Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Groepsreis×
  Argentinië×
  Alles wissen ×
  3

  reizen in Argentinië

  Groepsreizen in Argentinië

  Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Dat zijn Argentinië reizen van SNP.

  • Ontdek de prachtige natuur van Argentinië
  • Ervaren reisexperts
  • Bijzondere groepsreizen door de natuur
  • Dé specialist in natuurreizen sinds 1984
  • Verblijf in fijne, kleinschalige accommodaties
  Antarctica, Argentinië - Natuurcruise, 19 dagen
  kinbandpinguins.jpg
  Natuurcruises
  Groepsreis
  Antarctica, Argentinië - Natuurcruise Falkland Eilanden, South Georgia & het Antarctisch Schiereiland

  internationale expeditieschip Plancius

  Zwaarte
  Comfort
  19 dagen
  vanaf € 12.400
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Groepsreis Argentinië: van wereldsteden naar uitgestrekte jungles

  Wie een Argentinië groepsreis boekt, kan zich verheugen op een ongekend divers aanbod van unieke ervaringen. Alleen al de afmetingen van het land garanderen een brede variatie in landschap en natuur: van de dichtbevolkte wereldstad Buenos Aires tot de uitgestrekte natuur van de Patagonische vlaktes. Maar ook de cultuur, een smeltkroes van Latijns-Amerikaanse en Europese invloeden, maakt van iedere Argentinië groepsreis een veelzijdig avontuur.

  Reis door de Argentijnse jungle

  Een Argentinië groepsreis in het noorden van het land biedt precies het tropische landschap dat je van een Zuid-Amerikaanse bestemming verwacht. Maak bijvoorbeeld een wandeling over de prachtige trails in de jungle, omgeven door weelderige begroeiing en vlinders in alle kleuren van de regenboog. Of wandel naar de wereldberoemde Iguazú-watervallen en voel de nevel van het neerstortende water op je gezicht.

  Ontdek Patagonië tijdens een Argentinië groepsreis

  Of reis juist af naar Patagonië en Vuurland, de zuidelijke regio’s die niet voor niets wereldwijd bekend staan om hun schoonheid. Uitgestrekte savannes wisselen hier af met granieten rotswanden die uit de vlaktes omhoog torenen. Na iedere top wacht je weer een volgend spectaculair vergezicht. 4000 kilometer ten zuiden van de tropen vind je zelfs uitgestrekte gletsjers. Met een groepsreis Argentinië ontdekken is zelfs voor een doorgewinterde reiziger een unieke belevenis!

  -text

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 446 klanten