Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Groepsreis×
  Natuur Rondreizen×
  Midden-Amerika×
  Alles wissen ×
  1

  Natuur Rondreis

  Groepsrondreizen

  SNP kiest voor activiteiten, vervoermiddelen en accommodaties met zo min mogelijk impact op lokale natuur en cultuur.

  • Kleinschalig en authentiek
  • Reis CO2-neutraal
  • Groepsreizen vanuit authentieke accommodaties
  • Duurzaam reisaanbod
  • Winnaar Sustainable Travel Award 2019
  Costa Rica - Puur Natuur , 15 dagen
  Schildpadjes
  Natuur Rondreizen
  Groepsreis
  Costa Rica - Puur Natuur Foto- en natuurreis met Martin van Lokven

  Themareis vanuit hotels & lodges

  Zwaarte
  Comfort
  15 dagen
  vanaf € 4.374
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Nieuw

  Groepsrondreizen: samen de mooiste bestemmingen ontdekken

  De groepsrondreizen van SNP zijn rondreizen waarbij je op ontdekking gaat met een groep. Veelal zijn het reizen die in het kader staan van een thema: een zonsverduistering, walvissafari of bijvoorbeeld op primatenreis. Er zijn groepsactiviteiten maar er is ook ruimte voor individuele activiteiten, bijvoorbeeld om met het gezin lekker te ontspannen of om op eigen houtje een excursie te maken. Onze groepsrondreizen zijn ook ideaal als gezinsvakantie. De reizen zijn avontuurlijk, leerzaam en de kinderen maken plezier met leeftijdsgenootjes!

  Groepsrondreizen: unieke ervaringen met gelijkgestemden

  De groepsrondreizen van SNP hebben tot doel om jou en je medereizigers kennis te laten maken met de lokale flora en fauna van je bestemming. Vaak zijn bijzondere experts betrokken die je ter plaatse begeleiden en informeren over de streek en bezienswaardigheden. En zoals je van SNP gewend bent, ga je juist naar verborgen plekken die nog niet worden overspoeld door massatoerisme. De rondreizen in een groep van SNP vragen om een goede basisconditie. Je maakt dagtochten door vlak of licht glooiend terrein waarbij je soms moet klimmen. Verder zijn deze reizen vooral comfortabel en verblijf je in mooie accommodaties op prachtige plaatsen.

  Groepsrondreizen over de hele wereld

  SNP organiseert groepsrondreizen over de hele wereld. Walvissen spotten op de Azoren, jungletochten in Suriname, vulkanen beklimmen in Costa Rica of een safari in Zuid-Afrika. Het is zomaar een greep uit de avontuurlijke rondreizen in een groep die je kunt boeken. Zoek je het liever dicht(er) bij huis voor een korte trip? In Nederland organiseert SNP prachtige rondreizen in groepsverband over de Veluwe. Dit zijn unieke natuurreizen waarbij je dit schitterende nationale park op een hele andere manier leert kennen.

  Bekijk ook al onze groepsreizen en alle rondreizen.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.