Ontdek! De mooiste fiets- en wandelreizen in de natuur

Ontdek!

Met trots presenteren we de nieuwe Ontdek! Weer een editie boordevol fiets- en wandelinspiratie over de mooiste bestemmingen van SNP Natuurreizen.

Onze reisexperts nemen je mee van een gloednieuwe kampeerreis in Montenegro tot een themareis naar Tanzania met Koert Lindijer. We delen de top 5 leukste bergwandelreizen met kinderen en introduceren twee nieuwe kampeerrondreizen in Noord-IJsland en Centraal-Portugal. Outdoorexpert Gijs heeft weer leuke gadgets verzameld voor wandelaars en fietsers. En nog meer!

Heb je Ontdek! niet ontvangen en kun je wel wat fiets- en wandelinspiratie gebruiken? Vraag hier een exemplaar Ontdek! aan. We gebruiken je gegevens alleen om Ontdek toe te sturen en bewaren deze gegevens niet. Of lees deze editie van Ontdek direct online.

Laat je inspireren!

Italië - Valle d'Aosta

Pittig bergwandelen door het 'Grote Paradijs'

Omringd door imposante bergreuzen maak je een pittige wandeltocht in het Aosta dal. Geniet van idyllische dalletjes, klaterende bergbeken en prachtige vergezichten.

Actieve kampeerrondreizen

Avontuurlijk kamperen

Zorgeloos kamperen in Portugal en IJsland. Bij SNP kun je vanaf nu een avontuurlijke kampeerrondreis maken op bestemmingen waar je niet of niet makkelijk met je eigen auto komt. De complete kampeeruitrusting is voor je geregeld! Bekijk de kampeerreizen:
- Noord-IJsland
- Centraal-Portugal

Nieuw

Spanje - Rioja

Fietsen tussen de wijnranken

De dorpen in La Rioja liggen als arendsnesten op de top van de heuvels in de vallei, die gedomineerd wordt door de geometrische patronen van de wijngaarden. Op de velden is de wijnrank geplant. Boven zijn de bergen. La Rioja als wijntour is bekend. Het kan ook heel anders: op de fiets.

Top 5

Bergwandelen met de kids

Vlakke waterpaswandelingen? Gaaaaap. Kinderen zijn juist dol op het nodige klim- en klauterwerk. We selecteerden vijf bergwandelreizen waarin het hele gezin zijn lol op kan.

Montenegro

Dé plek voor avontuurlijke gezinnen

Gloednieuwe 13-daagse kampeerreis speciaal voor gezinnen met kinderen samengesteld door bergbeklimmer en 'Balkanoloog' Ruud Peeten.

Nieuw

Chef's Special Peru

In deze Chef's Special vertelt SNP-directeur Gert Nieuwboer over Noord-Peru.

Duitsland - Schluchtensteig

Minitrek door Zwarte Woud

Bewonder de ruige kant van het Zwarte Woud tijdens deze 5-daagse trektocht. Je wandelt dwars door het Natuurpark Südschwarzwald over smalle bergpaden door woeste kloven naar de Schluchsee.

Nieuw