Bestemmingen SNP Natuurreizen

Het coronavirus en SNP Natuurreizen

Bij SNP boek je nu zorgeloos je volgende vakantie!

 • Kosteloos omboeken bij negatief reisadvies
 • Zekerheid met SGR garantieregeling
 • 24/7 bereikbaar tijdens je reis
 • Wij controleren alle reizen samen met onze lokale vertegenwoordigers
 • Overnachtingen in kleinschalige accommodaties
 • Repatriëringsgarantie als je ook de vlucht of treinreis bij ons boekt
 • Ondersteuning ter plekke van onze lokale vertegenwoordigers en accommodaties

Laatste update: 2 april 2021  

Beste SNP-reiziger,

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan: wat hebben we zin om er weer op uit te trekken! Wandelen of fietsen in een nieuwe omgeving, genieten van de mooiste landschappen en kennismaken met andere culturen.

Reisadvies Nederlandse overheid
Uiteraard houden ook wij ons aan het advies van de Nederlandse overheid om tot 15 mei 2021 niet naar het buitenland op vakantie te gaan. Dat weerhoudt ons er echter niet van om plannen te maken voor als de wereld weer een beetje opengaat. Want wij begrijpen als geen ander dat ook jij graag weer zorgeloos je vakantie wilt boeken en er op uit wilt trekken zodra dat weer kan.

Hoewel er nu een negatief reisadvies geldt voor reizen naar het buitenland, adviseren we je niet te wachten met boeken tot het laatste moment. SNP werkt met kleinschalige overnachtingsplekken en onze verwachting is dat zeker in het hoogseizoen de vraag groot zal zijn en het aanbod schaars.

Reis geboekt en er is nog altijd een negatief reisadvies?
Geldt er 30 dagen voor vertrek alsnog code oranje of een negatief reisadvies van de Nederlandse overheid dan bieden we je de mogelijkheid om de reis om te boeken naar een latere datum of een andere bestemming. De nieuwe datum moet vallen binnen een jaar na de oorspronkelijk vertrekdatum. Wil je de reis niet omboeken dan ontvang je het aanbetaalde bedrag retour.

Heb je een Coronavoucher ontvangen?
Als je voor je eerder geannuleerde reis al een coronavoucher hebt ontvangen kan je deze bij ons inwisselen. Je kan je reis gewoon online boeken via de website. In het opmerkingenveld vermeld je het nummer van de voucher. Het bedrag van de voucher wordt dan automatisch verrekend met de nieuwe boeking.

Heb je al een reis geboekt maar wil je deze omboeken?
Dan kun je contact met ons opnemen en zullen wij samen de mogelijkheden bespreken. Wil je de reis annuleren terwijl deze wel door kan gaan? Dat kan altijd, maar dan zijn we genoodzaakt de SNP-annuleringsvoorwaarden aan te houden. 

Houd er rekening mee dat het programma van onze reizen iets aangepast kan worden als gevolg van de situatie ter plekke.

Omdat de coronamaatregelen aan veranderingen onderhevig zijn verzoeken we onze reizigers om zich zowel in Nederland voor de reis als ook ter plaatse goed te laten informeren en, ook ter plekke, alle maatregelen goed na te leven. Check voor vertrek nogmaals de voorwaarden om een land in te reizen. Ook deze kunnen dagelijks veranderen.
Heeft een land code geel of groen dan ben je zelf verantwoordelijk dat je aan deze voorwaarden kunt voldoen. Bij code oranje bieden we je de mogelijkheid om de reis om te boeken naar een latere datum of een andere bestemming of je ontvangt het aanbetaalde bedrag retour. Kijk op anwb.nl/reiswijzer voor de meest recente informatie.

Voor reizen in het buitenland geldt in ieder geval:

 1. Reis je met het vliegtuig naar je bestemming? Check de maatregelen op vliegen in tijden van corona.
 2. Informeer je over de maatregelen in het betreffende land via: 

 
Zoek je reis

Van onze klanten

April 2021

 • ''Beste medewerkers van SNP reizen. Bedankt voor het terugstorten van de reissom. Bij deze wil ik ook jullie allen bedanken voor de prettige samenwerking, het meedenken en aangeven voor allerlei mogelijkheden. We gaan zeker als het weer kan een reis weer bij jullie boeken. Het allerbeste voor jullie.''
   

 Maart 2021

 • ''Ik heb het geld van de voucher ontvangen. Met alle negatieve geluiden die je over het terugstorten van geld van vouchers in de media hoort, een zeer welkome afwijking. Complimenten voor de afhandeling! Het geeft vertrouwen in jullie organisatie. Nu had ik dat al, na de vele reizen die ik met jullie mocht maken. Maar het gevoel werd nu weer bevestigd. Weet dat deze klant zodra het weer verantwoord is een reis bij jullie zal boeken. Ik hoop dat jullie het nog volhouden tot die tijd.''

 • ''Beste mensen van SNP die mij op de valreep voor de voorjaarsvakantie geholpen hebben. Wij hebben een heerlijke wandelvakantie in Nederland gehad. Nogmaals veel dank voor alle service.''

 • “Binnenkort loopt de termijn van onze voucher af. We hebben afgelopen week telefonisch contact met jullie opgenomen en tijdens dit gesprek werd aangegeven dat wij de voucher ook voor een reis in 2022 kunnen gebruiken. En dat willen wij heel graag!! Kunnen jullie een voorstel doen? Wij zien er graag naar uit.”

 • “Wij zijn er nog niet uit waar we naartoe willen in het najaar maar zullen zeker weer bij de SNP onze reizen gaan boeken. Sterkte met alle omboekingen, een goed reisjaar in het vooruitzicht, en dank voor alle goede communicatie en service.”