Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Wandelen×
  Marokko×
  Alles wissen ×
  4

  Wandelvakanties in Marokko

  Wandelvakanties Marokko

  Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Dat zijn Marokko reizen van SNP.

  • Ontdek Marokko op unieke wijze
  • Duurzaam reisaanbod
  • Ervaren reisexperts
  • Wandelreizen buiten de gebaande paden
  • Voor iedereen met een passie voor de natuur
  Marokko - Dadesvallei, 8 dagen
  avondlicht-in-de-lemen-dorpjes-van-de-dadesvallei.jpg 8,4
  Wandelen
  Groepsreis
  Marokko - Dadesvallei De vallei van de duizend kasbahs

  wandelvakantie vanuit hotels

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 864
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Marokko - Anti-Atlas, 8 dagen
  tafraoute.jpg 8,2
  Wandelen
  Groepsreis
  Marokko - Anti-Atlas Wandelparadijs in zuidelijk Marokko

  wandelvakantie vanuit hotel

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 864
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Marokko - Tafraoute en de Anti-Atlas, 8 dagen
  xxxx 8,9
  Wandelen
  Privéreis
  Marokko - Tafraoute en de Anti-Atlas De rode rotsen van de Anti-Atlas

  wandelvakantie vanuit hotel

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 834
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Marokko - Dadès-vallei, 8 dagen
  xx 8,9
  Wandelen
  Privéreis
  Marokko - Dadès-vallei De Vallei van de duizend kasba's

  wandelvakantie vanuit hotels

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 954
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Wandelvakantie Marokko: van trektochten in de bergen tot de stilte van de woestijn

  Van avontuurlijke trektochten in het Atlasgebergte tot de roodgele zandduinen en magische dadelpalm-oasen in de Sahara: tijdens een wandelvakantie in Marokko ontdek je een divers landschap dat continu verandert. Of je nu kiest voor een SNP-reis hoog in de bergen of juist een wandelreis in Marokko waarbij je de oorspronkelijke koningssteden met hun rijke cultuur bezoekt en door de woestijn trekt op een kameel.

  Wandelen in Marokko: op trektocht door het Atlasgebergte

  De imposante bergen van de Atlas zijn bij uitstek geschikt voor een prachtige wandelvakantie door Marokko. Je trekt met een groep door het gebied van de Chleuh-Berbers, die deze tocht begeleiden. De wandelreis is opgebouwd in etappes, waarbij je elke dag een stukje verder klimt naar de hoogste bergtoppen van de Atlas, zoals de Toubkal en de Col de Tamatert. Onderweg maak je stops in kleine dorpjes en bij het helderblauwe bergmeer Lac Ifni. Bij het bereiken van de hoogste top wacht een adembenemende beloning: het schitterende uitzicht op de Amssakrou-vallei met zijn charmante, tegen de berghellingen gebouwde huisjes. Ruimte voor cultuur is er ook tijdens deze wandelreis in Marokko, met een bezoek aan het sprookjesachtige Marrakech.

  Wandelreis Marokko: in de stilte van de woestijn

  Een compleet ander soort wandelvakantie in Marokko ervaar je tijdens een trektocht door de uitgestrekte Sahara. Bij deze wandelreizen moet je rekening houden met de warmte en het soort terrein. Gelukkig word je standaard begeleid door een ervaren Berbergids tijdens een wandeltocht door verschillende soorten woestijn en idyllische palm-oasen die uit het niets lijken op te doemen. Je trekt door de hoge en kleurrijke zandduinen in de Erg Chebbi naar de Hamada, de droge steenwoestijn. Onderweg ontmoet je de gastvrije leden van de Oulad Yahia- en de Roha-stam en slaap je een aantal dagen onder de heldere sterrenhemel.

  Wandelvakantie door Marokko voor het hele gezin

  Trek je graag met het hele gezin eropuit voor een avontuurlijke vakantie? Kies dan voor een wandelvakantie door Marokko met het gezin. Laat je betoveren door acrobaten en slangenbezweerders op de markt in Marrakech voordat je samen het grillige berglandschap van de M'Goun gaat verkennen. Een lokale gids begeleidt jullie langs de spectaculaire rode rotsmassieven en kleine dorpjes, door groene en bloemrijke valleien en langs stromende bergbeekjes. Onderweg maak je kennis met de zeer vriendelijke Berbers. Deze SNP-reizen eindigen aan de Atlantische kust bij het mooie vestingplaatsje Essaouira.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.