Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Spitsbergen×
  Alles wissen ×
  1

  reis in Spitsbergen

  Reizen naar Spitsbergen

  Je kiest voor een betrouwbare reisorganisatie die zijn sporen heeft verdiend in het verzorgen van unieke natuurreizen naar Spitsbergen.

  • Ontdek de prachtige natuur van Spitsbergen
  • Reizen met zo min mogelijk impact op de lokale natuur en cultuur
  • Dé specialist in natuurreizen sinds 1984
  • Ervaren reisexperts
  • Originele bestemmingen
  Spitsbergen - Spitsbergen voor vogelaars, 13 dagen
  9,8
  Vogels kijken
  Groepsreis
  Spitsbergen - Spitsbergen voor vogelaars voor liefhebbers van de Vogelspotcast

  vogelreis in samenwerking met de Vogelspotcast

  Zwaarte
  Comfort
  13 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Nieuw

  Op expeditie in Spitsbergen

  Gigantische ijskappen, grillige bergtoppen, diepe fjorden, indrukwekkende gletsjers, uitgestrekte toendra's en enorme kolonies aan zeevogels, groepen walrussen en ijsberen in hun natuurlijke leefomgeving. Dit is wat je te wachten staat tijdens een reis op Spitsbergen. SNP biedt zowel groeps- als privéreizen aan naar deze bijzondere eilandengroep, in de vorm van gecombineerde wandel- en boottochten en natuurcruises met een echt expeditieschip. Een arctisch droomlandschap ligt aan je voeten.

  Zoek het noorderlicht

  Een reis naar Spitsbergen is zeker geschikt voor fervente wandelaars. Je reist per zeilschip af naar de eilandengroep tijdens de Arctische herfst, zo rond begin september. Je maakt lange wandelingen langs de prachtige kusten met zijn spectaculaire fjorden, zoals de befaamde Bellsund, en trekt het binnenland in met zijn afwisselende landschappen en wilde dieren, zoals poolvossen en rendieren. Deze reis staat ook in het teken van het noorderlicht, dat zich net voor de winter laat zien op Spitsbergen.

  In het spoor van de poolonderzoekers

  Een unieke reis naar Spitsbergen is een natuurcruise die in het teken staat van de wetenschap. Je reist samen met zestig poolonderzoekers per expeditieschip naar het onbewoonde eiland Edgeøya, waar je een aantal projecten bezoekt. 's Avonds breid je je kennis uit tijdens fascinerende lezingen. Natuurlijk is er ook ruimte voor avontuur. Al wandelend of varend met zodiacs ga je op zoek naar walvissen, baardrobben en natuurlijk ijsberen.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.