Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Groepsreis×
  Alles wissen ×
  0

  reizen

  Groepsreizen in Zuid-Afrika

  SNP Natuurreizen is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen in Zuid-Afrika.

  • SNP Natuurreizen is dé actieve Zuid-Afrikaspecialist
  • Genieten met een duurzaam reisprogramma
  • Bijzondere groepsreizen door de natuur
  • Ervaren reisexperts
  • Persoonlijk contact

  Groepsreis Zuid Afrika: afwisselende vakantie met andere avonturiers

  Een afwisselende vakantie die in het teken staat van een prachtige natuur en avontuurlijke wildsafari's. Dat is een groepsreis naar Zuid Afrika. Je reist in een groep met andere avonturiers die net als jij dit veelzijdige land beter willen leren kennen. Deze groepsreizen zijn er in verschillende varianten, zoals bijvoorbeeld een actieve wandelreis, maar ook een unieke vogelreis en een rondreis die juist zeer geschikt is voor het hele gezin. Tijdens deze SNP-reizen komen een aantal fraaie natuurlijke hoogtepunten aan bod, zoals het befaamde Krugerpark met zijn 'big five', het schitterende Blyde River Canyon en de ruige Drakensbergen, maar ga je vooral ook buiten de geijkte paden. Je maakt kennis met een aantal van de prachtige natuurreservaten die Zuid Afrika rijk is en ontdekt zo schitterende verborgen parels.

  Groepsreis Zuid Afrika: bijzondere wandelreizen met gelijkgestemden

  Tijdens een groepsreis door Zuid Afrika reis je onder begeleiding van een ervaringsdeskundige die alles weet over de Zuid Afrikaanse natuur en cultuur. Zo krijg je echt een goed beeld van het land en zijn gebruiken. Liefhebbers van een actieve vakantie kiezen voor een groepswandelreis door Zuid Afrika. Deze SNP-reis voert je mee naar een aantal prachtige nationale parken, waaronder het spectaculaire Krugerpark en het adembenemende Golden Gate nationaal park met zijn eigenzinnige rotsformaties. Verder wandel je door de ongerepte Soutpansbergen met zijn kleurrijke flora en fauna en bezoek je het natuurreservaat Malolotja in Swaziland. Dit is een uitdagende reis die vraagt om een goede conditie, waarbij je wordt beloond met wonderschone natuurtaferelen.

  Groepsreis Zuid Afrika: unieke vogelreis

  Een prachtige groepsreis door Zuid Afrika is onze vogelreis. Samen met andere vogelaars ga je op zoek naar endemische soorten in een aantal wildparken op het moment dat de Zuid Afrikaanse natuur na een periode van droogte weer helemaal tot bloei komt. Je wordt tijdens deze reis begeleid door een lokale gids die uitgebreide informatie geeft over de vogels je tegenkomt. Deze reis is veelzijdig, want naast talloze vogelsoorten sta je ook oog in oog met andere wilde dieren en zie je van dichtbij hoe zij in bepaalde gebieden samen kunnen leven. Hoogtepunt is een bezoek aan het dorp Wakkerstroom. Hier bevinden zich diverse voor Zuid Afrika unieke vogelsoorten!

  Bekijk ook al onze reizen naar Zuid Afrika.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)