Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Groepsreis×
  Nepal×
  Alles wissen ×
  2

  reizen in Nepal

  Groepsreizen in Nepal

  Je kiest voor een betrouwbare reisorganisatie die zijn sporen heeft verdiend in het verzorgen van unieke natuurreizen naar Nepal.

  • Ontdek Nepal op unieke wijze
  • Altijd bijzondere natuurreizen
  • Groepsreizen vanuit authentieke accommodaties
  • Winnaar Sustainable Travel Award 2019
  • Betrouwbare en kwalitatieve reisorganisatie
  Nepal - Manaslu, 18 dagen
  2015-12-N-1157.JPG 8,4
  Wandelen
  Groepsreis
  Nepal - Manaslu Rondom de ijsbedekte reus

  trektocht langs eenvoudige lodges

  Zwaarte
  Comfort
  18 dagen Eerste datum met gegarandeerd vertrek: 19 okt 2024
  vanaf € 1.934
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Gegarandeerd vertrek
  Nepal - Nepal Hike Experience, 15 dagen
  Wandelen
  Groepsreis
  Nepal - Nepal Hike Experience Women-only Langtang trekking

  trektocht langs berglodges

  Zwaarte
  Comfort
  15 dagen
  vanaf € 2.104
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Nieuw

  Groepsreis Nepal: samen naar de hoogste berg op aarde

  Liefhebbers van spectaculaire vakanties boeken een groepsreis van SNP naar Nepal. Zo reis je, onder begeleiding van een lokale gids, samen met andere avonturiers door dit fascinerende land met als ultieme doel: zicht krijgen op de hoogste berg ter wereld, de Mount Everest. Je bepaalt zelf hoe zwaar deze groepsreis wordt: van redelijk comfortabel tot flink pittig.

  Comfortabele groepsvakanties in Nepal

  Boek je voor het eerst een groepsreis naar Nepal? Kies dan voor een comfortabele wandelvakantie. Dit is een prima kennismaking met Nepal en bevat een fijne mix van natuur en cultuur. Je maakt elke dag een wandeling in een van de uitlopers van de Himalaya, bezoekt het prachtige Chitwan Nationaal Park en maakt uitstapjes naar de bijzondere Nepalese tempelsteden. Een prima alternatief is een toegankelijke trektocht met verblijf in zeer comfortabele lodges over de bergrug van de Kongde, met uitzicht op Mount Everest oftewel Chomolungma, zoals de Sherpa's deze reus noemen.

  Pittige trektochten door Nepal

  Houd je van het pittigere werk? Kies dan voor een groepsreis in Nepal, waarbij je door het berggebied rond de achtduizender Manaslu trekt. Dit is authentiek Nepal, met een diversiteit aan bevolkingsgroepen en schitterende uitzichten over de reusachtige bergen en diepe valleien. Een andere geweldige trektocht in het SNP-aanbod is die over het beroemde Everest Trail, waarbij je onder meer naar de 5.600 meter hoge Kala Patar en het Everest basiskamp klimt.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.