Thailand - Noord fietsreis, 10 dagen Fietsen langs de Mae Ping

Cookies op SNP

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

« Terug naar overzicht
Privéreis - Fietsen

fietsvakantie langs hotels en resorts

Ontdek het land van de glimlach tijdens deze afwisselende fietsvakantie door Noord-Thailand. Vlieg naar Chiang Mai, één van de mooiste steden van Azië, en bezoek de beroemde tempel op de berg Doi Suthep. Geniet van een Kantoke diner, traditionele dans en muziek. Bekijk de lokale huisnijverheid op de avondmarkt. Verken op de fiets het vlakke platteland en zie hoe de lokale bevolking kleurig beschilderde waaiers en parasols maakt. Volg de Mae Pingrivier langs werkende boeren in de rijstvelden, monniken in oranje gewaden en schaduw zoekende buffels. Stap af voor verse ananas en kokosnoot. Maak een boottocht over een stuwmeer omringd door jungle of blijf een middagje luieren aan het zwembad.

Uniek aan deze reis

  • GPS Tracks Aanwezig
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Thailand - Noord fietsreis

Je begint de reis met twee overnachtingen in Chiang Mai om even rustig te acclimatiseren. Op de eerste volle dag maak je een excursie en heb je de rest van de dag vrij om het oude Chiang Mai te verkennen. De drukte van de stad vormt een groot contrast met de rust van het platteland waar je een dag later doorheen fietst. Kleine dorpjes waar de lokale bevolking in werkplaatsen en ateliers kunstig handwerk maakt, worden afgewisseld met fraaie tempels en enkele fijne resorts. Met rustdagen bij Mae Kuang en in Sanpatong kent de reis een aangenaam kabbelend verloop. De Mae Ping rivier leidt je tenslotte weer terug naar Chiang Mai.

Dag 1

Aankomst in Chiang Mai. Je wordt vanaf het vliegveld naar de accommodatie gebracht. Eigen fietsen kunnen mee.

Overnachting in

Chiang Mai - Chiang Mai Gate hotel

Dag 2

Je wordt opgehaald bij het hotel voor een excursie van een halve dag naar de meest heilige tempel van Noord Thailand, Wat Prathat Doi Suthep, waar je een rondleiding krijgt van een lokale gids. De rest van de dag en avond heb je tijd om het oude Chiang Mai te verkennen, inclusief het Monument of Three Kings en de belangrijkste tempels Wat Chedi Luang en Wat Phra Singh. Langs de Mae Ping rivier ligt een aantal tuinrestaurants waar je 's avonds van een prima Thaise maaltijd kan genieten. De dag eindigt met een spectaculair uitzicht over Chiang Mai 'by night', met zijn miljoenen lichtjes.

Overnachting in

Chiang Mai - Chiang Mai Gate hotel

Dag 3

Een transfer brengt je door het drukke verkeer van Chiang Mai de stad uit. Daar stap je op de fiets voor een route over kleine landelijke wegen met weinig verkeer. Je fietst door kleine dorpjes en landerijen, langs kanalen en langs de Pingrivier. Daarna kom je wat dichter bij de heuvels en bergen die rondom de vallei van Chiang Mai liggen. Je fietst langs irrigatiekanalen, deels over onverharde wegen; een paar stukken zijn ongeasfalteerd. Er zijn minder dorpjes en af en toe is er een korte klim. Op een gegeven moment zie je in de verte de Mae Kuang stuwdam al liggen. Vanaf het stuwmeer fiets je naar Doi Saket nabij Chiang Mai waar je overnacht. De route van vandaag is 77 km.

Overnachting in

Doi Saket

Dag 4

Vanuit je hotel kan je vandaag een kijkje nemen bij het stuwmeer. Sportievelingen kunnen gaan fietsen; het is een zware klim naar het stuwmeer. Je kan je evt. ook laten brengen door iemand van het hotel. Op het meer kan je een mooie boottocht maken.

