Navigatie app voor smartphone en tablet

Moeiteloos navigeren

SNP is in 2019 een samenwerking aangegaan met Ride with GPS. Dit betekent dat je vanaf nu bij steeds meer individuele reizen van SNP kunt navigeren met je smartphone of tablet. Geen gehannes meer met papier onderweg, geen verhitte discussies meer welke afslag er nu precies genomen moet worden, maar met het gemak van je eigen smartphone/tablet (iOS of Android) moeiteloos navigeren over wegen en paden. Maak gebruik van gesproken navigatie aanwijzingen en offline kaarten. Ook bezienswaardigheden staan vermeld zodat ook niet meer wanhopig gezocht moet worden naar dat ene mooie kerkje of dat sfeervolle restaurantje. Een weg opgebroken? Met behulp van het offline kaartmateriaal vind je gemakkelijk een alternatieve route er omheen. 

Wat is Ride with GPS?

Ride with GPS is een navigatie-app die zijn sporen in de fiets- en wandelwereld ruimschoots verdiend heeft. Door goed te luisteren naar zijn klanten is de app inmiddels uitgegroeid tot een volwassen navigatie-app die niet onder doet voor een reguliere GPS en andere, dure navigatie-apparatuur. Doordat ze zijn gespecialiseerd in fietsen en wandelen sluit de functionaliteit van de app perfect aan bij het reisaanbod van SNP en (denken wij) bij de wensen van onze klanten.

Hoe werkt het

In het reispakket staat hoe je de app kunt downloaden (op dit moment alleen voor iOS en Android). Verder ontvang je een code om je reisgegevens te kunnen downloaden. Hiermee download je alle routes voor je reis, inclusief offline kaartmateriaal, op je smartphone of tablet en ben je klaar om te gaan. Je kunt er voor kiezen om alleen een lijntje op de kaart te volgen of ondersteund te worden door gesproken navigatie (a la Google Maps).

Installeer de app

Als je niet kunt wachten met het gebruiken van de app, klik dan hieronder op de link die voor jouw smartphone of tablet van toepassing is. Want ook als jouw reis nog niet geschikt is gemaakt voor de app kun je nog steeds onze GPS-gegevens in de app laden om zo toch te profiteren van het gemak van navigeren met je smartphone.

Android - Google Play Store

iOS - App Store

Nog vragen?

Kijk bij onze FAQ voor antwoord op al je vragen over (het navigeren met) de app van SNP.

Een document met tips en trucs is te downloaden vanaf deze pagina.