Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Natuur Rondreizen×
  Nieuw-Zeeland×
  Alles wissen ×
  2

  Natuur Rondreizen in Nieuw-Zeeland

  Rondreizen in Nieuw-Zeeland

  De unieke plekken die je bezoekt in Nieuw-Zeeland in combinatie met de dagelijkse beweging geven je een gevoel van echte vrijheid.

  • Ontdek Nieuw-Zeeland op unieke wijze
  • Kleinschalig en authentiek
  • Altijd bijzondere natuurreizen
  • Onze groepsreizen worden begeleid door inspirerende connaisseurs
  • Aandacht voor natuur
  Nieuw-Zeeland - Noorder- en Zuidereiland, 23 of 29 dagen
  Uitzicht op Auckland tijdens de SNP rondreis over het Noorder- en Zuidereiland Nieuw-Zeeland 8,9
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Nieuw-Zeeland - Noorder- en Zuidereiland Nieuw-Zeeland in stijl

  Actieve rondreis met huurauto langs comfortabele B&B's, lodges en hotels

  Zwaarte
  Comfort
  23 of 29 dagen
  vanaf € 3.990
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Nieuw-Zeeland - Noordereiland, 17 dagen
  birds-007.jpg 8,5
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Nieuw-Zeeland - Noordereiland Vulkanen en Art Deco

  Actieve rondreis met huurauto langs comfortabele B&B's, lodges en hotels

  Zwaarte
  Comfort
  17 dagen
  vanaf € 2.439
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Rondreis Nieuw Zeeland: avontuur op maat

  Een rondreis in Nieuw Zeeland is een bijzondere ervaring. Het type reis dat je mogelijk maar één keer in je leven maakt. Daarom organiseert SNP rondreizen door Nieuw Zeeland die je naar eigen wens invult. Van korte trips waarbij je kennis maakt met het Noorder- of Zuidereiland tot een langere en zeer comfortabele vakantie waarbij je beide eilanden ontdekt. Bij elke reis is de huurauto inbegrepen en je hebt de keus uit afwisselende excursies. Slapen doe je in comfortabele accommodaties. Het fijne van deze rondreizen in Nieuw Zeeland is dat je makkelijk kunt verlengen, uitbreiden of zelfs combineren met bijvoorbeeld Australië. Zo geniet je van een fantastische reis die helemaal aan jouw wensen voldoet.

  Rondreis Nieuw Zeeland: vulkanen beklimmen op Noordereiland

  Een rondreis in Nieuw Zeeland brengt je op het Noordereiland naar het economische hart van het land. Maar ook het eiland van de vulkanen. Deze georganiseerde rondreis in Nieuw Zeeland start in het levendige Auckland zodat je even kunt acclimatiseren. De volgende stop is Rotorua, een bijzondere stad met veel geothermische activiteit. Dat zie je aan de spuitende geisers en borrelende modderpoelen. Daarna reis je verder naar Hawkes Bay in het oosten. Dit is de belangrijkste wijn- en fruitregio op het Noordereiland. Kunstliefhebbers maken een stop in de havenstad Napier, die zich duidelijk heeft laten inspireren door de Art Deco stijl. Vervolgens is het tijd voor een bezoek aan het vulkanische Nationaal Park Tongariro en via de magische Glowworm Caves, waar talloze gloeiwormen deze watergrotten een sprookjesachtige uitstraling geven, keer je terug in Auckland. De reis is makkelijk uit te breiden met een bezoek aan hoofdstad Wellington of een paar dagen strand in de Bay of Islands.

  Rondreis Nieuw Zeeland: ongerepte wildernis op het Zuidereiland

  Kies je voor een rondreis in Nieuw Zeeland op het Zuidereiland? Dan start de vakantie in het charmante Christchurch. Daarna koers je noordwaarts voor een bezoek aan de indrukwekkende walvis nederzetting Kaikoura. De reis vervolgt door de glooiende wijnstreek Marlborough en via het prachtige Nationaal Park Nelson Lakes naar de grillige westkust van het Zuidereiland. Dit is het gebied met een bijzondere afwisseling van landschappen, variërend van dichte regenwouden tot spectaculaire gletsjers. De natuur in Nieuw Zeeland is bij deze rondreis een stuk ruiger vanwege de bergketen Southern Alps die zich uitstrekt over het eiland. Beklim de beroemde bergtoppen Mount Aspiring en Mount Cook en ontdek zeldzame vogels bij de Milford Sound fjord in het Nationaal Park Fiordland. Maak vervolgens nog een stop in het schilderachtige Queenstown voordat je weer richting Christchurch gaat.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.