Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Met het gezin×
  Actief en avontuurlijk×
  Alles wissen ×
  2

  x Actief en avontuurlijk

  Multiactieve gezinsreis

  SNP kiest voor activiteiten, vervoermiddelen en accommodaties met zo min mogelijk impact op lokale natuur en cultuur.

  • Travelife certified
  • Reizen met zo min mogelijk impact op de lokale natuur en cultuur
  • Duurzaam reisaanbod
  • Perfecte familiereizen, precies zoals jij wilt
  • Dé specialist in natuurreizen sinds 1984
  Zweden - Värmland , 4 dagen
  een_zweeds_wildernisavontuur_kanoen_op_de_kolarivier.jpg
  Actief en avontuurlijk
  Privéreis
  Zweden - Värmland Kanotocht op het Värmeln meer

  kanotocht langs (wild)kampeerplekken

  Zwaarte
  Comfort
  4 dagen
  vanaf € 164
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Slovenië - Soca Valley, 4 dagen
  425015_multi-013.jpg 8,4
  Actief en avontuurlijk
  Privéreis
  Slovenië - Soca Valley Raften, parapente en wandelen

  avontuurlijk verblijf in vriendelijk pension

  Zwaarte
  Comfort
  4 dagen
  vanaf € 334
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Actieve vakantie met het gezin: reizen vol avontuur in heel Europa

  Avontuurlijke families kiezen voor een actieve vakantie met het gezin van SNP. Deze afwisselende outdoorvakanties staan in het teken van verrassende en spectaculaire activiteiten voor jong en oud. Kanoën, abseilen, zwemmen, wandelen, fietsen, raften, canyoning, een walvissafari of een spannende bivak: dit zijn veelzijdige reizen vol vermaak. SNP organiseert deze outdoorreizen in de mooiste natuurgebieden in Europa: van de Alpen in Oostenrijk, Frankrijk en Italië tot de ruige Pyreneeën in Spanje, de zinderende Algarve in Portugal en meer onbekende bestemmingen als Slovenië, Macedonië, Montenegro en de Azoren. Naast een hoop actie is er tijdens deze reizen ook genoeg ruimte om te ontspannen. Het is immers vakantie!

  Actieve vakantie met het gezin: de Alpen en Pyreneeën

  De afwisselende natuur in Spanje en Frankrijk leent zich bij uitstek voor een actieve vakantie met het gezin. De Franse Alpen met bergtoppen van rond de 4.000 meter en grillige canyons vormen het decor van uitdagende activiteiten als raften of een Via Ferrata parcours waarbij je via staalkabels langs rotswanden klimt. In de Spaanse Pyreneeën zijn het de ruige rotsen en diepe kloven die je verovert tijdens een canyoning trip om vervolgens af te koelen met een verfrissende duik in de rivier. In de prachtige Aosta-vallei in Italië en de majestueuze Alpentoppen in Oostenrijk beleef je ook veelzijdige outdoorvakanties, waarbij je bergen beklimt, gaat kajakken en op grotexpeditie gaat. Laat de adrenaline maar stromen!

  Actieve vakantie met het gezin op de Balkan of de Azoren

  Een actieve vakantie met het gezin in minder bekende delen van Europa: dat zijn de outdoorreizen van SNP op de Balkan of de Azoren. In Macedonië verblijf je aan het fraaie Meer van Ohrid, waar ruimte is voor watersporten en fiets- en wandeltochten door de schilderachtige omgeving. In Montenegro ga je kamperen aan de Adriatische Zee. Je wandelt over oude muilezelpaden door het Durmitor gebergte en maakt een kanotocht op het meer van Skadar. In Slovenië ontdek je de ongerepte Soča vallei met zijn woeste rotspartijen en turquoise rivier. Hier maak je kennis met paragente, ook wel bekend als schermvliegen of paragliden. Een bijzonder alternatief voor de Balkan is een reis naar de Portugese archipel Azoren. Het eiland Pico met de gelijknamige vulkaan is gemaakt voor avontuurlijke wandeltochten. Ook is dit het leefgebied van verschillende walvis- en dolfijnensoorten. Je maakt dan ook verschillende excursies om ze te spotten.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.