Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Natuur Rondreizen×
  Schotland×
  Groot-Brittannië×
  Alles wissen ×
  1

  Natuur Rondreis in Schotland, Groot-Brittannië

  Rondreizen in Schotland

  Maak een actieve vakantie door Schotland langs unieke plekken, geselecteerd door de reisexperts van SNP.

  • Verrassende keuze in reizen naar Groot-Brittannië
  • Ontdek Schotland met een prachtige natuurreis
  • Respect voor de lokale natuur en cultuur
  • Onze groepsreizen worden begeleid door inspirerende connaisseurs
  • Duurzaam reisaanbod
  Groot-Brittannië - Inner Hebrides & Highlands, 11 dagen
  123-2352_img_Rum_Eigg_from_Sanna_Transcotland.jpg 8,1
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Groot-Brittannië - Inner Hebrides & Highlands Rondreis Schotland, de schoonheid van de Schotse westkust

  Actieve rondreis per auto langs B&B's en guesthouses

  Zwaarte
  Comfort
  11 dagen
  vanaf € 1.259
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Rondreis door Schotland: kastelen in de bergen en ruige kusten

  Schotland staat misschien niet direct bekend als een exotische bestemming. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven valt! Integendeel: een Schotland rondreis biedt een unieke gelegenheid om de ongerepte natuur van de Britse eilanden te beleven. Maak prachtige wandelingen door de wildernis van de Highlands en ga per boot op excursie langs de kusten en eilanden. Of verken de magische geschiedenis van het land door kastelen en historische abdijen te bezoeken. Met een rondreis Schotland ontdekken is een veelzijdig avontuur voor het hele gezin.

  De Schotse Highlands

  Het bergachtige landschap van de Schotse Highlands is een waar cadeau voor iedere liefhebber van prachtige natuur. Met Fort William als uitvalsbasis kun je de mooiste tochten uitstippelen rondom de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. Bij iedere wandeling passeer je afwisselend ruige bergpieken en de uitgestrekte groene weiden van de valleien. Natuurlijk bezoek je tijdens een Schotland rondreis ook de beroemde lochs: de schitterend gelegen, kraakheldere bergmeren. Het ruige terrein wordt hier en daar doorbroken door een inkijkje in de rijke Schotse geschiedenis. Kastelen torenen hoog op de berghellingen boven je uit, en in oude abdijen ervaar je nog steeds de eeuwenoude serene stilte.

  Kusten en eilanden tijdens een Schotland rondreis

  Geen rondreis door Schotland kan echter compleet zijn zonder ook de kust aan te doen. De verschillende wandelroutes door de duinen onthullen weer een geheel ander landschap. Of neem de veerboot naar één van de Schotse eilanden, zoals de Hebriden of de befaamde Orkney-eilanden. Onderweg spot je vanaf het dek van de veerboot dolfijnen, zeehonden en misschien zelfs walvishaaien! Eenmaal op de eilanden maak je kennis met de mystieke eilandsfeer, geniet je van heerlijke verse vis en zeevruchten en kun je opnieuw schitterende historische locaties bezoeken.

  Rondreis Schotland met kinderen

  Ook kinderen kunnen met volle teugen genieten van een Schotland rondreis. Van het mythische monster van Loch Ness tot spannende kastelen met een magische geschiedenis: het Schotse landschap kan zo uit je favoriete kinderboek gekomen zijn. Daarom biedt SNP ook een gezinsvakantie in Schotland aan. Met de auto en veerboot bezoek je de mooiste plekjes in de bergen en op de eilanden. ’s Nachts verblijf je in gezellige jeugdherbergen en familiehotels, waar je altijd in een prettige gezinskamer overnacht. Zo beleef je tijdens je rondreis door Schotland samen de spannendste avonturen, maar altijd vanuit een comfortabele uitvalsbasis.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.