Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Peru×
  Alles wissen ×
  5

  reizen in Peru

  peru,-pisaq-in-de-heiloge-vallei-wijmke-frens-(2).jpg

  Reizen in Peru

  Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Dat zijn Peru reizen van SNP.

  • Ontdek Peru op unieke wijze
  • Loop door de mooiste stukken natuur die de wereld te bieden heeft
  • Reizen met zo min mogelijk impact op de lokale natuur en cultuur
  • Kleinschalig en authentiek
  • Inclusief deskundige reisbegeleiding
  Peru - Zuid-Peru, 14 of 16 dagen
  9,0
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Peru - Zuid-Peru Canyons, condors en koloniale steden

  rondreis langs hotels, guesthouses en homestay

  Zwaarte
  Comfort
  14 of 16 dagen
  vanaf € 2.394
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Peru - Incatrail naar Machu Picchu, 5 dagen
  Wandelen Incatrail Machu Picchu
  Wandelen
  Privéreis
  Peru - Incatrail naar Machu Picchu De mooiste wandeling van de Andes

  trektocht met tenten

  Zwaarte
  Comfort
  5 dagen
  vanaf € 1.654
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Peru - Nationaal Park Manu, 9 dagen
  reuzenotter_familie_in_salvador_meer.jpg
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Peru - Nationaal Park Manu Verken het Amazonewoud

  verblijf vanuit eco-lodges en kampeerhutten

  Zwaarte
  Comfort
  9 dagen
  vanaf € 3.839
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Peru - Zuid-Peru, 13 dagen
  8,4
  Wandelen
  Privéreis
  Peru - Zuid-Peru Avontuur van Colca tot Cusco

  wandelvakantie langs hotels, gastgezin en guesthouses

  Zwaarte
  Comfort
  13 dagen
  vanaf € 1.669
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Peru: reizen door het land van regenwouden en Inca schatten

  Peru reizen staan vooral in het teken van de mysterieuze Inca Trail die leidt naar het wereldwonder Machu Picchu. Alleen al voor deze unieke trektocht zijn de reizen in Peru van SNP de moeite waard. Maar het land heeft zoveel meer. Bijvoorbeeld de majestueuze stad Cusco, ooit de hoofdstad van het oude Incarijk en daarom ook wel de 'Navel der Aarde' genoemd. Verder is er de levendige hoofdstad van het land, Lima, waar geschiedenis en vernieuwing samen komen. Qua natuur heb je ook niets te klagen, met de machtige besneeuwde toppen van de Andes die het land van noord naar zuid doorsnijdt, de verlaten Atacamawoestijn in het westen, het schilderachtige Titicacameer op de grens met Bolivia in het zuiden en de stille Amazonewouden in het oosten. Kortom: alle ingrediënten voor een bijzondere vakantie.

  Individuele reizen of groepsreizen door Peru

  Wil je zelf reizen door Peru? In alle rust geweldige indrukken opdoen en kennis maken met de vriendelijke bevolking zonder afleiding om je heen? Kies dan voor een individuele reis in Peru. Je trekt je eigen plan maar op elke excursie gaat er wel een ervaren privé-gids mee die je dieper inzicht geeft in de tradities en gebruiken in het land. Deel je je ervaringen juist graag met medereizigers en vind je het een prettig idee om samen te reizen wanneer je zo ver van huis bent? SNP organiseert ook fraaie groepsreizen in Peru. En zelfs bij deze groepsvakanties heb je gedeeltelijk de vrijheid om je eigen indeling te maken.

  Comfortabele reizen en pittige trektochten in Peru

  De reizen in Peru vereisen enige conditie, zeker wanneer je de Inca Trail volgt naar Machu Picchu. Verder hebben deze actieve vakanties verschillende gradaties als het gaat om het comfort en de zwaarte van de reis. Kies voor een relatief lichte rondreis langs veel van de hoogtepunten, met een wandeling door Colca Cañon, een van de diepste kloven in Zuid-Amerika, een boottocht over het Titicacameer en natuurlijk bezoeken aan de beroemde Inca steden. Houd je juist van pittige tochten, kies dan voor een van de wandelreizen of fietstochten in Peru van SNP. Langer dan de standaard wandeling over de Inca Trail maak je een vijfdaagse trektocht over het beroemde pad, waardoor je langer van deze unieke omgeving geniet. Van besneeuwde vulkanen en authentieke dorpjes tot hoogvlaktes vol met cactussen en gekleurde bloemen: zo ervaar je de afwisselende Peruaanse flora en fauna in hun meest authentieke vorm.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.