Bestemmingen SNP Natuurreizen

Het coronavirus en SNP Natuurreizen

Bij SNP boek je zorgeloos je volgende vakantie!

 • Kosteloos omboeken bij negatief reisadvies
 • Zekerheid met SGR garantieregeling
 • 24/7 bereikbaar tijdens je reis
 • Wij controleren alle reizen samen met onze lokale vertegenwoordigers
 • Overnachtingen in kleinschalige accommodaties
 • Repatriëringsgarantie als je ook de vlucht of treinreis bij ons boekt
 • Ondersteuning ter plekke van onze lokale vertegenwoordigers en accommodaties
(Laatste update van deze pagina: 26/7/2021)

Nu op reis? Naar deze landen kun je reizen

Per 27-7 staan alle EU-landen op geel (betekenis: reizen mag, let wel op risico's) of groen (betekenis: reizen mag). Voor sommige landen is volledige vaccinatie vereist. Dit geldt momenteel voor de volgende landen:

Per 8-8 gelden strengere maatregelen als je naar Nederland terugreist. Check altijd zelf de inreis- en vaccinatievoorwaarden via Nederland Wereldwijd.

Duitsland
Per 27-7 gelden nieuwe inreisbeperkingen voor Duitsland:

 • Met volledige vaccinatie, laatste prik 14 dagen of langer geleden gezet, kun je zonder problemen de grens over
 • Met een corona herstelbewijs van maximaal 180 dagen, kun je zonder problemen de grens over
 • Zonder volledige vaccinatie of met alleen een PCR-test, moet je in verplichte quarantaine

Bovenstaande regels gelden voor iedereen van zes jaar en ouder. Wanneer je op doorreis bent of minder dan 24 uur in Duitsland verblijft, volstaat een negatieve PCR-test.
Belangrijk voor de vakantie is dat je of volledig gevaccineerd bent of een herstelbewijs kunt tonen. Heb je een reis bij ons geboekt? Wij nemen spoedig contact op.

Frankrijk

Per 7-8 gelden nieuwe inreisbeperkingen voor Frankrijk. Tot en met 30-9 dien je vanaf 18 jaar volledig gevaccineerd te zijn. Vanaf 1-10 dien je vanaf 12 jaar volledig gevaccineerd te zijn.
Heb je een reis bij ons geboekt? Wij nemen spoedig contact op.

Reisadvies Nederlandse overheid
Vanaf 16 mei kun je weer reizen naar veilige landen. Dit zijn landen met relatief weinig coronabesmettingen en landen die ons onder voorwaarde toelaten. In het reisadvies van de Nederlandse Overheid zijn deze landen groen of geel. Houd er wel rekening mee dat ieder land eigen inreisbeperkingen heeft zoals een vaccinatie- of testplicht.

Toegangsvoorwaarden en coronamaatregelen van het land van bestemming
Heeft een land code geel of groen dan ben je zelf verantwoordelijk dat je aan deze voorwaarden kunt voldoen. Check voor vertrek nogmaals de voorwaarden om een land in te reizen. Ook deze kunnen dagelijks veranderen.

Informeer je over de maatregelen in het betreffende land via: 

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten. In juli en augustus zullen er gratis PCR testen komen voor reizigers die nog niet volledig gevaccineerd zijn. Kijk voor meer informatie over PCR testen en het maken van een afspraak op Maak je testafspraak.

Reis je met het vliegtuig naar je bestemming? Check de maatregelen op vliegen in tijden van corona

Check vóór vertrek het laatste nieuws over je reis
Check vóór vertrek het laatste nieuws over je reis. De meest actuele informatie over je reis vind je op onze website bij de reis onder het kopje ‘laatste nieuws’.

Hier vind je ook eventuele aanpassingen aan de reis als gevolg van de situatie ter plekke. Er kunnen onverwachts wijzigingen in onderdelen van de reis optreden die wij op dit moment niet kunnen overzien. Wij proberen dit uiteraard tot een minimum te beperken. Wij zullen je zo goed als mogelijk informeren en vragen je om enige flexibiliteit in deze uitzonderlijke situatie.

