Ontdek! De mooiste fiets- en wandelreizen in de natuur

Ontdek!

Met trots presenteren we de tweede editie van Ontdek! Een zomereditie boordevol fiets- en wandelinspiratie over de mooiste bestemmingen van SNP Natuurreizen.

Onze reisexperts nemen je mee van de fietsroute van het jaar Kattegattleden tot het majestueuze landschap aan de rand van Hardangeridda in Noorwegen tot Duitslands mooiste wandelroute, de Altmühltal Panoramaweg. Ook lichten we de vijf mooiste reizen in Scandinavië uit en vind je veel praktische tips voor je volgende wandel- of fietsvakantie. Bijvoorbeeld de vraag op reis met GPS of smartphone? en een handige paklijst voor een huttentocht. 

Heb je Ontdek! niet ontvangen en kun je wel wat fiets- en wandelinspiratie gebruiken? Stuur dan even een email aan marketing@snp.nl o.v.v. je naam en adresgegevens. We gebruiken je naam en adres alleen om Ontdek toe te sturen. Je gegevens worden niet bewaard. Of lees deze editie van Ontdek direct online.

Laat je inspireren!

290

SNP Outdoor School

Eindelijk echt mooie foto's met je smartphone

Janou Zoet geeft voor SNP twee workshops smartphone-fotografie op 9 juni en 22 september.

Slovenië - actieve autorondreis

Slovenië met kids

Samen met het gezin ontdek je het verrassende Slovenië. Je overnacht in traditionele boerderij-verblijven en beleeft samen met de kinderen spannende activiteiten als rotsklimmen en een raft op de turquoise Soca rivier.

Nieuw
Kattegattleden

Scheren langs de Zweedse kust

Fietsen over de fietsroute van het jaar!

Fietsen over de Zweede Kattegattleden, van Helsingborg naar Göteborg betekent fietsen over een 370 km lange, zeer goed bewegwijzerde route, over schilderachtige weggetjes, langs zandstranden, kliffen en eilandjes.

Nieuw

Duitsland mooiste wandelroute

Wandelen op de Altmühltal Panoramaweg

Pittoreske dorpjes, stoere burchten en ongerepte natuur - de Altmühltal - Panoramaweg heeft het allemaal. Deze prachtige wandelroute door het natuurpark Altmühltal behoort niet alleen tot het selecte clubje van de Top Trails of Germany, maar werd ook in 2012 verkozen tot 'Duitslands mooiste wandelroute'.

Nieuw

Fietsen in Frankrijk - Carmargue

Flamingo's, wilde paarden en middeleeuwse dorpjes

De beste manier om van de Camargue te genieten is per fiets. Je hebt onderweg ruim de tijd om de gezellige middeleeuwse dorpjes te bezoeken, een duik in zee te nemen, te genieten van de Provencaalse keuken of gewoon lekker even niets te doen.

Noorwegen - Hardangerfjord

Watervallen bij de vleet

Verken het majestueuze landschap aan de rand van de Hardangervidda en geniet van de watervallen in het Husedalen en de Voringsfossen.

Nepal - Annapurna

Vanuit Kathmandu naar Chitwan

Nepal - Panorama 'Van jungle tot hooggebergte'

Vanuit de Kathmandu Vallei, met z'n bijzondere cultuur en geschiedenis, naar het Annapurnagebied waar ijsbedekte Himalayatoppen tot in de hemel reiken.

20-daagse groepsreis
19-daagse privéreis