Overnachting in

Doi Saket

Dag 5

Je fietst eerst naar de op een heuvel gelegen tempel Wat Doi Saket. Doi betekent berg of heuvel. Vanaf de tempel heb je dan ook een fraai uitzicht over de omgeving. De tempel is bekend om de bijzondere muurschilderingen in de 'Viharn', het hoofdgebouw. Na het bezoek aan de tempel fiets je door rijstvelden van het ene naar het andere dorpje. Bij vrijwel elke dorpje gaat de weg links of rechts om de tempel heen. De laatste vijf kilometer is er minder bebouwing en slingert de weg soms door het bos. Er zijn nog een paar korte, lichte klimmen. Je kan bijkomen van de inspanning in één van de eigen heetwaterbronnen van je resort. De heetwaterbronnen trekken veel Thaise dagjestoeristen. Er is een zwembad en er zijn verschillende soorten massages mogelijk. Je fietst vandaag 23 km.

Overnachting in

Sankamphueng hotsprings

Dag 6

De eerste 10km van de etappe van vandaag zijn nog glooiend, daarna is de weg weer vlak. Ongeveer halverwege de route bereik je het 'parasoldorp' Bo Sang, zeer bekend om de vele huisnijverheid producten. Als je de zijstraatjes in fietst kan je in de werkplaatsen en ateliers zien hoe de waaiers, parasols en andere artikelen worden gemaakt. Na Bo Sang voert de route je ten zuiden van Chiang Mai naar de Ping rivier. Je overnacht in Saraphi. De route van vandaag is 56km.

Overnachting in

Saraphi

Dag 7

Vandaag fiets je een vlakke etappe van 29km die je langs de Ping rivier verder zuidwaarts brengt. In Wiang Kum Kan fiets je langs ruïnes van oude pagodes. Je overnacht in een tabaksdrogerij in Sanpatong die is omgebouwd tot een boutique resort met comfortabele kamers, een groot zwembad en een goed restaurant.

Overnachting in

Sanpatong

Dag 8

Vandaag kan je ontspannen genieten van het verblijf in je accommodatie. Er worden echter ook diverse activiteiten georganiseerd, zoals spa, handwerkworkshops  en yoga. Informeer ter plaatse naar de mogelijkheden.

Overnachting in

Sanpatong

Dag 9

Langs de Ping rivier, je metgezel van deze reis, fiets je terug naar Chiang Mai (44km). Het laatste deel, de stad in, is vrij druk. Net voordat je het centrum van Chiang Mai binnen fietst, word je nog verrast door een indrukwekkende Chinese tempel.

Overnachting in

Chiang Mai - Chiang Mai Gate hotel

Dag 10

Je wordt teruggebracht naar het vliegveld van Chiang Mai. Hier eindigt het arrangement.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je overnacht in hotels en enkele fraai gelegen, soms eenvoudige resorts in kamers of bungalows met douche en toilet.

Over de maaltijden

Alle ontbijten zijn tijdens de reis inbegrepen.

Inbegrepen

• Alle overnachtingen
• Alle ontbijten
• Transfers volgens programma
• Excursie Doi Suthep (dag 2)
• Nederlandstalige routebeschrijving en overzichtskaart

Niet inbegrepen

• Heen- en terugreis
• Overige maaltijden
• Vaccinaties, verzekeringen
• Entrees, fooien en persoonlijke uitgaven
• Bagagevervoer (bij te boeken)
• Fietshuur (zie materiaalhuur)

Over de activiteiten

De dagafstanden variëren van 25 tot 55km. Je fietst door vlak tot (licht)glooiend terrein. De wegen op de route zijn allemaal geasfalteerd. Op een aantal stukken is het wegdek wat slecht onderhouden. In Thailand zijn bijna alle wegen genummerd en is er een goede tweetalige (Thais en Engels) bewegwijzering. In het algemeen is het raadzaam ’s ochtends vroeg te starten, omdat daarna de temperaturen behoorlijk kunnen oplopen.

