Ontdek! De mooiste fiets- en wandelreizen in de natuur

Ontdek!

Met trots presenteren we de nieuwe Ontdek! Weer een editie boordevol fiets- en wandelinspiratie over de mooiste bestemmingen van SNP Natuurreizen.

Onze reisexperts nemen je mee van het buitensportparadijs Trentino tot een reis als nomade door Kirgizië of al fietsend van de Alpen naar de Provence. We delen de pareltjes onder de accommodaties in de SNP-selectie en introduceren een aantal nieuwe reizen, waaronder sneeuwwandelen in Zweeds Lapland en een familieavontuur in Aragon.Outdoorexpert Gijs heeft weer leuke gadgets verzameld die goed van pas komen tijdens de donkere koude dagen. En nog veel meer!

Heb je Ontdek! niet ontvangen en kun je wel wat fiets- en wandelinspiratie gebruiken? Vraag hier een exemplaar Ontdek! aan. We gebruiken je gegevens alleen om Ontdek toe te sturen en bewaren deze gegevens niet.

Laat je inspireren!

Olympos in Griekenland

Griekenland - Olympos - huttentocht, 6 dagen

Op bezoek bij Zeus en Hera

Van hut naar hut de Godenberg Olympos op, met 2917m het hoogste bergmassief van Griekenland.

Nieuw
sneeuwwandelen

Italië - Piemonte - Val Maira, 8 dagen

Sneeuwwandelen in onbedorven berglandschap

Verstopt in de zuidelijke Italiaanse Alpen, tegen de Franse grens, ligt het Valle Maira.

romenie wandelingen

Roemenië - Rondreis, 12 dagen

Transsylvanië & Maramures

Het hart van Roemenië is van een wilde schoonheid. Tijdens deze complete rondreis bezoek je de middeleeuwse parels van Transsylvanië maar reis je ook terug in de tijd in onbekend Maramures.

sweden meer

Zweden - Zweeds Lapland, 8 dagen

Sneeuwwandelen, langlaufen, husky's, rendieren en noorderlicht

Je bent op bezoek bij de familie Malmström op een eiland in de Muonio rivier, het grensgebied tussen Zweden en Finland.

Nieuw
zon en sneeuw

Italië - Südtirol - Dolomieten, 8 dagen

Langlaufcursus klassieke stijl

Op deze cursus leer je als beginner en lichtgevorderde de echte kneepjes van het klassiek langlaufen. Alle basispassen voor het vlakke en omhoog én verschillende bocht- en afdaaltechnieken behoren na deze cursus tot je winterbagage.

frankrijk

Frankrijk - Provençe, 8 dagen

Les Alpilles en het land van Van Gogh

Voor fietstochten door het ‘land van het licht’, ooit de onuitputtelijke inspiratiebron voor Van Gogh, is het oer-Provençaalse Maussane-les-Alpilles een uitstekende standplaats.

vogels

Cyprus - vogelreis, 8 dagen

Voorjaarstrek in mediterrane sfeer

In de tweede helft van april, als de vogeltrek in het oostelijke Middellandse Zeegebied op haar hoogtepunt is, wordt Cyprus door meer dan 200 vogelsoorten als rust- en foerageerplek gebruikt, op de lange weg van Afrika naar het noorden.

wandelaar

Vietnam - Noord- en Zuid Vietnam actief en avontuurlijk, 17 dagen

Off the beaten track door het land van de rijzende draak

Ben je in voor een actieve en avontuurlijke rondreis door Vietnam en niet persé op zoek naar de veel bezochte 'highlights', ga dan met ons 'off the beaten track' en laat je verrassen door de relatief stille en nog authentieke locaties.

gardameer

Italië - Trentino gezinsvakantie, 8 dagen

Door de bergen naar het Gardameer

Onze wandelreis begint in Frans Catalonië en eindigt in Spaans Catalonië. We volgen de Côte Vermeille, rode kust, die zo heet vanwege de kleur van het gesteente.

Nieuw
raften spanje

Spanje - Aragón - Benasque multi-actief, 8 dagen

Familieavontuur in de Spaanse Pyreneeën

Deze actieve outdoorvakantie voor het hele gezin combineert het beste van twee werelden. Overdag lekker sportief bezig zijn met verschillende outdoorsporten, ’s avonds neerstrijken in een aangenaam hotel waar iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaarstaat.

Nieuw
duitsland fietsen

Zweden - Dalarna, 7 dagen

Rondje Siljanmeer op de fiets

In het lieflijke Dalarna is het heerlijk fietsen. De inslag van een enorme meteoriet liet zijn sporen na in de vorm van het enorme Siljanmeer, dat op mooie dagen spiegelt van geluk.

Nieuw