Reis geboekt en een negatief reisadvies op Nederlandwereldwijd.nl?
Geldt er 15 dagen voor vertrek code oranje door een negatief reisadvies van de Nederlandse overheid of door strenge inreisbeperkingen van het ontvangende land, dan bieden we je de mogelijkheid om de reis om te boeken naar een latere datum of een andere bestemming. De nieuwe datum moet vallen binnen een jaar na de oorspronkelijk vertrekdatum. Wil je de reis niet omboeken dan ontvang je het aanbetaalde bedrag retour.

Mijn vaccinatiedatum valt tijdens de reis
Wanneer je vaccinatieoproep tegelijk valt met je vakantie, adviseren wij je contact op te nemen met de overheid om na te gaan of het mogelijk is je vaccinatie voor of na je vakantie in te plannen.
Een vaccinatieafspraak is helaas geen geldige reden om kosteloos je reis te annuleren. Houd hiermee rekening bij het plannen van je vakantie.

Heb je een Coronavoucher ontvangen?
Als je voor je eerder geannuleerde reis al een coronavoucher hebt ontvangen kan je deze bij ons inwisselen. Je kan je reis gewoon online boeken via de website. In het opmerkingenveld vermeld je het nummer van de voucher. Het bedrag van de voucher wordt dan automatisch verrekend met de nieuwe boeking.

Houd er rekening mee dat het programma van onze reizen iets aangepast kan worden als gevolg van de situatie ter plekke. 
Zoek je reis

Van onze klanten

April 2021

 • ''Beste medewerkers van SNP reizen. Bedankt voor het terugstorten van de reissom. Bij deze wil ik ook jullie allen bedanken voor de prettige samenwerking, het meedenken en aangeven voor allerlei mogelijkheden. We gaan zeker als het weer kan een reis weer bij jullie boeken. Het allerbeste voor jullie.''

 • ''Wij willen jullie bedanken voor het snel terugstorten van het geld van onze voucher. Zelfs nog voor de dag dat het eigenlijk moest. Complimenten. Ook dit getuigd weer dat jullie een betrouwbare reisorganisatie zijn. We hebben al vele reizen met jullie gemaakt en zijn zeker ook van plan dit weer te doen zodra het zonder beperkingen kan. We wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.''

 • ''Ik wil jullie van harte bedanken voor de nette afhandeling van de voucher en het geld dat is teruggestort. Hopelijk kan ik snel weer wat boeken als Corona achter de rug is.''   

 • ''We hebben de betaling ontvangen. Supersnel, dank u wel. Hopelijk hebben we voor volgend jaar weer contact.''
   

 Maart 2021

 • ''Ik heb het geld van de voucher ontvangen. Met alle negatieve geluiden die je over het terugstorten van geld van vouchers in de media hoort, een zeer welkome afwijking. Complimenten voor de afhandeling! Het geeft vertrouwen in jullie organisatie. Nu had ik dat al, na de vele reizen die ik met jullie mocht maken. Maar het gevoel werd nu weer bevestigd. Weet dat deze klant zodra het weer verantwoord is een reis bij jullie zal boeken. Ik hoop dat jullie het nog volhouden tot die tijd.''

 • ''Beste mensen van SNP die mij op de valreep voor de voorjaarsvakantie geholpen hebben. Wij hebben een heerlijke wandelvakantie in Nederland gehad. Nogmaals veel dank voor alle service.''

 • “Binnenkort loopt de termijn van onze voucher af. We hebben afgelopen week telefonisch contact met jullie opgenomen en tijdens dit gesprek werd aangegeven dat wij de voucher ook voor een reis in 2022 kunnen gebruiken. En dat willen wij heel graag!! Kunnen jullie een voorstel doen? Wij zien er graag naar uit.”

 • “Wij zijn er nog niet uit waar we naartoe willen in het najaar maar zullen zeker weer bij de SNP onze reizen gaan boeken. Sterkte met alle omboekingen, een goed reisjaar in het vooruitzicht, en dank voor alle goede communicatie en service.”