Je fietst aan de hand van een routebeschrijving. Omdat situaties continue veranderen kan het zijn dat soms de routebeschrijving niet eenduidig is. Het helpt zeker om ook de GPS track te downloaden in de Mijn SNP omgeving, en die in je persoonlijke GPS apparaat op te slaan en te gebruiken.

Extra dagen

Je kan in alle accommodaties extra nachten boeken. In Sankamphueng hotsprings kan je heerlijk ontspannen in heetwaterbronnen. De accommodatie in Saraphi ligt aan de rivier. Op een extra dag kan je hier kajakken, zwemmen of lekker luieren in een hangmat.

Heen- en terugreis

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Chiang Mai. Houd er bij de planning van zowel je heen- als terugreis rekening mee dat je - door een later tijdstip van vertrek - pas een dag later aankomt op je bestemming.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
E-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Nota bene
Wij raden aan om je vlucht tegelijkertijd met je arrangement te boeken. Informeer bij onze reiswinkel naar de mogelijkheden.

Fiets huren of mee in het vliegtuig
Geef bij boeking duidelijk aan of je een fiets huurt of je eigen fiets wil meenemen in het vliegtuig. Indien je je eigen fiets meeneemt in het vliegtuig dien je dit bij boeking aan te geven onder het kopje 'persoonsgegevens / preferenties'. Je dient je fiets goed te verpakken. Klik hier voor meer informatie over het verpakken van de fiets.

Elke maatschappij kent haar eigen voorwaarden en het aantal kilo’s dat je mag inchecken kan per maatschappij verschillen. SNP heeft met een aantal maatschappijen goede afspraken gemaakt over het meenemen van de fiets in het vliegtuig, echter: vervoer van je fiets geschiedt altijd op eigen risico. Als je je eigen fietsen meeneemt, kan je het beste kiezen voor een vlucht met Singapore Airlines. Bij Singapore Airlines mag je standaard 20kg inclusief fiets meenemen, maar kunnen we 10kg per persoon extra voor je aanvragen. Bagageregelingen voor het meenemen van de fiets worden regelmatig gewijzigd. Kijk voor de actuele voorwaarden op de website van Singapore Airlines.

SNP is niet aansprakelijk voor de gevolgen van door vervoerders nieuw ingevoerde dan wel gewijzigde voorwaarden die op het moment van boeken van je reis nog niet bekend waren. 

Hoe kom ik van het vliegveld naar de eerste accommodatie

Bij aankomst op het vliegveld Chiang Mai word je door onze lokale agent opgehaald en naar het eerste hotel in de stad gebracht. Op de laatste dag word je van het hotel in Chiang Mai weer terug naar het vliegveld gebracht. Eigen fietsen kunnen mee.

Airporthotel

Schiphol PARK-SLEEP-FLY arrangement

Begin je vakantie relaxed met een overnachting in het comfortabele Courtyard by Marriott Hotel. `s Avonds op je gemak naar Schiphol reizen, luxe overnachten, genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en gratis airport shuttle. Reis je milieubewust en comfortabel per trein, dan kan je met de gratis hotelshuttle eenvoudig vanaf Schiphol het hotel bereiken. Als je toch voor de auto kiest, kunt je je auto tot 16 dagen gratis parkeren bij het hotel; daarmee kost je overnachting amper meer dan de prijs van lang parkeren op Schiphol!

Meer informatie.

Extra's

Transfers

Bagagevervoer

Optioneel bagagevervoer tijdens uw fietsreis door Thailand.

Voorwaarden: U dient dit bij boeking aan te geven. De vermelde prijs geldt voor een gezelschap van max. 4 personen. 

Fietshuur

Fietshuur

Achtertas.jpg

Fietstassen

Optioneel kunt u er voor kiezen om een set van twee losse Ortlieb Back Roller achtertassen te huren. U krijgt deze achtertassen ter plaatse van onze agent. Elke tas heeft een inhoud van 20 liter. De set van twee tassen heeft dus een inhoud van 40 liter.

Voorwaarden: De fietstassen dienen bij boeking gereserveerd te worden.

