Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Kunst en cultuur×
  Alles wissen ×
  1

  Kunst- en cultuurreis

  Kunst- en cultuurreizen van SNP

  Reizen waarbij een oudheidkundig en cultureel thema centraal staat. Dwalen door eeuwenoude tempels en cultuurmomumenten, deskundige uitleg van inspirerende gidsen. Geen overladen programma's maar de juiste mix van inhoud en ontspanning.

  Italië - Veneto - Volkskrant lezersreis, 8 dagen
  shutterstock_219197794_Teatro_Olimpico_-_David_Ionut.jpg 9,0
  Kunst en cultuur
  Groepsreis
  Italië - Veneto - Volkskrant lezersreis In de voetsporen van Andrea Palladio

  themareis vanuit 2 hotels

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen Eerste gegarandeerde vertrekdatum: 21 sep 2019
  vanaf € 1.540
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis
  Gegarandeerd vertrek

  Cultuurreizen SNP: genieten en jezelf verrijken

  De cultuurreizen van SNP staan in het teken van bezoeken aan de meest bijzondere cultuurschatten ter wereld. Het aanbod omvat reizen met een specifiek oudheidkundig of kunstzinnig thema. Zo boek je altijd een vakantie die past bij jouw persoonlijke interesses. Deze cultuurreizen houden bovendien rekening met de lokale bevolking en de natuur, zodat die zo min mogelijk worden belast.

  Kunstreis: ontdek verborgen parels

  De cultuurreizen van SNP brengen je naar verborgen parels ver van het massatoerisme. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingsreis door het achterland van Venetië om de schitterende Italiaanse renaissance-architectuur te leren kennen en op de gevoelige plaat vast te leggen. Tijdens deze reis staat het werk van steenhouwer Andrea Palladio centraal. Die was van eenvoudige komaf maar werkte zich op tot een groot architect. In de mooie stad Vicenza staan tal van paleizen van Palladio en in het achterland ontdek je al wandelend of per fiets nog meer van zijn ontwerpen. En ook een bezoek aan Venetië mag niet ontbreken tijdens deze kunstreis, want ook hier liet de steenhouwer zijn unieke sporen na.

  Cultuurreis maken: altijd deskundige uitleg

  Een groot voordeel bij de cultuurreizen die SNP aanbiedt: je krijgt altijd deskundige uitleg. Daardoor weet je precies waar je op moet letten bij het bewonderen van een prachtig schilderij of bijzondere architectuur. Hierdoor gaat het thema van de kunstreis nog meer leven en ga je anders kijken naar de sublieme kunst- en cultuurschatten die je tijdens een reis van SNP tegenkomt.

  Kunstreizen: een fijne mix van inhoud en ontspanning

  Het is heerlijk om tijdens een culturele rondreis zoveel mogelijk te zien, maar een vakantie is er ook voor ontspanning. Daarom bevatten de reizen in het SNP-aanbod een fijne mix van inhoud en relaxen. Je verblijft bovendien altijd in comfortabele hotels of gezellige lokale guesthouses, zodat je elke dag fris begint. De cultuur- en kunstreizen van SNP zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren reizigers.

  Groene kunst- en cultuurreizen van SNP

  SNP houdt in zijn aanbod aan cultuur- en kunstreizen ook rekening met natuurliefhebbers. Daarom zijn er ook groene reizen. Tijdens die reizen bezoek je niet alleen de mooiste culturele schatten, maar staat ook de schitterende omgeving centraal. 's Ochtends bezoek je een museum en 's middags maak je een heerlijke wandeling door een schilderachtig landschap ergens in Europa.

  -text

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  SNP Natuurreizen wordt met een 9.2 beoordeeld door 351 klanten