Nieuw-Zeeland - Noordereiland, 6 dagen Vulkanen en Art Deco

« Terug naar overzicht
Privéreis - Rondreizen

Actieve rondreis met huurauto langs comfortabele B&B's, lodges en hotels

Een kort rondje over het subtropische Noordereiland, dat op vele manieren, naar je eigen smaak, uitgebreid kan worden. Ten eerste kan je op elke overnachtingsplek langer blijven dan die ene nacht die nu standaard is. Ten tweede kan je een verblijf op een andere plek tussenvoegen en ten derde kan je bouwstenen tussenvoegen.  
Lekker wandelen? blijf dan vooral langer in het vulkanische Tongariro NP of op Coromandel Peninsula. Liever relaxen op het strand? Ga dan naar de Bay of Islands en misschien ook Coromandel. Op zoek naar de geschiedenis van Nieuw Zeeland? Bezoek Bay of Islands en Wellington, de hoofdstad met het bijzondere Te Papa museum. Zie het dag-tot-dag programma voor suggesties.
Je overnacht in met zorg uitgekozen bed&breakfasts, lodges en hotels. Verwacht geen overdreven luxe maar wel rustige, sfeervolle plekken, mooi gelegen in de natuur of in de steden, met vaak vriendelijke eigenaren.

Uniek aan deze reis

 • Afwisselende wandelingen naar keuze
 • De belangrijkste bezienswaardigheden van het Noordereiland
 • Naar keuze te verlengen en uit te breiden
 • Sfeervolle en mooi gelegen overnachtingsplaatsen
 • Huurauto inbegrepen
Zwaarte
Comfort

Blog - Wandelen op het Zuidereiland

Brem. Dat is het eerste dat opvalt als je aankomt op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Oké: daarvóór zie je uit het vliegtuig natuurlijk al de spectaculair hoge Alpen en het glinsterende vlechtwerk van de rivieren. Die bloeiende gele brem overal op de hellingen, die alles metéén al een zonnige uitstraling geeft. Lees verder...

Dag tot dag

Nieuw-Zeeland - Noordereiland

Na aankomst bezoek je het uitgestrekte Auckland, met zijn vele jachthavens en levendige centrum. Dan  naar Rotorua, waar spuitende geisers en kokende modderpoeltjes voor een exotische zwavellucht zorgen. Door dichte oerbossen naar Hawkes Bay aan de oostkust, de wijn- en fruitregio van het Noordereiland. Na de aardbeving in 1931, is havenstad Napier in de hoogtijdagen van Art Deco opgebouwd. Dan naar Tongariro NP, een schitterend wandelgebied met enorme vulkanen. Noordwaarts naar de Glowworm Caves bij Waitomo om het rondje te sluiten in Auckland.

Uitbreiden
Het standaardprogramma voorziet in één nacht op elke plek en kunt u doen als u echt niet meer tijd hebt. Voor een ontspannen vakantie blijft u op elke locatie het liefst minimaal twee nachten, zodat u tijd heeft om de omgeving te bekijken of een wandeling te maken (zie het programma van de 21-daagse reis 277500).
U kunt deze standaardreis daarom, naar eigen wens, op elke overnachtingslocatie uitbreiden met extra nachten. In het dagprogramma is daartoe steeds vermeld wat ergens te doen is, zodat u goed kunt bepalen op welke plek u graag langer wilt blijven.
Uitbreidingen zijn ook mogelijk naar andere gebieden, zoals de Bay of Islands, Coromandel en Wellington.

Dag 1

Aankomst in Auckland, met meer dan een miljoen inwoners, by far de grootste stad van het land. Ook wel City of Sails genoemd, vanwege de duizenden (zeil) bootjes in en rond de stad. Door de toestroom van immigranten uit Azië en de Pacifische Eilanden is Auckland een kleurrijke smeltkroes geworden. Enkele bezienswaardigheden in Auckland zijn de stadsparken met het imposante War Memorial Museum, de levendige haven, de hippe wijk Parnell en de onderwaterwereld van Kelly Tarlton. Een boottochtje naar Devonport om een wandeling over het vulkaantje Mt.Victoria te maken en zicht te krijgen op de imposante skyline, is een must.

