Maatwerk vaak gestelde vragen (FAQ)

De meest gestelde vragen over ons maatwerkaanbod

Hoe kan ik een offerte-aanvraag samenstellen en indienen?
Via deze site kun je een selectie van de door jou gewenste reisonderdelen in je reisplan plaatsen. Je kunt de volgorde van de verschillende reiselementen aangeven en per onderdeel eventuele opmerkingen maken. Je offerte-aanvraag komt na verzending bij onze afdeling Maatwerk terecht en wordt door ons in behandeling genomen. Je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een offerte.

Hoe lang blijft de offerte geldig?
Vanaf het moment van toezending - overwegend per e-mail - blijft je offerte twee weken geldig. Wanneer je niet binnen deze termijn reageert, zijn wij genoodzaakt de eventueel in optie genomen vluchten te laten vervallen en de aanvraag te annuleren.

Hoe moet ik een offerte bevestigen?
Wanneer je instemt met onze offerte en de reis definitief wil boeken, stuur je een e-mail met jouw akkoord naar je contactpersoon van de afdeling Maatwerk. Vervolgens wordt de reis aangevraagd en na bevestiging door onze lokale agent(en) ontvang je de reisovereenkomst van SNP.

Kan ik langs komen om mijn reisplannen te bespreken?
Vanzelfsprekend is het mogelijk om bij ons langs te komen in Nijmegen om de reisplannen met één van onze regiospecialisten te bespreken. Je dient hiervoor vooraf wel eerst een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat de juiste regiospecialist op kantoor is en je niet voor niets langskomt.

Ben ik gebonden aan de reismogelijkheden op deze site of kan ik ook zelf ideeën aandragen?
Natuurlijk kun je zelf ook reisideeën aandragen. Echter is het niet gegarandeerd dat wij het kunnen organiseren. Vraag daarom altijd eerst aan één van onze medewerkers van Maatwerk of wij jouw ideeën kunnen uitvoeren.

Zijn de arrangementen op deze site ook voor kleine groepen boekbaar?
De reizen in ons aanbod zijn over het algemeen boekbaar vanaf twee deelnemers. Sommige arrangementen kun je zelfs alleen boeken. Je kunt echter ook met een eigen reisgezelschap boeken, waarbij soms aantrekkelijke kortingen te krijgen zijn.

Moet ik altijd een complete reis boeken?
Nee, je bent geheel vrij om zelf een reis samen te stellen met behulp van onze losse arrangementen, vluchten, excursies, transfers, enzovoort. Je kunt daarmee een volledig georganiseerde reis samenstellen, maar het is ook mogelijk om dagen vrij te laten voor eigen invulling.

Hoe werkt autohuur bij SNP?
Bij diverse arrangementen reis je rond per huurauto. Deze autohuur kunnen wij ook voor je regelen. Wanneer je dit via SNP wenst te regelen kun je dit toevoegen en wordt dit opgenomen in jouw offerte.

Kan ik voor vertrek nog wijzigingen aanbrengen in mijn boeking?
Dat is mogelijk, maar als wij begonnen zijn met het boeken van je reis, dan zijn hier wel meerkosten aan verbonden (€ 25,- wijzigingskosten per dossier + de daadwerkelijke meerkosten + eventuele annuleringskosten). Bij wijzigingen ben je wel afhankelijk van de beschikbaarheid. Wijzigingen in offertes zijn uiteraard kosteloos te regelen. 


Kijk hier voor meer antwoorden op veel gestelde vragen (FAQ).

Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 1055 klanten

Bijzondere natuurreizen Unieke belevingen Ervaren reisexperts Persoonlijk contact
Anvr Sgr Calamiteitenfonds Sustainable Travel Award 2019 Travelife certified

Over SNP Natuurreizen

Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook individuele reizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van ons unieke reisaanbod.