Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Wandelen×
  Ierland×
  Alles wissen ×
  5

  Wandelvakanties in Ierland

  Wandelvakantie Ierland

  De unieke plekken die je bezoekt in Ierland in combinatie met de dagelijkse beweging geven je een gevoel van echte vrijheid. Het Ierse landschap is een palet met vele tinten groen, meer dan 40 zeggen sommigen.

  Grillige berggebieden en ruige kliffen, kletterende watervallen, glooiende heuvels die van kleur verschieten op het moment dat de zon door de wolken breekt: het natuurschoon van Ierland is ongekend en ervaar je op zijn puurst wanneer je er onderdeel van bent tijdens een mooie wandeling.

  Meer over een wandelvakantie naar Ierland

   

  Ierland - Dingle Way, 10 dagen
  zuidkust_van_dingle_peninsula.jpg 8,5
  Wandelen
  Privéreis
  Ierland - Dingle Way Traditioneel Ierland

  wandelvakantie langs bed & breakfasts

  Zwaarte
  Comfort
  10 dagen
  vanaf € 1.089
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Ierland - Beara Way, 9 dagen
  Map_check_on_the_way_to_Adrigole_2_Op_Pad_-_Jonathan_Andrew.jpg 8,7
  Wandelen
  Privéreis
  Ierland - Beara Way Het mooiste schiereiland van Ierland

  wandelvakantie langs bed & breakfasts

  Zwaarte
  Comfort
  9 dagen
  vanaf € 1.074
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Ierland - Connemara, Aran & the Burren, 8 dagen
  kliffen_en_storm.jpg 8,9
  Wandelen
  Groepsreis
  Ierland - Connemara, Aran & the Burren Mystiek en meeslepend Ierland

  wandelvakantie langs hotels

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen Eerste datum met gegarandeerd vertrek: 10 aug 2024
  vanaf € 1.939
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Gegarandeerd vertrek
  Ierland - Kerry & Beara, 11 dagen
  Adrigole_River_Valley_Op_Pad_-_Jonathan_Andrew.jpg 8,3
  Wandelen
  Groepsreis
  Ierland - Kerry & Beara The famous and the untouched

  wandelvakantie langs guesthouses en hotel

  Zwaarte
  Comfort
  11 dagen Eerste datum met gegarandeerd vertrek: 20 jul 2024
  vanaf € 2.369
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Gegarandeerd vertrek
  Ierland - Wicklow & Dublin, 8 dagen
  8,6
  Wandelen
  Privéreis
  Ierland - Wicklow & Dublin Wandelend van de bergen naar de stad

  wandelvakantie langs bed & breakfasts

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 999
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Wandelvakantie Ierland: in het spoor van de Kelten

  Kleurrijke en afwisselende landschappen en de zicht- en voelbare nalatenschap van de oude Keltische geschiedenis: tijdens een wandelvakantie in Ierland van SNP word je ondergedompeld in een eeuwenoude cultuur en geniet je van fantastische panorama's. Een waar wandelparadijs voor natuurliefhebbers. SNP organiseert wandelreizen in Ierland in diverse delen van het land. Van de westkust met zijn beroemde kliffen en panoramische vergezichten over de Atlantische Oceaan tot het schilderachtige zuiden en het levendige Dublin in het oosten. Maak kennis met de vriendelijke Ieren en geniet van hun tradities.

  Wandelvakantie Ierland: met een groep of individueel reizen

  Bepaal je graag zelf hoe je een vakantie indeelt of wil je al je ervaringen delen met andere reizigers? SNP organiseert wandelvakanties in Ierland in groepsverband of privé. Een individuele wandelreis vergt wat voorbereiding en dus zorgt SNP voor duidelijke reisinformatie waarmee jij vervolgens op pad kunt en de reisdagen indeelt zoals je zelf wil. Vind je het juist prettig om met een groep op te trekken? Dan zijn de wandelvakanties in Ierland in groepsverband een uitkomst. Je deelt ervaringen en wordt begeleid door deskundige reisleiders die je alles kunnen vertellen over de omgeving. In een groep of individueel: houd er rekening mee dat de wandelreizen in Ierland van SNP een aardig goede conditie vereisen omdat lichte wandelroutes worden afgewisseld met pittige tochten.

  Wandelen door onherbergzaam Ierland

  Het onherbergzame Connemara en het uitgestrekte karstplateau van de Burren: dit is een van de meest authentieke wandelvakanties in Ierland van SNP. Je wandelt door Connemara National Park, met zijn zeldzame spreihoogveen en beklimt Ierlands enige fjord, Killary Harbour. Per boot ga je naar de grootste van de drie Aran Islands, Inish Mor, waar bijna alleen maar Gaelic wordt gesproken. En deze reis is niet compleet zonder een bezoek aan de Kliffen van Moher met hun fenomenale uitzicht over de oceaan.

  Ongerept Ierland op schiereiland Beara

  Ga je graag op avontuur, buiten de gebaande paden? Kies dan voor een wandelvakantie in Ierland waarbij je rondtrekt over Beara Peninsula. Dit schiereiland met zijn kleurrijke vissersdorpen is nog nauwelijks ontdekt door toeristen. Je volgt de Beara Way naar de hoogste berg van het schiereiland, de Hungry Hill, en bezoekt het vogelrijke Bear Island. Op de hellingen van de Slieve Miskish Mountains en de kliffenkust van Garinish Bay geniet je van adembenemende vergezichten. Hoogtepunt is een bezoek aan het verlaten Dursey Island waar je Ierland op zijn puurst ervaart.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.