Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Roemenië×
  Alles wissen ×
  2

  reizen in Roemenië

  Verleg je horizon

  Op reis met SNP Natuurreizen

  Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van ons unieke reisaanbod.
  Roemenië - Donaudelta en Zwarte Zee, 8 dagen
  roze_pelikanen.jpg 9,2
  Vogels kijken
  Groepsreis
  Roemenië - Donaudelta en Zwarte Zee vogelen in de grootste delta van Europa

  vogelreis vanuit hotel en met hotelboot

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 2.438
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis
  Roemenië - Rondreis, 12 dagen
  8,0
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Roemenië - Rondreis Transsylvanië & Maramures

  actieve rondreis per auto langs hotels en guesthouses

  Zwaarte
  Comfort
  12 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Roemenie: de onontdekte parel van Oost-Europa

  Een reis naar Roemenië brengt je naar een van de mooiste landen in Oost-Europa. Van de groene heuvels met lieflijke dorpjes en prachtige steden in het mysterieuze Transsylvanië tot de grillige Karpaten, de vogelrijke Donaudelta en de prachtige stranden aan de Zwarte Zee. De reizen in Roemenië van SNP bieden bovendien een fijne mix van natuur en cultuur.

  Wandelen door Transsylvanië

  Tijdens de reizen door Roemenië van SNP maak je kennis met de authenticiteit van de bevolking, zeker in het hart van het land: Transsylvanië. SNP biedt zowel wandelreizen als autovakanties aan. Voor wandelaars is het Făgărașgebergte een walhalla van ruige bergtoppen en bloemrijke valleien. Met een beetje geluk spot je hier de beren en wolven in hun natuurlijke leefomgeving. Een ander deel van de streek is die rond de valleien van de Niraj en de Gurghiu en de vijftig kilometer lange zoutroute door een gevarieerd landschap van heuvels, uitgestrekte akkers, dichte bossen en eindeloze wijngaarden.

  De wonderschone Donaudelta

  Vogelspotters halen hun hart op, wanneer ze reizen in Roemenië richting de Donaudelta. Dit is de grootste rivierdelta in Europa en het leefgebied van talloze water- en moerasvogels. Je slaapt op een moderne hotelboot middenin de delta, zodat je eerste rang zit om bijvoorbeeld zwarte ibissen, roze pelikanen, valken, reigers en honderden andere vogelsoorten te spotten. Verder is er ruimte om te vogelen in de bossen en steppelandschappen langs de kust van de Zwarte Zee.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)