Overwegingen voor de overnachtingsplek
Standaard reserveren we een 'downtown'  hotel, op loopafstand van bv. de haven en andere highlights. Wil je liever wat rustiger zitten, dan kunnen we proberen een sfeervolle B&B op ca. 4 km van het centrum te boeken. Je neemt dan de bus of de tram om het centrum te bezoeken.
Een extra nacht in Auckland wordt aanbevolen als je wat langer wilt bijkomen van de lange vliegreis en een beter beeld wilt krijgen van deze levendige, multiculturele stad, bv door een fietsexcursie te maken.
Een andere optie is een overnachting aan de kust, ten zuiden van Auckland, op een klein uur rijden van het vliegveld. Ideaal als je geen zin hebt in een drukke, grote stad en als je na Auckland toch gelijk zuidwaarts gaat. Als je voor deze optie kiest dien je wel de huurauto bij aankomst op het vliegveld op te halen om naar deze plek te rijden.

Uitbreidingsopties:
Ten noorden van Auckland ligt Northland, een lang schiereiland. Een van van de mooiste delen hiervan is Bay of Islands, een subtropisch paradijs met talrijke kleine eilandjes, eindeloze stranden en historische dorpjes als Russell, Kerikeri en Waitangi, waar de basis van het moderne Nieuw Zeeland is gelegd.
Klik hier voor informatie over een verblijf in de Bay of Islands (reiscode 277329).

Overnachting in

Auckland

 

Uitbreidingen

Onderstaande dagexcursies en/of bouwstenen kunnen aan deze programmadag worden toegevoegd.

Guided Bike Tour Auckland

Vanuit downtown Auckland (Unit D, 80 Wyndham St Auckland CBD) vertrek je om 9.30 met een gids voor een fietstocht van ca. 3 uur langs de mooiste en leukste plekken van deze kleurrijke metropool aan het water. Je peddelt over relatief vlakke fietspaden en rustige straten, langs havens en stranden, met fraaie vergezichten. In totaal fiets je ca. 22 km en de fietsen zijn uiteraard inclusief.

Dag 2

Je rijdt 230 km naar Rotorua, het hart van vulkanisch Nieuw Zeeland, gelegen aan het gelijknamige meer. Hier bezoekt u de geisirs en pruttelende modderpoelen van Whakarewarewa en Te Puia.
In de omgeving van Rotorua kunt u door de exotische bossen een prachtige wandeling maken. In het plaatsje zelf vindt u het Rotorua Museum of Art & History in een schitterend pand temidden van de Government Gardens. Daarnaast is Rotorua een van de belangrijkste centra van de Maori cultuur, met verscheidene mogelijkheden hiermee kennis te maken.
Omdat het relatief kleine plaatsje Rotorua een 'must see' is voor alle bezoekers van Nieuw Zeeland, is het vrij toeristisch.

Uitbreidingsopties:  
Tussen Auckland en Rotorua is een bezoek aan het Coromandel Peninsula (reiscode 277323) mogelijk (klik hier voor meer informatie). Het schiereiland is bekend om zijn uitgestrekte oerbossen met de grootste Kauri bomen van het land, de mooie stranden aan de oostkust, de rotsformaties bij Cathedral Cove en het Hot Water Beach. Indien gewenst boeken we voor u een mooie accommodatie nabij Whitianga. Afstand Auckland – Whitianga: 200 km en Whitianga – Rotorua:  230 km.

Als u meer tijd wilt hebben de vulkanische verschijnselen rond Rotorua te bezoeken, dan kunt u een extra nacht boeken.

Overnachting in

Rotorua

Dag 3

Van Rotorua gaat de route zuidwaarts richting Taupo. Als snel is er Waimangu Thermal Valley, waar een mooie wandeling langs bijzondere vulkanische verschijnselen is uitgezet. Dan door naar Taupo. Het gelijknamige, enorme, meer is een overblijfsel van een van de grootste vulkaanuitbarstingen in de geschiedenis. Verder over Hwy 5, door heuvelig, groen weiland naar Napier, de Art Deco stad aan de oostkust. Totaal 220 km.

Uitbreidingsopties
Vanuit Napier kunt u een fietstocht maken door het nagenoeg vlakke wijngebied. Veel bezoekers gaan kijken naar de kolonie  Jan van Genten op Cape Kidnappers. Dit kan wandelend of door u aan te sluiten bij een excursie. Wilt u een van bovenstaande activiteiten ondernemen, dan kunt u een extra nacht in Napier bijboeken.

Overnachting in

Napier

Dag 4

Vanuit Napier gaat het landinwaarts. De kortste route (235 km) is dezelfde weg terug naar Taupo en vandaar langs het meer naar het Tongariro National Park. Het op een na oudste natuurpark ter wereld met zijn karakteristieke vulkanen, is al van ver te zien. Je overnacht, na een rit van 240 km, op de flanken van Mount Ruapehu de grootste van de 3 vulkanen.
Een avontuurlijker route gaat over een smalle, bochtige weg, door nagenoeg leeg land (afgezien van schapen, koeien en herten), en komt aan de zuidkant van Tongariro NP uit. De afstand is vergelijkbaar, maar je rijdt er 1,5 langer over.