Praktische informatie

Deze reis kan je het gehele jaar maken en starten op elke dag van de week. De beste reistijd is in de maanden december t/m februari, aangezien er dan de minste neerslag valt en het niet al te heet is. Echter, in deze maanden is het ook het drukst en is het noodzakelijk om vroeg te boeken vanwege de beperkte beschikbaarheid van hotels in deze periode. De rustigste maanden zijn april t/m juni en september tot oktober. Gedurende de zomermaanden is het regenseizoen, maar de regen valt meestal in enkele buien op het einde van de dag. De zon is er ook bijna altijd bij.

Half april (meestal 13-15 april), de warmste periode van het jaar, wordt het traditionele nieuwjaar gevierd. Vooral in Chiang Mai gaat dit zeer uitbundig. Mensen gooien water naar elkaar en er worden veel processies gehouden. Ook als toerist ben je niet veilig voor het water. Eind oktober - begin november is Loy Krathong, het lichtfeest in Thailand. Hierbij laat men kleine bootjes met kaarsen varen op kanalen en rivieren.

We raden je aan een fietshelm te dragen. Bij fietshuur: indien een helm niet tot de standaarduitrusting van de huurfiets behoort (zie materiaalhuur), neem je deze zelf mee.

Fiets mee in het vliegtuig
Als je geen fiets huurt, maar je eigen fiets meeneemt, raden wij je aan de fiets zo goed mogelijk te verpakken (fietsdoos of fietshoes) en een beetje lucht uit de banden te laten. Haal het stuur van je fiets af of plaatst het schuin en haal de trappers eraf. Fietsdozen zijn verkrijgbaar op Schiphol.

17-10-2016: In verband met de dood van koning Bhumibol op 14 oktober 2016, is er een jaar van rouw afgekondigd in het land. Met name de eerste maand zullen er veel publieke services gesloten zijn. Ook de rest van het jaar moet men rekening houden met gewijzigde openingstijden en afgelastingen van festiviteiten. Verder is het erg belangrijk dat de reiziger respect toont voor de gebeurtenis. Het niet respectvol benaderen van de gebeurtenis of uitlatingen over de koning, kan leiden tot vervolging.

29-5-2017: Eind oktober van dit jaar wordt de voormalige koning van Thailand, Koning Bhumibol Adulyadej, gecremeerd. De daadwerkelijk ceremonie vindt plaats van 25-29 oktober 2017.
Op die dagen is het Grand Palace en Wat Phra Kaew afgesloten voor algemeen publiek ook verwacht men bij het Grand Palace en ruime omgeving een enorme drukte. Als klanten niet uren vast willen zitten dan vermijd men dit stukje Bangkok. De hotels in de buurt zijn voor deze dagen dan ook al flink volgeboekt.
Gedurende dagen van de ceremonie mag er nergens alcohol geschonken/verkocht worden en uitgaansgelegenheden zoals pubs,bars en discos zullen maar zeer beperkt open zijn. Restaurants zijn wel gewoon open maar er mag geen alcohol geschonken worden.
Verwacht wordt dat de dag ervoor en de dag erna men volop bezig is met de voorbereiden en opruimwerkzaamheden en dat dan niet alles open is zoals normaliter het geval is. In feite zullen de ‘ongeregeldheden’ duren van 24 – 30 okotober 2017. Daarna is het weer business as usual.

Voor een verblijf in Thailand hebt u een paspoort nodig, dat bij aankomst nog minstens 6 maanden geldig is. Bij een langer verblijf moet uw paspoort geldig zijn voor de hele periode ervan. Een noodpaspoort wordt niet geaccepteerd!

N.B. Wij raden u aan om een kopie van uw paspoort mee te nemen op reis en dit apart van uw paspoort goed te bewaren voor noodgevallen (verlies of diefstal).

N.B. Wijziging van deze informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Thailand (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. 

