rotsformaties, verweerd door de niet aflatende werking van de golven. Het kasteel ligt op een uitstekende kaap in zee en heeft een mysterieuze uitstraling. Via een voetbrug bereiken we de rots waar het kasteel op lag. Het kasteel speelde een grote rol in de verhalen over Koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel. Na het kasteel wandelen we via het kleine plaatsje Tintagel, door het binnenland terug naar Boscastle. De wandelduur bedraagt vandaag circa 6 uur. Lengte: circa 16,5 km, 450 m stijgen en dalen.

Overnachting in

Boscastle - Wellington Hotel

Dag 9

Per minibus reizen we ‘s ochtends van Boscastle terug naar Bristol (circa 3 uur). Van hier vliegen we rechtstreeks naar Nederland.

NB Programma

Let op: de vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider. Het kan voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd als gevolg van onvoorziene omstandigheden. Wij controleren onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen immers voortdurend. Als deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, word je daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

LET OP:
De reis met vertrek op 21-5-24 vindt in omgekeerde volgorde plaats: de eerste 4 nachten verblijven we in Boscastle, de laatste 4 nachten in Simonsbath. Op dag 2 doen we de oorspronkelijke wandeling van dag 6 (Crackington haven), op dag 3 de wandeling van dag 7 (Bude), op dag 4 de wandeling van dag 8 (Tintagel); op dag 5 reizen we van Boscastle naar Simonsbath. Dan doen we op dag 6 de wandeling van dag 2 (Withypool), op dag 7 de wandeling van dag 3 (Great Ashcombe) en op dag 8 tenslotte de wandeling van dag 4 (Lynmouth).

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

U verblijft in twee sfeervolle en gastvrije hotels. U verblijft op één- of tweepersoonskamers met douche en toilet op de kamer. Alle accommodaties hebben een gezellige bar en zijn fraai gelegen, midden in het wandelgebied. Ze hebben elk iets karakteristiek Brits: het ontbijt of de ‘high tea’.
In het hart van Exmoor National Park verblijft u in een bijzonder sfeervol hotel in het gehuchtje Simonsbath, te midden van de Moors: Simonsbath House. Verscholen in een lieflijke vallei tussen de ‘moors’ van Exmoor National Park, ligt het bijzondere Simonsbath House Hotel. Het huis is in 1654 gebouwd door de eerste eigenaar van het Exmoor Forest, James Boevey. Sinds 1945 is het huis een ‘inn, en de sfeer van het 350 jaar oude gebouw is vrijwel onaangetast. De ontvangst is buitengewoon gastvrij. De kamers zijn smaakvol ingericht, in oude stijl met antieke meubelen en tevens voorzien van alle comfort, zoals tv, telefoon en goede badkamers. Het hotel beschikt over een grote leeskamer en een restaurant, waar goede maaltijden worden geserveerd. Voor het hotel bevindt zich een tuin met fraai uitzicht over de vallei van de Barle. Klasse ***, 4 nachten.
The Wellington is een historische koetsiersherberg uit de 16e eeuw, aan de natuurlijke haven van het dorp Boscastle aan de noordkust van Cornwall. Met 14 slaapkamers, 3 aparthotelsuites en een pub-bar en restaurant waar heerlijk eten en drinken wordt geserveerd, is The Wellington een prachtige plek om te verblijven. De herberg heeft een scala aan faciliteiten om aan ieders behoeften te voldoen. Er is een comfortabele lounge en bar met open haard en uitzicht op de haven van Boscastle. Achter de herberg is de biertuin - een verborgen juweeltje. Tot slot heeft het hotel ook nog een goed restaurant. Alle kamers hebben tv's, telefoons en wifi. Flessen water, Fairtrade thee en koffie en verleidelijke Cornish koekjes samen met de benodigde apparatuur om warme dranken te maken zijn beschikbaar in elke kamer. Klasse ****, 4 nachten.

LET OP:
De reis met vertrek op 21-5-24 vindt in omgekeerde volgorde plaats: de eerste 4 nachten verblijven we in Boscastle, de laatste 4 nachten in Simonsbath.

Over de maaltijden

Het ontbijt wordt door de accommodaties verzorgd, een echt fully cooked British breakfast met keuze uit meerdere warme gerechten. In Simonsbath en Boscastle dineren we in het hotel, waar uitstekende maaltijden worden geserveerd. De keuken van het hotel in Simmonsbath is bijzonder goed. In Boscastle dineren we in het bekroonde restaurant van het hotel, waar een jonge en met prijzen gelauwerde chef-kok de scepter zwaait.
Voor de lunch dient u zelf zorg te dragen. Meestal doen we gezamenlijk inkopen voor een lunch in het veld. In Simonsbath kunt u alleen in het hotel een lunchpakket bestellen, omdat er geen winkels zijn.

