Wandelvakanties met HF Holidays Onbezorgd genieten

Op en top verzorgd

Verspreid over Groot-Brittannië liggen op de meest unieke plekken de landhuizen van HF Holidays. HF Holidays is de grootste aanbieder van wandelreizen in Engeland. Je verblijft in historische landhuizen op de meest idyllische plekken, geniet van heerlijke en uitgebreide maaltijden en kiest dagelijks uit verschillende wandelroutes, van kort en licht tot redelijk inspannend, onder leiding van een ervaren gids.

In samenwerking met HF Holidays biedt SNP wandelvakanties aan in Engeland, Schotland en Wales. Wat maakte de formule van HF Holidays zo uniek? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

1. Verblijf in historische landhuizen

De historische landhuizen zijn dé uitvalbasis bij iedere wandelreis van HF Holidays. HF heeft eigen huizen midden in de natuur, vaak in nationale parken. De landhuizen zijn van alle moderne gemakken voorzien. Vaak zijn er standaardkamers en ‘premium’ kamers (ruimer en mooi uitzicht) te boeken. De sfeer in de landhuizen is buitengewoon ontspannen. 

2. Dagelijks keuze uit wandelingen

Elke dag heb je de keuze tussen drie verschillende, in zwaarte oplopende, wandelingen met elk een begeleider. 

Easier Walks: tussen de 9 en 13 km langs met weinig hoogteverschil
Medium Walks: tussen 13 en 18 km met meer stijgen en dalen
Harder Walks: meestal niet langer dan Medium Walks, maar vaak meer hoogteverschil en klauterwerk.
De zwaarte van de wandelingen is ook afhankelijk van het gebied waar de wandelreis plaatsvindt. 

Elke wandelweek is er één rustdag. Deze rustdag kun je bijvoorbeeld invullen met een bezoek aan een plaatsje in de omgeving, ontspannen met een boek of zelf een wandeling maken (wandelkaarten en routebeschrijvingen zijn ter plaatste beschikbaar).

3. In een internationaal gezelschap

SNP biedt reizen aan met een Nederlandse groep in een Engelstalig wandelgezelschap en internationale groepsreizen. Bij de reizen met een Nederlandse groep is de heen- en terugreis voor je geregeld. Je maakt dan ter plaatste deel uit van een Engelstalig wandelgezelschap. 

Het internationale wandelgezelschap bestaat meestal voor een groot deel uit Britten gevolgd door andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels en de groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen.

4. Alle maaltijden inbegrepen

Bij een reis met HF Holidays zijn alle maaltijden inbegrepen. Dat is pas echt onbezorgd genieten. Je begint de dag met een Engels ontbijt, maar er is ook yoghurt met muesli en brood verkrijgbaar. Voor de wandeling krijg je een lunchpakket met sandwiches, energierijke repen en fruit mee. Na een heerlijke wandeling schuif je aan een grote ronde tafel en heb je de keuze uit vijf verrukkelijke menu’s van 3-gangen. 

Bekijk hier ons complete aanbod wandelreizen met HF Holidays.

Aanbevolen HF-reizen

Een greep uit ons aanbod

Groot-Brittannië - Engeland – Malhamdale, 8 dagen
deepdale.jpg 8,5
Wandelen
Groepsreis
Groot-Brittannië - Engeland – Malhamdale Walking the Yorkshire Dales

groepswandelvakantie vanuit HF Newfield Hall House

Zwaarte
Comfort
8 dagen Eerste datum met voldoende deelnemers: 04 aug 2023
vanaf € 1.873
Prijs per persoon incl. heen- en terugreis
Voldoende deelnemers