Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Privéreis×
  Natuur Rondreizen×
  Zuid-Afrika×
  Alles wissen ×
  2

  Natuur Rondreizen in Zuid-Afrika

  Individuele rondreizen in Zuid-Afrika

  Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Dat zijn Zuid-Afrika reizen van SNP.

  • Ontdek de prachtige natuur van Zuid-Afrika
  • Reizen in rustig tempo met alle aandacht voor natuur
  • Privéreizen vanuit authentieke accommodaties
  • Rondreizen buiten de gebaande paden
  • Het grootste aanbod in natuurreizen
  Zuid-Afrika - Westkaap en Oostkaap, 17 of 20 dagen
  Mensen Zuid-Afrika 8,2
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Zuid-Afrika - Westkaap en Oostkaap Kaaps Schiereiland, Route 62 & Tuinroute

  actieve rondreis per huurauto langs guesthouses, cottages en hotels

  Zwaarte
  Comfort
  17 of 20 dagen
  vanaf € 1.714
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Zuid-Afrika - Mpumalanga en KwaZulu-Natal, 16 of 18 dagen
  9,0
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Zuid-Afrika - Mpumalanga en KwaZulu-Natal Eindeloos dieren spotten 'out of Africa'

  actieve rondreis per huurauto langs B&B's , hotels, rondavels en lodges

  Zwaarte
  Comfort
  16 of 18 dagen
  vanaf € 2.329

  Individuele rondreis Zuid Afrika: afwisselende vakantie vol natuur en cultuur

  Avontuurlijke vakanties met veel afwisseling qua natuur en cultuur en bovenal de vrijheid om deze deels naar eigen behoefte in te delen. Dat is een individuele rondreis naar Zuid Afrika van SNP. Rondtrekken door dit fascinerende land betekent veel zien in korte tijd. Een hoop bekende bezienswaardigheden komen aan bod, waaronder het beroemde Krugerpark met zijn 'big five', het schitterende Blyde River Canyon, de grillige Drakensbergen, de wijngebieden in West-Kaap, het droge binnenland Karoo, wandelparadijs Cederbergen, de prachtige Tuinroute en levendige steden als Kaapstad en Port Elizabeth. Daarnaast ontdek je ook verborgen parels, maak je kennis met de hartelijke bevolking en geniet je van lokale specialiteiten en heerlijke wijnen. Kortom, hét recept voor een geweldige vakantie.

  Individuele rondreis Zuid Afrika: complete vakanties op maat

  Een groot voordeel van een individuele rondreis door Zuid Afrika van SNP is dat er flexibiliteit is om te reizen op maat. SNP regelt de accommodaties, die geselecteerd zijn vanwege de ligging en de sfeer. Ook kun je bij aankomst een huurauto ophalen. Bij deze reizen zit verder een excursiepakket inbegrepen waarmee je bijvoorbeeld de mooiste nationale parken van Zuid Afrika bezoekt, zoals Kruger en Addo, bekend om zijn olifantenpopulatie. Verder volg je met behulp van de reisinformatie en kaarten van SNP een bepaalde route, afhankelijk van de individuele rondreis die je maakt. Daarbij heb je genoeg ruimte om je eigen plan te trekken. Deze privéreizen zijn comfortabel en geschikt voor alle leeftijden. Voor een aantal reizen geldt dat makkelijke wandel- of fietsroutes worden afgewisseld met een af en toe een klim, waardoor een goede basisconditie wel prettig is.

  Individuele rondreis Zuid Afrika: op avontuur met het gezin

  Een individuele rondreis door Zuid Afrika van SNP is ook een zeer geschikte vakantie met het hele gezin. Zeker omdat je veel vrijheid hebt en er een hoge mate van comfort is. Verder bevatten deze vakanties een hoop verschillende elementen, zoals spannende wildsafari's en heerlijke stranddagen. Voor de kinderen is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met wilde dieren. Tijdens een safari in Krugerpark staan ze oog in oog met de bekendste vijf, namelijk de leeuw, buffel, neushoorn, olifant en het luipaard. Verder kunnen ze tijdens deze reizen ook dolfijnen en walvissen spotten, net als nijlpaarden en krokodillen. Alle ingrediënten voor een avontuurlijke vakantie!

  Bekijk ook al onze rondreizen in Zuid Afrika.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.