Inbegrepen

 • alle overige transfers ter plekke, conform programma, met charterbus en lijnbus
 • verblijf in 2 historische hotels
 • verblijf op basis van halfpension (vanaf diner dag 1 t/m ontbijt op dag 9)
 • bagagevervoer
 • diensten 1 SNP-reisleider

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis en aansluitende transfers (optioneel)
 • alle lunches
 • verzekeringen
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele entrees

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Exmoor en Cornwall zijn uitgelezen wandelgebieden. U loopt er over 'public footpaths', door de landerijen en over met heggen en muren omgeven weggetjes, waar u bijzondere planten vindt. Sommige trajecten voeren door venig terrein, waar paden na regenval drassig kunnen worden. De meeste wandelingen voeren ook gedeeltelijk langs de Cornish Coast, de klifkust waarboven een fraai wandelpad is aangelegd. Hoogtevreesgevoelig zijn de paden echter vrijwel nergens. Dagelijks komen we meerdere korte, steile klimmetjes tegen. De wandelingen zijn niet lang, 15 tot maximaal 20 km. De langste wandeling is bovendien in te korten. U loopt gemiddeld 5 tot 7 uur per dag over goede paden. Soms wandelt u stukken door weilanden, maar ook zo nu en dan over een stil asfaltweggetje. De hoogteverschillen zijn gering, tot maximaal 500 meter stijgen en dalen per dag. Deze wandeltocht is voor iedereen met een redelijke wandelconditie
goed te doen.

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Maakt u geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar reist u op eigen gelegenheid dan ontmoet u uw reisgezelschap op het vliegveld van Bristol of in de eerste accommodatie in Simonsbath.
De transfer van het vliegveld naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld.  Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).  Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema. 

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, vlieg je met KLM naar Bristol v.v.

Vluchtschema
KL 1079 Amsterdam Bristol vertrek om 13.00 aankomst 13.15 uur
KL 1082 Bristol Amsterdam vertrek om 17.30 aankomst 19.45 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen. 

Zuidwest-Engeland kent een zacht en wisselvallig klimaat, dat vergelijkbaar is met het onze. De overheersende westenwind voert vochtige lucht aan. Perioden met buien en harde wind en droog weer wisselen elkaar ‘s zomers voortdurend af. Een voordeel van dit winderige klimaat is dat de regen zelden lang aanhoudt. De gemiddelde temperaturen liggen in de zomer tussen 18º en 22ºC. Langdurige periodes met aangenaam weer, kunnen ‘s zomers zeker ook voorkomen. De temperatuur loopt dan al gauw op tot 25ºC.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Exmoor ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

In Cornwall en Exmoor is er de eerste dagen geen gelegenheid om geld te pinnen. Op steeds meer plaatsen kan met een pas betaald worden, maar het is raadzaam wel wat cash te hebben voor de plaatsen waar dat nog niet mogelijk is. Daarom adviseren wij om bij aankomst in Bristol meteen Engelse Ponden te pinnen. In Bude zijn banken en pinautomaten, maar hier bent u echter pas op dag 7. Reken op ca. € 20,- aan extra kosten per dag.

Ter plekke zijn er langere verplaatsingen per charterbus van het vliegveld van Bristol naar de eerste accommodatie, naar de volgende accommodatie en van de laatste accommodatie terug naar het vliegveld van Bristol. Ook voor de ritten naar en van de wandeling op dag 4 worden taxibusjes ingezet. Op dag 6 rijden we per lijnbus naar en van het beginpunt van de wandeling en op dag 7 nemen we de lijnbus naar het begin van de wandeling en aan het eind van de dag weer terug naar de accommodatie.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je op dag 1 na aankomst op het vliegveld wél van de transfer met onze bus gebruik maken, dan dien je dit als extra service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).   Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.

 

 

http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query.exe/en

Wij raden u aan om uitgerust en met een goede conditie aan de reis te beginnen. Een goede training is, om in de weken voorafgaand aan de reis, een paar stevige wandelingen te maken.

Tijdens de reisdagen neemt u de bagage zelf mee in de charterbus. 

 • (berg)wandelschoenen met stevige zool, hoog sluitend en ingelopen
 • schoenvet
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzakje (20 liter)
 • veldfles (minimaal 1à 1,5 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • lunchtrommel, klein zakmes en zitmatje voor lunch in het veld (te grote zakmessen mogen niet mee in de Eurostar: lemmet max 75 mm en geen vergrendeling)
 • vreemde valuta: Engelse Ponden
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts eventueel: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: rekverband, sporttape of middelen voor afplakken blaren bv. "compeet"

13-11-23:
De reis met vertrek op 21-5-24 vindt in omgekeerde volgorde plaats: de eerste 4 nachten verblijven we in Boscastle, de laatste 4 nachten in Simonsbath. Op dag 2 doen we de oorspronkelijke wandeling van dag 6 (Crackington haven), op dag 3 de wandeling van dag 7 (Bude), op dag 4 de wandeling van dag 8 (Tintagel); op dag 5 reizen we van Boscastle naar Simonsbath. Dan doen we op dag 6 de wandeling van dag 2 (Withypool), op dag 7 de wandeling van dag 3 (Great Ashcombe) en op dag 8 tenslotte de wandeling van dag 4 (Lynmouth).

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Maak kennis met de reisleiders.

Ga je binnenkort op reis naar Groot-Brittannië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/verenigd-koninkrijk. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/groot-brittannie-en-noord-ierland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

dramatic_cornish_coast.jpg

Groot-Brittannië - Exmoor & Cornwall

De kliffen en heidevelden van Zuidwest-Engeland

Wandelvakantie langs twee historische hotels

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.