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Voor een toeristisch verblijf in Thailand voor maximaal 30 dagen hebt u geen visum nodig. U hebt 2 pasfoto's nodig en uw paspoort moet minstens 1 lege visumpagina bevatten. Daarnaast moet u beschikken over vliegtickets voor uw terug- of doorreis.
Bij aanvraag van een visum in Nederland is de maximale verblijfsduur in Thailand 60 dagen. Verlenging hiervan met 30 dagen is ter plaatse mogelijk. Het verblijf van 90 dagen moet binnen een periode van 6 maanden vallen. 

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of consulaat van Thailand (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

SNP service visumverplichtingen
SNP biedt een extra service waarmee u zich kunt informeren over de visumverplichtingen voor een te ondernemen reis en de mogelijkheid om via VisumCentrale CIBT tegen een gereduceerd tarief een visum aan te vragen.

VisumCentrale CIBT Klik hier voor de visumverplichtingen en het aanvragen van een visum voor Thailand

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Begin rustig aan en weersta de verleiding om teveel te proeven van het aantrekkelijke eten, totdat uw maag gewend is aan het voedsel. Hierdoor kunnen ongemakken, als 'reizigersdiarree' veroorzaakt door een ander klimaat, de hoogte en vreemd voedsel tot een minimum worden beperkt.

Gezondheidszorg
Bij een reis door de tropen, is er altijd het risico van ziektes die we in Nederland niet (meer) tegenkomen. Hoewel de gezondheidsvoorzieningen in Thailand niet overal overeenkomen met die in de westerse wereld, zijn de Thaise ziekenhuizen in het algemeen vergelijkbaar met de onze. Slaap in muggenrijke gebieden onder een muskietennet en gebruik een goed muggenwerend middel.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

Zika Virus
In Thailand is het Zika virus vastgesteld. Voor meer informatie: zie onder vaccinatie

Medicijnen
Gebruikt u medicijnen op doktersvoorschrift, neem dan een medicatielijst en voldoende voorraad vanuit Nederland mee voor de duur van uw verblijf in duidelijk gemerkte verpakkingen.
N.B. Let op mogelijke invoervoorwaarden van uw medicijnen. Dit voorkomt problemen met de douane (zie ook 'medisch paspoort'). Heeft u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen. Denk eraan de (plaatselijke) reisleiding in te lichten over uw medicijngebruik en eventuele allergieën voor bepaalde medicijnen.

Hygiëne
Met de hygiëne is het in Thailand niet zo slecht gesteld. Men kookt al het water, gebruikt waar mogelijk koelkasten voor het bewaren van voedsel/drank en ook de persoonlijke hygiëne is erg belangrijk. Goede hygiëne is erg belangrijk tijdens uw vakantie, met name in het binnenland zijn eenvoudige voorzorgsmaatregelen noodzakelijk. We raden aan uw handen vaak en goed te wassen, zeker na toiletbezoek en voor het eten. Een paar pakjes ‘wetties’ komen op veel momenten goed van pas. Pas op met wat u eet en drinkt. Wees voorzichtig met oa. vlees, salades, ijs, geschild fruit enz. Drink alleen gekookt of met jodium gedesinfecteerd water of gebotteld mineraalwater. Wees voorzichtig met onverpakt ijs en ijsblokjes. Voor vegetariërs zijn er voldoende en goede Thaise gerechten zonder vlees.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, norit, immodium, zakjes ORS tegen uitdroging door diarree, sporttape, rekverband, evenals lippenzalf, zonnebrand, zonnebril, ed.

Praktisch

  • Draagt u een bril, hang deze met een koortje om uw nek, neem een reservebril mee en een kopie van de specificaties van uw bril.

  • Draagt u lenzen, neem dan ook een reservebril (met zonneglazen!) mee.

  • Voldoende luchtige kleding (lange broek, lange mouwen!), een hoofddeksel of -doek ter bescherming tegen felle zon.

Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)
Het KIT geeft lezenswaardige boekjes uit over gezond blijven in het buitenland, oa. ’Hoe blijf ik gezond in de tropen’, ’Grote reizen met kleine kinderen' of 'Gezond op reis met kinderen’. Ze zijn te koop in de betere boekhandels, buitensportzaken en bij het KIT zelf.

