Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Fotograferen×
  Alles wissen ×
  3

  Fotografiereizen

  Fotografiereizen van SNP

  Fotoreizen en fotocursussen: leer foto's maken op de mooiste bestemmingen

  Tijdens de fotoreizen van SNP Natuurreizen leer je van een echte natuurfotograaf de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt speciale opdrachten en bespreekt je werk met de docent. Deze fotografie vakanties vinden uiteraard alleen plaats op de meest fotogenieke plekken zoals in Costa Rica, Finland en IJsland.
  Tanzania - Serengeti, 12 dagen
  Fotograferen
  Groepsreis
  Tanzania - Serengeti Mara Crossing door de ogen van Martin van Lokven

  Themareis vanuit hotel en lodges

  Zwaarte
  Comfort
  12 dagen
  vanaf € 6.985
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis
  Nieuw
  IJsland - fotoreis, 8 dagen
  Hans_Jellema_-_IJsland.jpg 9,1
  Fotograferen
  Groepsreis
  IJsland - fotoreis IJskappen, watervallen, lavavelden en zwavelbronnen

  fotoreis vanuit groepsaccommodaties

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis
  Costa Rica - Puur Natuur , 16 dagen
  Schildpadjes
  Fotograferen
  Groepsreis
  Costa Rica - Puur Natuur Foto- en natuurreis met Martin van Lokven

  Themareis vanuit hotels & lodges

  Zwaarte
  Comfort
  16 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Nieuw

  Fotoreizen: het perfecte plaatje van de mooiste bestemmingen

  Waar ter wereld je ook bent, elke schitterende bestemming wil je op de gevoelige plaat vastleggen. Met de fotoreizen van SNP leer je hoe je het perfecte plaatje schiet. Tijdens zo'n fotoreis ga je op pad met een ervaren fotograaf die je meer leert over de techniek en die tips geeft op het moment dat je een prachtig beeld wil vastleggen. SNP biedt reizen in en buiten Europa aan, waarbij je op sfeervolle locaties, ver weg van het massatoerisme verblijft. Wil je geen fotoreis maken maar wel leren hoe je een bijzondere foto maakt? Kies dan voor een van de dagcursussen van SNP, bijvoorbeeld op het fraaie Schiermonnikoog.

  Fotoreizen: glooiende landschappen in Europa

  Tijdens de fotoreizen van SNP leg je indrukwekkende landschappen en cultuurschatten in Europa vast. Denk aan de Schotse Hooglanden met zijn glooiende heuvels en helderblauwe meren. Of kies voor de symmetrie van de kaarsrechte cipressenlanen in Toscane. Niet voor niets is deze Italiaanse streek een grote inspiratiebron voor beroemde kunstenaars (geweest). Kies je voor een reis naar Portugal, dan bezoek je culturele hoogtepunten als het fotogenieke Lissabon, het charmante Sintra en Évora, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat.

  Fotoreis in Scandinavië

  Als er één gebied is waar je unieke foto's maakt, dan is het wel Scandinavië. Neem bijvoorbeeld Finland, het land van de duizend meren. Door de lage bevolkingsdichtheid zijn hier nog veel stukken ongerepte natuur waar wilde dieren zoals de bruine beer leven. Tijdens deze fotoreis krijg je de kans om die op de gevoelige plaat vast te leggen. Boek je een fotografiereis naar Noorwegen? Dan reis je naar het noorden van het land waar de iconische rode rorbuer afsteken tegen de witte bergtoppen. De echte uitdaging is om tijdens een fotoreis het magische noorderlicht op de foto te krijgen. Die kans krijg je in het prachtige IJsland. Tijdens deze reis van SNP leer je ook van een professionele fotograaf hoe je de spectaculaire lavavelden, spetterende watervallen, massieve ijsformaties en wereldberoemde geisers mooi op de foto krijgt.

  Fotoreizen naar Costa Rica

  Ben je een hobbyfotograaf die graag op exotische locaties fotografeert? Kies dan voor een SNP themareis naar Costa Rica. De adembenemende flora en fauna lenen zich bij uitstek als onderwerp voor een geweldige fotoreportage. Je reist onder meer af naar het laaglandregenwoud van Tortuguero aan de Caribische Zee en de nationale parken Arenal, Manuel Antonio en Carara. Hier leert een professional je onder andere hoe je de kleurenpracht en het landschap van Costa Rica goed op de foto krijgt.

  -text

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 418 klanten