Uitbreidingsopties:
Als je een dag bijboekt in Tongariro NP (het wandelmekka van het Noordereiland) kun je hier de Tongariro Crossing maken, een van de spectaculairste wandelingen (18 km, 7,5 uur lopen) in het land, langs dampende kratermeren, roestrode vulkaanpijpen en over grillige lavavelden.
Wil je Wellington, de officiële hoofdstad van NZ, bezoeken dan kun je vanuit Napier via Wellington maar Tongariro NP rijden en een nacht in de stad boeken. Wellington is een gezellige stad voor een leuke middag/avond. Breng in ieder geval een bezoek aan het aangename Waterfront, waar ook het beste museum van het land, het Te Papa Museum, staat. Afstand Napier – Wellington: 315 km en Wellington – Tongariro NP: 330 km.

Overnachting in

Tongariro NP

Dag 5

Je koerst naar het noorden, door het groene heuvelland. Na 160 km bereik je Waitomo. De (maori)naam Waitomo komt van Wai (water) en Tomo (gat of doline) en kan vertaald worden als "water dat in een gat verdwijnt". Het Waitomo district is een groot karstgebied, waar ongeveer 300 grotten in kaart zijn gebracht en opervlaktewater gelijk verdwijnt in ondergrondse spleten en holtes. Na de rit heeft u voldoende tijd om af te dalen naar Midden-Aarde in de enorme Waitomo Caves, waar miljoenen glimwormen als een sterrenhemel in de duisternis fonkelen.

Uitbreidingsopties:
Omdat u in een leuke, afgelegen accommodatie verblijft, is een extra nacht te overwegen. Zeker als u in de ochtend nog een wandeling in Tongariro NP heeft gemaakt. Rond de Waitomo Caves zijn wandelingen uitgezet.

Overnachting in

Waitomo

Dag 6

Het is 180 km rijden naar het vliegveld van Auckland.
Bij een vroege vlucht kan de overnachting in Waitomo vervangen worden voor een nacht in Beachlands, aan de kust ten zuiden van Auckland, op 45 min rijden van het vliegveld.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

We hebben de overnachtingsplaatsen voor deze rondreis met zorg uitgekozen. Ze variëren van een B&B in een rustige wijk van een grote stad tot een fraaie lodge aan zee: steeds weer een verrassing waar u terecht komt. In het algemeen zijn de kamers ruim, met 1 of 2 grote bedden, en altijd voorzien van douche en wc. Meestal ook televisie en altijd de mogelijkheid koffie en thee te zetten.
Op een paar plaatsen zijn de beschikbare accommodaties zo verschillend dat u een voorkeur kunt uitspreken. Voor Auckland staat dit beschreven op dag 1. In Tongariro NP is er de keuze tussen het chique en luxe Chateau en het sportieve Skotel Alpine Resort, dat eenvoudiger is en wat kleinere kamers heeft. Wij bieden standaard Skotel aan.

Over de maaltijden

Bij de standaard accommodaties staat elke ochtend een Nieuw Zeelands ontbijt voor je klaar. In uitzonderingsgevallen kan het zijn dat er geen ontbijt wordt geserveerd. Dan kun je zelf iets klaarmaken op de kamer (er is minimaal een waterkoker, soms een keukentje) of in een nabijgelegen café ontbijten. 
Een lunchpakket kun je onderweg inkopen of je gaat in een eethuisje lunchen. Voor de avondmaaltijd kun je in Nieuw Zeeland (in de wat grotere plaatsen) in een veelheid aan leuke restaurantjes terecht.

NB. In Nieuw-Zeeland is er 's ochtends vaak een 'Cooked Breakfast', dwz. met gebakken eieren, worstjes etc. Daarom zijn de prijzen hiervoor vrij hoog. Je kan er ook voor kiezen het ontbijt niet van te voren vast te leggen en zelf ter plekke te kijken hoe en waar je ontbijt. Geef dit bij boeking aan.

