Bestemmingen SNP Natuurreizen

Het coronavirus en SNP Natuurreizen

Je kan weer op reis! Maatregelen per land

Je kan weer op reis! De meeste landen binnen en buiten Europa hebben weer kleurcode groen (betekenis: reizen mag) of geel (betekenis: reizen mag, let wel op risico's). Veel landen hebben nog wel hun eigen inreisvoorwaarden en aanvullende maatregelen ter plekke. Denk aan: volledige vaccinatie, soort en geldigheid vaccin, geldigheid genezen verklaring, 2G beleid, boosterprik, inreis-formulieren etc.

Digitaal Corona Certificaat (DCC) ter plaatse
Naast inreismaatregelen vragen veel reisbestemmingen ook om een geldige internationale QR-code (Digitaal Corona Certificaat) voor bezoek van accommodaties, horeca, musea en gebruik van het openbaar vervoer.

Het is essentieel dat je aan al deze voorwaarden kunt voldoen. Lees het reisadvies voor het land van bestemming zorgvuldig. Voor landen buiten de EU is de DCC niet geldig, dus check goed welke documenten je mee moet nemen als je op reis gaat. Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het hebben van de juiste en geldige inreis- en/of vaccinatiedocumenten. Check daarom ook voor vertrek nogmaals de voorwaarden om een land in te reizen. Deze kunnen dagelijks veranderen. 

Voor alle landen buiten Europa kun je het reisadvies opzoeken op Nederland Wereldwijd

Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken
Met de app krijg je, ook tijdens de reis, actuele reisadviezen. Wel zo handig.

Groepsreizen
Als je reist naar een land waar je een geldig Digitaal Corona Certificaat (DCC) moet tonen tijdens je reis, houd er dan rekening mee dat tijdens onze groepsreizen het niet mogelijk is je gedurende de reis te laten testen. Testlocaties bereiken is vaak niet mogelijk naast het volgen van het programma, ook veranderen openingstijden regelmatig en is er niet altijd voldoende capaciteit om direct te testen.

Vliegen in corona tijd
Reis je met het vliegtuig naar je bestemming? Check dan de maatregelen op vliegen in tijden van corona.

Check vóór vertrek het laatste nieuws over je reis
De meest actuele informatie over de uitvoering van je reis vind je op onze website bij de reis onder tabblad 'Praktisch' onder het kopje ‘Laatste nieuws'

Heb je een negatieve test nodig voor je reis naar het buitenland?
Ga dan naar de officiële testpartner van de ANVR op Coronatest2travel.nl en boek jouw benodigde test tegen een sterk gereduceerd tarief! Of je nu een PCR-test nodig hebt met de uitslag binnen 12 tot 24 uur of een antigeen (snel)test waar bij je de uitslag al tussen 30 en 60 min. kunt verwachten. Bij beide testen krijg je gratis het noodzakelijke Covid19-afreisdocument.

Bij SNP boek je zorgeloos je volgende vakantie!

Reis geboekt en een negatief reisadvies op Nederlandwereldwijd.nl?
Als een land nu een positief reisadvies heeft (code geel/groen), maar verandert het reisadvies voor dit land voor vertrek naar oranje door een negatief reisadvies van de Nederlandse overheid of door strenge inreisbeperkingen van het ontvangende land, bieden we je vanaf 30 dagen voor vertrek de mogelijkheid om de reis om te boeken naar een latere datum of een andere reisbestemming. De nieuwe datum moet vallen binnen een jaar na de oorspronkelijk vertrekdatum. Wil je de reis niet omboeken dan ontvang je het aanbetaalde bedrag retour.

 De garanties van SNP!

  • Kosteloos omboeken of annuleren als een land van kleurcode groen/geel verandert naar kleurcode oranje
  • Kosteloos omboeken of annuleren indien de reis niet uitgevoerd kan worden i.v.m. strengere maatregelen in het land van bestemming
  • Zekerheid met SGR garantieregeling
  • 24/7 bereikbaar tijdens je reis
  • Wij controleren alle reizen samen met onze lokale vertegenwoordigers
  • Overnachtingen in kleinschalige accommodaties
  • Repatriëringsgarantie als je ook de vlucht of treinreis bij ons boekt
  • Ondersteuning ter plekke van onze lokale vertegenwoordigers en accommodaties
  • En voldoende frisse lucht tijdens het wandelen en fietsen!

(Laatste update van deze pagina: 7/3/2022) Zoek je reis!