Rondreizen_Marokko_Hetty_Hairwassers-1920x1280

Natuur Rondreizen Rondreizen met aandacht voor natuur en cultuur

Natuur Rondreizen met SNP

Reis de wereld rond met SNP! Op een manier die perfect past bij jou (en je reisgezelschap). Kies je voor een rondreis op maat waarbij je zelf bepaalt hoe je dagen eruit zien? Of ga je voor een rondreis die voor je uitgestippeld is? Het kan allemaal.

Verschillende soorten natuur rondreizen

Leer de wereld kennen met SNP

Ontdek de natuur, de cultuur, de geschiedenis en de keuken van het land dat je bezoekt. Vanuit unieke accommodaties trek je met een gids of op eigen houtje door het land dat je bezoekt. Met de auto, de fiets of ander vervoer. Een rondreis van SNP betekent onderweg zijn, eigen keuzes maken en op een ongedwongen manier veel indrukken opdoen.

Voordelen van een natuur rondreis met SNP

  • Je hebt veel vrijheid en je kunt ter plekke keuzes maken.
  • Je reist ver weg van de toeristenmassa en soms een beetje buiten de gebaande paden.
  • Je verblijft op unieke locaties, bij kleinschalige accommodaties.
  • Je ontdekt het land in al zijn facetten: natuur, cultuur, geschiedenis en keuken.

Individuele natuur rondreis met de camper

Trek eropuit met de camper! Een individuele reis naar de mooiste plekjes van Europa of daarbuiten wordt met een camper nog avontuurlijker. Een camperreis geeft een gevoel van vrijheid. Je reist van plek tot plek, plaatst de camper op een mooi stukje (in of bij de natuur) en trekt er vervolgens vanuit die plek op uit. De omgeving verkennen! Dat kan met wandelingen. Maar ook met een bezoekje aan de kleurrijke plaatselijke markt. Of het kleine museum in het midden van het dorp, waar de geschiedenis van de streek tot leven komt.

Keuze uit verschillende bestemmingen voor je bloemen- en vlinderreis

Met de bloemen- en vlinderreizen van SNP reis je naar bestemmingen in heel Europa. Tijdens je reis zie je - vaak onder begeleiding van een lokale gids - de mooiste flora en fauna: van bloemenzeeën tot vlindertuinen.

Je gids wijst je op de beste (foto)plekjes en vertelt je waar je die unieke vlindersoorten treft. Zo haal je zeker alles uit je reis! De vlinderreizen worden bovendien begeleid door vlinderspecialisten van de Vlinderstichting.

Voordelen van een bloemenreis of vlinderreis via SNP

  • Je hebt een ruime keuze uit bloemenvakanties en vlinderreizen
  • Je krijgt begeleiding van deskundige reisleiders
  • Je slaapt in een uniek verblijf, weg van het massatoerisme
  • Je ontdekt de mooiste plekjes van de natuur
  • Je leert altijd!
  • Maar je geniet vooral.

Rondreizen over de hele wereld

SNP organiseert rondreizen over de hele wereld: van verre tropische bestemmingen en trektochten door de mooiste berglandschappen tot uitgebreide fietstochten in eigen land of net over de grens. Je hoeft helemaal niet ver te reizen om prachtige dingen te zien. Juist met zo'n uitgebreide excursievakantie leer je een land nog beter kennen. En met de reizen van SNP bezoek je niet alleen de bekende toeristische trekpleisters, maar kom je juist ook op plaatsen die nog grotendeels onontdekt zijn. Maak kennis met de lokale bevolking, wees toeschouwer bij bijzondere (religieuze) ceremonies en dompel jezelf onder in traditionele gebruiken. Zo wordt de reis heel authentiek en de ervaring nog intenser. 

 

Bekijk alle rondreizen in Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Oceanië, Afrika & Azië.

 

Toon alle natuur rondreizen