 

 

Inbegrepen

 • 5 overnachtingen
 • 5 ontbijten
 • huurauto, incl. alle verzekeringen, alle belastingen, ongelimiteerd aantal kilometers en afkoop eigen risico (zoals elders beschreven)
 • CO2 compensatie verreden kilometers met huurauto
 • atlas met wegenkaarten en stadsplattegronden
 • SNP informatiepakket

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • overige maaltijden
 • brandstof
 • eventuele parkeerkosten in steden
 • entrees, bv. van nationale parken en musea
 • excursies
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Huurauto inbegrepen

Voor de standaardlengte van het arrangement is een huurauto bij de reissom inbegrepen (incl. alle verzekeringen, alle belastingen, ongelimiteerd aantal kilometers en afkoop eigen risico), van dag 2 in Auckland tot vertrek van het vliegveld. U heeft een creditcard op naam van de bestuurder nodig. De huurauto die u meekrijgt is afgestemd op het aantal personen:
voor 1 persoon: BC Holden Spark of vergelijkbaar, 4-deurs met airco.
voor 2 personen: DC Toyota Corolla of vergelijkbaar, 4-deurs met airco.
voor 3 of 4 personen: JC Ford Falcon of vergelijkbaar, 4-deurs met airco.
Indien u een andere auto wenst, dan dient u dat bij boeking aan te geven. Klik hier voor meer informatie over de huurvoorwaarden.

Over de activiteiten

In deze reisbeschrijving wordt een indruk gegeven van de mogelijke activiteiten. Tijdens de rondreis heb je echter volledige vrijheid om zelf te bepalen wat je gaat doen. In Nieuw Zeeland, en dan met name in de steden en nationale parken zijn alle bezienswaardigheden en activiteiten perfect gedocumenteerd; een bezoek aan VVV en Visitor Centre is daarom vaste prik en levert een schat aan informatie op. Een goede reisgids is onontbeerlijk en vooraf kun je je oriënteren wat betreft natuur en wandelingen op: www.doc.govt.nz/parks-and-recreation.
Je krijgt van SNP bij dit arrangement geen gedetailleerde routebeschrijving van eventuele wandelingen; deze zijn ter plekke goed gemarkeerd en aangegeven.

Extra dagen

U kunt deze standaardreis, naar eigen wens, op elke overnachtingslocatie uitbreiden met extra nachten. Voor een ontspannen vakantie blijft u op elke locatie het liefst minimaal 2 nachten, zodat u tijd heeft om de omgeving te bekijken of een wandeling te maken. In het dagprogramma is daarom steeds vermeld wat ergens te doen is, zodat u goed kunt bepalen op welke plek u graag langer wilt blijven.

Extra's

Excursies

Guided Bike Tour Auckland (vanaf € 89,- per persoon)

Vanuit downtown Auckland (Unit D, 80 Wyndham St Auckland CBD) vertrek je om 9.30 met een gids voor een fietstocht van ca. 3 uur langs de mooiste en leukste plekken van deze kleurrijke metropool aan het water. Je peddelt over relatief vlakke fietspaden en rustige straten, langs havens en stranden, met fraaie vergezichten. In totaal fiets je ca. 22 km en de fietsen zijn uiteraard inclusief.

Praktische informatie

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Auckland. 

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Indien u van Europa naar Nieuw Zeeland reist maakt u meestal een overstap in Singapore, Hongkong of Kuala Lumpur. In veel gevallen komt u hier 's ochtends aan, en vertrekt uw vlucht naar Nieuw Zeeland pas aan het eind van de dag.
Om deze tijd enigszins goed door te komen zijn er een aantal opties:
U kunt ter plekke een ‘daghotel’ kamer voor 6 uur in het Transit Hotel op het vliegveld nemen (alleen Kuala Lumpur en Singapore).
U kunt voor enkele tientjes in een Transit Lounge terecht. Hier zijn comfortabele ligstoelen, douches, eten en drinken en vaak ook internet.
U kunt een (soms gratis) bustoer door de stad maken, zonder eerst door de douane te gaan.
U kunt de stad zelfstandig bezoeken. U verlaat dan het vliegveld via de douane en hiervoor moet uw paspoort minimaal nog een half jaar geldig zijn.

Tijdens de overstap heeft u nooit de beschikking over uw bagage. In het Transit Hotel of -Lounge treft u handdoek en zeep aan. Omdat de overstap-steden allemaal in de tropen liggen zult u bij een bezoek op eigen houtje flink zweten. Neem daarom wat schone kleding mee in de handbagage (of koop deze ter plekke) voor de vervolgvlucht.

Vliegt u met Emirates dan is er vaak een tussenstop in Sydney of Melbourne. Het is mogelijk in een van deze steden een paar dagen te verblijven om de lange reis te onderbreken.

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Je gaat na aankomst op het vliegveld met een taxi of shuttlebus naar je accommodatie in het centrum.
Vind je het fijner om van het vliegveld afgehaald te worden, dan kunnen we een taxi-transfer reserveren.

