Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Natuur Rondreizen×
  Namibië×
  Alles wissen ×
  3

  Natuur Rondreizen in Namibië

  Rondreizen in Namibië

  De unieke plekken die je bezoekt in Namibië in combinatie met de dagelijkse beweging geven je een gevoel van echte vrijheid.

  • Ontdek Namibië op unieke wijze
  • Reizen in rustig tempo met alle aandacht voor natuur
  • Aandacht voor natuur
  • Rondreizen buiten de gebaande paden
  • Loop door de mooiste stukken natuur die de wereld te bieden heeft
  Namibië - Rondreis, 16 of 19 dagen
  NA_Joubert_pas_naar_Opuwo_PW_WEB.jpg 9,0
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Namibië - Rondreis per 4x4 door de Namib en outback van Namibië

  Avontuurlijk natuurrondreis per 4x4 kampeerauto met daktent en langs guesthouses

  Zwaarte
  Comfort
  16 of 19 dagen
  vanaf € 2.188
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Namibië - Rondreis Namib & Zambezi-regio, 17 of 20 dagen
  NA_Deathvlei_03_JB_WEB.jpg 8,7
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Namibië - Rondreis Namib & Zambezi-regio per 4x4 door woestijnen en wildrijke parken

  Avontuurlijke natuurrondreis per 4x4 kampeerauto met daktent en langs guesthouses

  Zwaarte
  Comfort
  17 of 20 dagen
  vanaf € 1.990
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Namibië - Compleet, 19 of 21 dagen
  Natuur Namibie 9,0
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Namibië - Compleet Great Explorer door de Kalahari en Namib

  actieve natuurrondreis inclusief huurauto langs lodges en guesthouses

  Zwaarte
  Comfort
  19 of 21 dagen
  vanaf € 3.297
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Namibië rondreis: ontdek de ongerepte schoonheid van de woestijn

  Een Namibië rondreis staat in het teken van een ongekende schoonheid, waarbij je oog in oog staat met wilde dieren, traditionele stammen en bovenal een adembenemend en divers landschap. Je bepaalt zelf op welke manier je reist. SNP biedt rondreizen aan in verschillende gradaties van comfort. Wat je voorkeur ook is, en of je nu een beginner bent of juist een ervaren reiziger: het aanbod van SNP is divers en biedt alle gelegenheid om dit fantastische land uitgebreid te leren kennen.

  Namibië rondreis: comfortabel genieten

  Liefhebbers van een comfortabele vakantie kiezen een Namibië rondreis van SNP waarbij je overnacht in prima hotels en lodges waar je van alle gemakken bent voorzien. Je hebt de beschikking over een comfortabele huurauto waarmee je Namibië van noord tot zuid verkent. In het noorden bezoek je het schitterende natuurpark Etosha, waar je oog in oog staat met de Big Five; olifanten, leeuwen, buffels, neushoorns en luipaarden. Verder leven hier honderden andere zoogdieren, reptielen, amfibieën en vogelsoorten. De panoramische vergezichten zijn adembenemend. En zeg je Namibië, dan zeg je woestijn. Het land heeft twee belangrijke woestijngebieden: de Namib en de Kalahari. De natuur heeft zich hier op bijzondere wijze aangepast aan de sterk fluctuerende temperaturen. Iconisch zijn ook de rode steenwoestijn, de hoge rollende zandduinen in het Namib-Naukluft National Park en een van de grootste kloven ter wereld: de Fish River Canyon. Voor fervente wandelaars is Namibië een waar paradijs.

  Avontuurlijke trektochten

  Een Namibië rondreis is bij uitstek geschikt voor avontuurlijke reizigers die van een uitdaging houden en graag 'back to basic' gaan. Je logeert midden in de ongerepte natuur op uitstekende kampeerplekken waarvandaan je naar de mooiste plekken reist. Je reist in een met kampeerspullen uitgeruste terreinwagen door de Namib-woestijn via Damaraland naar het wildreservaat Onguma Game Reserve en natuurlijk het beroemde natuurpark Etosha. In de Zambezi-regio zie je hoe het water Namibië beïnvloedt. De rivieren Kavango, Kwando, Zambezi en Chobe vormen samen het natste deel van het land en zijn daarom zeer geschikt voor tal van bijzondere watervogels en wilde dieren. In het noorden maak je kennis met de zeer vriendelijke Himba, een van de laatste semi-nomadische stammen in Afrika. Deze ruigere Namibië rondreizen bieden je bovendien de mogelijkheid van een bezoek aan buurland Botswana en de Victoria Watervallen, die tot de zeven wereldwonderen worden gerekend.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.