Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Privéreis×
  Natuur Rondreizen×
  Marokko×
  Alles wissen ×
  3

  Natuur Rondreizen in Marokko

  Individuele rondreizen in Marokko

  Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Dat zijn Marokko reizen van SNP.

  • Een gevarieerd aanbod aan reizen door Marokko
  • Reizen met zo min mogelijk impact op de lokale natuur en cultuur
  • Bijzondere privéreizen door de natuur
  • Rondreizen ver weg van de massa
  • Altijd bijzondere natuurreizen
  Marokko - Langs de rand van de woestijn, 12 dagen
  vallee_du_draa.jpg 8,4
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Marokko - Langs de rand van de woestijn De oases en zandduinen van de Sahara

  Actieve rondreis met huurauto langs hotels, riads en kasba’s

  Zwaarte
  Comfort
  12 dagen
  vanaf € 950
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Marokko - Marokko compleet , 13 dagen
  xxx 8,4
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Marokko - Marokko compleet Kasba’s en Koningssteden

  Actieve rondreis met huurauto langs hotels, riads en kasba's inclusief huurauto

  Zwaarte
  Comfort
  13 dagen
  vanaf € 935
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Marokko - Anti-Atlas & Atlantique, 8 dagen
  van_de_bergen_van_de_anti_atlas.jpg 8,4
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Marokko - Anti-Atlas & Atlantique Marokko's verrassende zuiden

  Actieve rondreis met huurauto langs hotels en maison d'hôte inclusief huurauto

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 566
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Individuele rondreis door Marokko: op eigen houtje door dit sprookjesachtige land

  Van de besneeuwde toppen in het Atlasgebergte tot de uitgestrekte Sahara en schitterende koningssteden met een eeuwenoud verleden: tijdens een individuele rondreis door Marokko beland je in een andere wereld. Je bezoekt sprookjesachtige marktpleinen en kleurrijke souks met exotische koopwaar in steden als Marrakech en Fez. Vanaf de besneeuwde toppen van de Hoge Atlas heb je een indrukwekkend uitzicht.

  Marokko compleet: van kleurrijke koningssteden naar de Midden-Atlas

  Tijdens een individuele rondreis door Marokko pak je alle culturele hoogtepunten mee en is er voldoende ruimte om te genieten van al het natuurschoon dat het land van noord tot zuid rijk is. Je ontdekt tijdens deze privéreis op eigen houtje de mooiste plekken in Marokko. Met een huurauto trek je via de cultuurrijke koningsstad Fez richting de met ceders begroeide bergen van de Midden-Atlas. Nog voor je de rand van de Sahara bereikt, kom je door de imposante Zizkloof, een van de oudste natuurlijke doorgangen in het Atlasgebergte. Een van de mooiste zonsondergangen beleef je tussen de zandduinen van Erg Chebbi bij het stadje Merzouga. De reis vervolgt via iconische kasba's, charmante vestingdorpjes en idyllische oasen naar Ouarzazate, de hoofdstad van de Marokkaanse woestijn. Via de Hoge Atlas eindig je deze schitterende privéreis in het betoverende Marrakech.

  Op avontuur met het hele gezin

  Een individuele rondreis door Marokko is een avontuurlijke vakantie voor het hele gezin. Je volgt samen de zogenoemde 'kasbahroute' langs authentieke lemen vestingstadjes, ook wel ksar genoemd, richting het stadje Merzouga. Daar ga je onder leiding van een lokale Berbergids op trektocht door de uitgestrekte woestijn met zijn spectaculaire zandduinen, waarvan sommige wel 150 meter hoog! Onderweg slaap je in comfortabele riads met een zwembad of direct onder de heldere sterrenhemel in een traditioneel woestijnkamp.

  Het onontdekte zuiden

  Ga je graag buiten de gebaande paden? Boek dan een individuele rondreis in Marokko van SNP waarbij je met een huurauto door het zuiden trekt. Deze individuele rondreis in Marokko start in de mondaine badplaats Agadir en voert door de groene Souss-vallei naar de prachtige stad Taroudannt die vanwege de rode gebouwen ook wel 'Klein Marrakech' wordt genoemd. Je vervolgt deze wonderlijke roadtrip naar de Anti-Atlas met zijn roodgekleurde granietbergen. Hier maak je kennis met de zeer gastvrije Cleuh-stam. Vervolgens bereik je de Atlantische kust, waar je onder meer het nationale park Souss Massa bezoekt.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)