Op de dag dat je Auckland verlaat, haal je bij het stadskantoor van de verhuurder de huurauto op. We hebben voor deze formule gekozen omdat het niet fijn is na een lange vlucht (met groot tijdsverschil) in een vreemde, drukke stad links te moeten rijden. Vind je dit geen probleem en kies je ervoor de auto bij aankomst op het vliegveld op te halen, dan kun je dit bij boeking aangeven. De kosten voor een extra dag autohuur zijn vergelijkbaar met de taxikosten die je anders had gehad.

U kunt dit arrangement starten van begin september tot eind mei. Dit is het Nieuw Zeelandse zomerseizoen. Het Noordereiland (vooral het noorden hiervan) kent een subtropisch klimaat, met milde temperaturen. De zonnestraling is zeer fel, goede bescherming is nodig.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Nieuw-Zeeland ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Tijdens dit arrangement rijd je ongeveer 1500 km. De wegen in Nieuw Zeeland zijn in perfecte staat, men rijdt links en er is naar Europese begrippen weinig verkeer (buiten de grote steden). 
Je gaat na aankomst op het vliegveld met een taxi of shuttlebus naar je accommodatie in het centrum en haalt op dag 2 de auto bij het stadskantoor van de verhuurder op. We hebben voor deze formule gekozen omdat het niet fijn is na een lange vlucht (met groot tijdsverschil) in een vreemde, drukke stad links te moeten rijden. Vind je dit geen probleem en kies je ervoor de auto bij aankomst op het vliegveld op te halen, dan kun je dit bij boeking aangeven. De kosten voor een extra dag autohuur zijn vergelijkbaar met de taxikosten die je anders had gehad. 

Paspoort
Voor een verblijf in Nieuw Zeeland hebt u een paspoort nodig, dat nog minstens 3 maanden na uw terugreisdatum geldig is. Wij raden u aan om een kopie van uw paspoort mee te nemen op reis en dit apart van uw paspoort goed te bewaren voor noodgevallen (verlies of diefstal). Een digitale kopie van alle reisdocumenten in uw mailbox of elders in de 'cloud' is handig.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Voor een verblijf in Nieuw Zeeland van maximaal 3 maanden hebt u tot 1 oktober 2019 geen visum nodig.

Vanaf 1 oktober 2019 dient u een ETA aan te vragen (Electronic Travel Authority); dit kost ca. NZ$ 10.
Daarnaast wordt er vanaf deze datum een soort toeristenbelasting geheven (International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL) ) van NZ$ 35. Dit geld wordt besteed aan het verbeteren van de infrastructuur voor het toerisme en het beschermen van de natuur. 
ETA en IVL kunnen vanaf 1 juli 2019 online aangevraagd en betaald worden.

Klik hier voor meer info over en aanvraag van ETA en IVL.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken veroorzaakt door het tijdsverschil of een ander klimaat tot een minimum worden beperkt.
Nieuw-Zeeland is in alle opzichten een ‘Westers’ land met een hoge standaard van gezondheid en hygiëne. De medische voorzieningen zijn uitstekend maar niet gratis, dus een reisverzekering is verplicht.

Economy Class Syndrome
In vliegtuigen is de lucht extreem droog. Hierdoor verliest u ongemerkt veel vocht. Het gevolg hiervan is dat uw bloed dikker wordt en makkelijker klontert. Dit, in combinatie met lang stilzitten, kan bloedpropjes in uw aderen tot gevolg hebben. Deze bloedpropjes kunnen als ze op de verkeerde plek terechtkomen beroertes en zelfs de dood veroorzaken. Tijdens lange vluchten moet u hier serieus rekening mee houden en veel water en vruchtensap drinken. Als u dit niet vanzelf wordt aangeboden moet u er bij de bemanning om vragen (NB. het drinken van alcohol en koffie werkt averechts). Als u genoeg drinkt moet u ook regelmatig naar de wc, wat goed is voor de bloedsomloop. Daarnaast geven airlines instructie voor oefeningen die u zittend op uw stoel kunt doen, om uw bloed in beweging te houden.

Voor Nieuw Zeeland zijn geen vaccinaties verplicht.


Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Ondanks het niet al te gastvrije onthaal van Abel Tasman is Nieuw Zeeland tegenwoordig één van de veiligste reisbestemmingen ter wereld. Met name in de grote steden dient u natuurlijk wel goed op uw persoonlijke bezittingen te letten.

Wat kost deze reis?

Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

birds-007.jpg

Nieuw-Zeeland - Noordereiland

Vulkanen en Art Deco

Actieve rondreis met huurauto langs comfortabele B&B's, lodges en hotels

Zwaarte
Comfort
Rondreizen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Startdatum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.8/5 beoordeeld door 459 klanten