Verplicht
Als u binnen 6 dagen UIT een Gelekoorts-gebied Thailand binnenkomt, is Gelekoorts-vaccinatie verplicht. In Thailand zelf komt geen Gelekoorts voor.

Aanbevolen
Malaria prophylaxis wordt aanbevolen, zeker wanneer u onderstaande gebieden bezoekt.
Bijzonderheden: Buiktyphusvaccinatie wordt aanbevolen bij een reis in Thailand van meer dan 2 weken. Laat u informeren u over de risico’s op besmetting met Mazelen en Japanse Encefalitis.

Malaria
In Thailand komt het hele jaar Malaria voor op het platteland en beboste heuvelachtige gebieden, vooral in de grensgebieden van het land en speciaal die met Myanmar en Cambodja. In de grote steden en belangrijkste toeristenresorts, zoals Bangkok, Chiangmai, Pattaya, Phuket en Samui, komt geen malaria voor.
Om risico's zoveel mogelijk uit te sluiten zijn bescherming tegen muggenbeten en goede anti-muggen maatregelen tegen Malaria en andere door muggen overdraagbare ziekten, extra belangrijk. Voor de bescherming tegen Malaria worden anti-Malariamiddelen aanbevolen op basis van een persoonlijk medisch advies. Neem bij koorts of griepachtige verschijnselen tijdens of na verblijf in een Malaria-gebied altijd direct contact op met een arts.

Zikavirus (& dengue en chikungunya)
Sinds 2015 is er sprake van een zikavirusuitbraak in diverse landen in Zuid- en Midden-Amerika en daarbuiten. Het zikavirus (& dengue en chikungunya) wordt overgebracht door een bepaalde steekmug en de gebruikelijke antimuggenmaatregelen moeten in acht worden genomen. Het zikavirus lijkt vooral een groter risico mee te brengen voor zwangere vrouwen op afwijkingen van het ongeboren kind. Ben je zwanger of van plan zwanger te worden, dan raden we je aan contact op te nemen met de GGD of je huisarts. Voor meer informatie over het zikavirus verwijzen we je naar het RIVM.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Algemeen en persoonlijk advies inentingen
Voor de meest actuele informatie over verplichte/aanbevolen (herhalings)inentingen per ziekte en per land met bijbehorende, algemene beschermingsadviezen verwijzen wij u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) in Nederland of het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in België. Voor een persoonlijk advies moet u zich 4 tot 6 weken voor vertrek laten adviseren door uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). Vaccinaties en anti-Malariamaatregelen kunnen verschillen per reiziger. Neem voor een gericht medisch advies het SNP reisprogramma mee om te kunnen zien in welk gebied u reist.

Vaccinaties halen tijdrovend?
U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum. Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie ook niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt voor de vaccinatie. Ook vaccineren we regelmatig tijdens bijeenkomsten. Makkelijk toch?

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

  • vaccinatie en reisadvies bij u thuis
  • buiten kantooruren en in weekenden
  • vaccinatie door erkende artsen
  • vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk
Klik hier om naar de site van Thuisvaccinatie.nl te gaan.

Hoewel Thailand een veilige bestemming is, komt er in sommige grensgebieden geweld voor. In de grote steden en in het openbaar vervoer moet u waken voor zakkenrollers, met name alleenreizende vrouwen. In Bangkok kunt u geen taxi zonder vergunning nemen. U herkent de taxi’s met vergunning aan de geel / zwarte nummerplaten.

Wat kost deze reis?

Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

rtr8622att75.jpg

Thailand - Noord fietsreis

Fietsen langs de Mae Ping

fietsvakantie langs hotels en resorts

Zwaarte
Comfort
Fietsen
Privéreis

Reisgezelschap

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Accommodaties

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Startdatum
Aantal dagen
Beschikbaar o.b.v. kamertype
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat.  Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Of bekijk de veelgestelde vragen