Kijken naar een smartphone met route app

SNP gaat digitaal

Tijd voor verandering

Boekte je voorheen bij SNP, dan kreeg je vlak voor vertrek een dikke map met alle reisinformatie in de brievenbus om je goed voor te kunnen bereiden op je volgende avontuur. Maar tijden veranderen, de wereld om ons heen verandert en steeds vaker ontvingen we opmerkingen van onze reizigers of ze de informatie niet gewoon digitaal konden ontvangen.

Ook bij ons rees de vraag: papierwerk per post, is dat nog wel van deze tijd? Tijd voor verandering dus. SNP gaat digitaal. En daarbij verminderen we het gebruik van papier en hoeft de pakket(post)bezorger niet meer bij jou te stoppen. Wel zo handig en weer een stapje in de richting naar een duurzamere wereld.

Goed voorbereid met Mijn SNP

Zodra je bij ons hebt geboekt, dan is Mijn SNP hét vertrekpunt van je volgende wandel- of fietsavontuur. In de veilige online omgeving van Mijn SNP vind je alle gegevens over de reis, zoals bijvoorbeeld de status van je boeking, je reisschema en je kunt hier eenvoudig online betalen. 

Alles bij de hand, vooraf en tijdens je reis

Vanaf ongeveer drie weken voor vertrek vind je er het reisprogramma, praktische en actuele informatie en eventuele reistickets en vouchers. Niet alleen handig voordat je op reis gaat, maar ook als je op de plek van bestemming bent om bijvoorbeeld nog even het reisprogramma te checken. Je logt eenvoudig in met je tablet, smartphone of laptop. 

Beslis zelf

Wil je toch iets op papier, dan kun je zelf beslissen wat je print. De pdf-bestanden zijn namelijk heel makkelijk te downloaden. Ontvang je de informatie toch liever per post? Dat kan nog steeds. Voor een vergoeding krijg je alle reisinformatie in een mooie map thuisgestuurd. 
Digitaal of op papier, je bepaalt dus helemaal zelf hoe je je voorbereidt op je volgende reis. 

Op pad met de SNP route app

Om het je nog wat makkelijker te maken, is er de SNP Route App voor op je smartphone. Deze app is voor reizigers die een privé reis bij ons hebben geboekt. In de app heb je alle routes bij de hand, inclusief offline kaartmateriaal. Je volgt ze via het scherm van je telefoon en/of aan de hand van gesproken aanwijzingen. En tijdens het wandelen of fietsen lees je wetenswaardigheden over natuur, cultuur, historie eenvoudig in de app. 
Gebruik je liever je eigen navigatie in plaats van de SNP Route App? Geen probleem. Nagenoeg elke reis heeft een GPS track die je in je eigen navigatiesysteem kunt uploaden. 

Kunnen we je helpen?

Wil je meer weten over een van onze reizen, Mijn SNP of de Route App? We helpen je graag. Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail of telefoon.