Cookies op SNP

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Ontdek! De mooiste fiets- en wandelreizen in de natuur

Nieuw!

Met trots presenteren we de eerste editie van Ontdek! Dit fonkelnieuwe blad bundelt maar liefst honderd pagina's aan fiets- en wandelinspiratie over de mooiste bestemmingen van SNP Natuurreizen.

Onze reisexperts nemen je mee van de eindeloze zandvlaktes van Turkmenistan tot de zongebleekte kliffen van Sardinië en van de Ierse Wickloy Way wandelklassieker tot de nog onbekende Via Dinarica op de Balkan. We bikkelen met vijf vrienden over de kuitenbijters van de Grande Traversée des Hautes-Alpes en trekken met kinderen door de Italiaanse Alpen van Val Maira. Natuurlijk vind je ook veel praktische tips voor je volgende wandel- of fietsvakantie. Net als een exclusieve uitnodiging voor de vertoning van Wild, de langverwachte natuurdocumentaire over de Veluwe.

Heb je Ontdek! niet ontvangen en kun je wel wat fiets- en wandelinspiratie gebruiken? Vraag hem dan snel hier aan.

Laat je inspireren!

Ierland - Wicklow & Dublin

Wandelend van de bergen naar de stad

Aan de rand van de levendige en charmante Ierse hoofdstad Dublin beginnen de heuvels van de Wicklow Mountains. Hier contrasteren de ruige, met heide en hoogveen bedekte hellingen met de beschutte, door gletsjers uitgesleten dalen, waar je langs kleine dorpjes, eeuwenoude kerkjes en de beroemde ‘roundtowers’ wandelt.

Nieuw
290

Frankrijk - Hautes Alpes

Met E-mountainbike over de hoogste cols

Maak een majestueuze mountainbike tocht door de Franse Hautes Alpes, laveer tussen de imponerende toppen van de Ecrins en de Queyras. Beklim bekende cols uit de Tour de France, zoals de Col du Galibier (2645 m) en de Col d'Izoard (2360 m).

Nieuw

Frankrijk - Corsica

Van de bergen naar de zee

Corsica wordt met recht het ‘Ile de Beauté’ genoemd. Maak prachtige wandeltochten door de mooiste kloven en berglandschappen van Corsica, naar de oogverblindend mooie Golfe de Porto. Door geurige maquis, eeuwenoude eikenbossen en indrukwekkende Corsicaanse dennen.

Nieuw

Oostenrijk - Grossarltal

Door het dal van de almen

Achter de diepe Liechtensteinklamm ligt de karakteristieke vallei van het Grossarltal. Wandelen langs oude zomerboerderijen, over bloemenrijke weiden en over panoramische bergkammen van de Niedere Tauern.

Gegarandeerd vertrek

Reizen voor fietsavonturiers!

Nieuwe internationale fietsgroepsreizen

Op de fiets ervaar je meer van het land waar je naartoe reist. De wind op je huid, de geuren van de velden, het gelach van de kinderen in de dorpen die je bezoekt. Het geeft je reisavonturen nog meer glans.

India - Kerala, fietsen door het zuiden van India
Chili en Argentinië, op de fiets door het Merengebied
China - Guilin & Guangxi, fietsen in Zuidwest-China
Laos, de verborgen schatten van Laos
Peru, de heilige vallei en Machu Picchu

Nieuw

Turkmenistan

Wandelen door mystieke landschappen langs de zijderoute

Deze nieuwe kampeertrektocht door Turkmenistan is dé reis voor pioniers. In dit land met zijn van oorsprong nomadische bevolking wandel je door desolate bergvalleien en woestijngebieden, langs vervallen handelssteden en burchten en langs voormalige kustlijnen.

Gegarandeerd vertrek

Duitsland

Fietsvakantie langs de Oostzee over Duitslands mooiste eilanden

Langs de Ostsee-radweg fiets je over twee van de mooiste eilanden in de Oostzee: Rügen en Usedom. Maar ook de prachtige Hanzesteden Stralsund en Greifswald op het vasteland worden niet vergeten.

Nieuw

Italië - Piemonte -Val Maira

Bergwandelen in de Italiaanse Alpen

Voor gezinnen met jeugdige bergwandelaars ontdekten we, verstopt in de zuidelijke Italiaanse Alpen, de ideale vallei. De Val Maira heeft vanwege de geïsoleerde ligging haar eigen identiteit goed weten te behouden. Je gaat een dag met gids en ezel op pad. De rest van de week maak je spannende wandelingen over prima gemarkeerde routes. Of ga een dagje naar het Adventure Park waar je kunt klimmen en klauteren.

Nieuw

Portugal - Parque Nacional Peneda Gerês

Met een ezel door de 'hoge bergen van Portugal'

Op deze spannende ezeltocht in de ruige granietbergen van Nationaal Park Peneda-Gerês heb je kans om een glimp op te vangen van wilde paarden en wolven. In deze noordelijke uithoek van Portugal vind je bijzondere bergdorpjes in een groene en waterrijke natuur.

Nieuw
Dolomieten

Italië - Südtirol

Wandelklassieker in de Dolomieten

Schitterende huttentocht langs de legendarische Alta Via delle Dolomiti Numero Uno: de bergwandelklassieker onder de wandelklassiekers.

Nieuw

Italië - Südtirol

Sennes-Fanes Plateau

Korte trektocht over het Sennes- en Fanesmassief, centraal gelegen in de Dolomieten. Geniet van de overweldigende natuur in het Parco Naturale en overnacht in schitterend gelegen, sfeervolle berghutten.

Spanje - Vall de Boí & Aigües Tortes

Verborgen parel van de Catalaanse Pyreneeën

Authentieke bergdorpen, prachtige romaanse kerken en een heel eigen cultuur kenmerken deze bijzondere vallei. Een waar wandelparadijs, zeker in combinatie met de ruige en spectaculaire bergwereld van Aigües Tortes Nationaal Park.

Nieuw