Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Natuur Rondreizen×
  Marokko×
  Alles wissen ×
  3

  Natuur Rondreizen in Marokko

  Rondreizen in Marokko

  Je kiest voor een betrouwbare reisorganisatie die zijn sporen heeft verdiend in het verzorgen van unieke natuurreizen naar Marokko.

  • Ontdek Marokko op unieke wijze
  • Reis CO2-neutraal
  • Winnaar Sustainable Travel Award 2019
  • Perfecte rondreizen, precies zoals jij wilt
  • Natuurreizen in alle maten en soorten
  Marokko - Sahara rondreis, 12 dagen
  vallee_du_draa.jpg 8,4
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Marokko - Sahara rondreis Langs de rand van de woestijn

  Actieve rondreis met huurauto langs hotels, riads en kasba’s

  Zwaarte
  Comfort
  12 dagen
  vanaf € 978
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Marokko - Marokko compleet , 13 dagen
  xxx 8,4
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Marokko - Marokko compleet Kasba’s en Koningssteden

  Actieve rondreis met huurauto langs hotels, riads en kasba's inclusief huurauto

  Zwaarte
  Comfort
  13 dagen
  vanaf € 951
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Marokko - Anti-Atlas & Atlantique, 8 dagen
  van_de_bergen_van_de_anti_atlas.jpg 8,4
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Marokko - Anti-Atlas & Atlantique Marokko's verrassende zuiden

  Actieve rondreis met huurauto langs hotels en maison d'hôte inclusief huurauto

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 566
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Rondreis door Marokko: van sprookjesachtige koningssteden tot uitgestrekte woestijnlandschappen

  Een rondreis door Marokko biedt een fijne afwisseling van prachtige landschappen en authentieke steden. SNP biedt verschillende soorten rondreizen aan. Ontdek bijvoorbeeld de cultuurrijke koningssteden Fez en Marrakech of maak een kamelentocht door de Sahara. Trek met een lokale gids door het Atlasgebergte of kies voor ontspanning aan de Atlantische kust. Ga op rondreis door Marokko en laat je betoveren door dit fascinerende Noord-Afrikaanse land.

  Marokko op rondreis: alle hoogtepunten

  Je waant je in een sprookje van duizend-en-een-nacht wanneer je op rondreis door Marokko één van de beroemde koningssteden bezoekt. In de levendige medina's van steden als Marrakech en Fez dwaal je door smalle straatjes richting de souk met zijn geurige kruiden en specerijen. Op de markt kom je mysterieuze slangenbezweerders en acrobaten tegen en koop je souvenirs voor het thuisfront. Een rondreis door Marokko is niet compleet zonder een tocht door de zandduinen van Erg Chebbi en een bezoek aan het nabijgelegen dorp Merzouga. Per huurauto reis je ook naar het Atlasgebergte met zijn fraaie vergezichten en kleurrijke valleien. Deze rondreizen zijn ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een mix van natuur en cultuur.

  Marokko voor het hele gezin

  Ga in Marokko op vakantie met een rondreis voor het hele gezin. Tijdens deze actieve rondreis ga je met het gezin op kamelentocht door het land van de Touareg: de mannen met kleurrijke sluiers die beschermen tegen de zandstormen. Trek per kameel over de opgestoven zandduinen van Erg Chebbi langs groene dadelpalm-oases en lemen dorpjes. 's Avonds wordt de stilte van de woestijn alleen doorbroken door het tromgeroffel van de kameeldrijvers. Slapen doe je onder een heldere sterrenhemel en in comfortabele riads, waarvan de meesten een eigen zwembad hebben.

  Op rondreis door het zuiden

  Ga je graag buiten de gebaande paden wanneer je op vakantie bent? Kies dan voor een rondreis in Marokko waarbij je per huurauto door het zuiden van het land trekt. Dit gedeelte is zeer divers en nog grotendeels onontdekt. Start in de hippe havenstad Agadir en reis vervolgens naar de opvallend groene Souss-vallei met als centrum Taroudant. Deze stad wordt ook wel 'Klein Marrakech' genoemd. De reis wordt vervolgd richting de imposante en opvallende rode granietbergen van de Anti-Atlas: een waar paradijs voor wandelaars. Hier maak je kennis met de zeer vriendelijke Cleuh-stam. Aan de Atlantische kust bezoek je onder meer het nationaal park Souss Massa met tal van verschillende vogelsoorten.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.