Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Natuur Rondreizen×
  Estland×
  Alles wissen ×
  1

  Natuur Rondreis in Estland

  Verleg je horizon

  Op reis met SNP Natuurreizen

  Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van ons unieke reisaanbod.
  Estland, Letland - Rondreis, 12 dagen
  Cesis_-_Gauja_NP_(13).jpg 8,2
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Estland, Letland - Rondreis Noordse verrassing in Estland en Letland

  Actieve rondreis per auto langs hotels

  Zwaarte
  Comfort
  12 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Rondreizen Estland: bewonder de bijzondere Baltische natuur tijdens een rondreis

  Een rondreis in Estland staat bij SNP Natuurreizen altijd in het teken van natuur. Maar niet voordat een bezoek is gebracht aan Tallinn, met haar middeleeuwse stadscentrum. De actieve rondreis in Estland gaan vanuit de hoofdstad van Estland naar de prachtige natuurgebieden en nationale parken, met Matsalu National Park en Lahemaa National Park als hoogtepunt. Bewonder de flora en fauna en wandel door wetlands en langs meren.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)