SNP WWW 2014 04 22 0900

Over SNP

SNP werd in 1984 opgericht als Stichting Natuurstudie Projecten. Inmiddels is SNP in Nederland (als onderdeel van de ANWB) de grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Liefde voor de natuur, authenticiteit, rust, kleinschaligheid en deskundigheid staan aan de basis van onze organisatie en van elke reis die we aanbieden.

blokjes-over-ons-2

Waarom op reis met SNP?

  • SNP heeft een ruim aanbod met originele bestemmingen en is constant op zoek naar nieuwe reizen, ver weg van de massa. Ons aanbod kenmerkt zich door authenticiteit, rust, aandacht voor natuur en cultuur en respect voor de lokale bevolking.
  • Wij menen dat je op reis het meest geniet in kleine reisgezelschappen van gelijkgestemden. Onze groepsreizen vinden daarom plaats in kleine enthousiaste groepen met deskundige reisbegeleiding.
  • De accommodaties van SNP zijn overwegend kleinschalig, zowel in het geval van individuele reizen als in groepsverband. Overnachten in lokale hotels, pensionnetjes en guesthouses in plaats van grote onpersoonlijke resorts.
  • SNP is een duurzame organisatie met een duurzaam reisprogramma. Vanuit onze 'groene' achtergrond is aandacht voor de kwetsbaarheid van onze aarde vanzelfsprekend. Met ‘GreenSeat’ kunnen onze reizigers de uitstoot van vliegtuigen compenseren.
  • Voor avonturiers die graag zelf hun verre reis samenstellen is maatwerk mogelijk. Bij deze reizen creëer je je eigen avontuur op maat uit diverse reisonderdelen van SNP. Op verzoek boeken we je accommodaties en je heen- en terugreis.
  • Voor elke individuele reis stellen we een uitgebreid Nederlandstalig reispakket samen. Hierin vind je informatie over de lokale natuur, cultuur en geschiedenis, tips voor restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving. Ook bevatten onze pakketten wandelingen en fietstochten, inclusief kaartmateriaal.
  • Ongeveer 60 bevlogen en deskundige medewerkers werken aan jouw reisplezier. Je kan bij ons terecht met al je vragen en geven je graag goed reisadvies. Na terugkomst van je reis ontvang je een enquête over je ervaringen om zo onze kwaliteit te continueren.

blokjes-over-ons-4

Het reisaanbod van SNP

De vakanties van SNP kenmerken zich door hun avontuurlijke inslag en aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Daarnaast heeft SNP tal van themareizen. Wij bieden je groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding, maar je kan ook individueel met ons reizen, alleen of met je eigen reisgezelschap.

Wandelvakanties
Wandelvakanties van SNP: het meest gevarieerde aanbod "waar het asfalt ophoudt…". Van lichte hotelwandelreizen tot trektochten door de wildernis, in groepsverband en individueel.

Fietsvakanties
In het aanbod van SNP tref je een groot aantal fietsvakanties aan, op uiteenlopende bestemmingen binnen en buiten Europa. Pittige fietstochten over de Alpen, maar ook lichte en comfortabele fietsvakanties.

Rondreizen
Ons aanbod van rondreizen biedt je de gelegenheid om - op je gemak, eigen tempo en vanuit prachtige accommodaties - alle facetten van een streek te leren kennen.

Gezinsvakanties
Onder de noemer Travelkids valt een groot aanbod originele gezinsvakanties, variërend van ezeltochten tot avontuurlijke multi-activity kampeerreizen en van ingerichte tenten op een camping met speel- en zwemfaciliteiten tot tropische reisavonturen.

Themareizen
Tijdens onze themareizen kun je je verdiepen in vogels, bloemen, vlinders, fotografie, literatuur en wijn en spijs. Allemaal onder deskundige reisbegeleiding.

Winterreizen
Op onze winterreizen verken je de witte natuur al langlaufend, op sneeuwschoenen of op ski's. Niet in de overbevolkte wintersportgebieden, maar juist op de onontdekte plekken.

Maatwerk
Voor avonturiers die graag zelf hun verre reis samenstellen is maatwerk mogelijk. Bij deze reizen creëer je je eigen avontuur op maat uit diverse reisonderdelen van SNP.

BED&2DO
Heb je al een vliegticket maar zoek je nog een leuke activiteit tijdens je vakantie? Met BED&2DO is het voorwerk al gedaan en kun je twee tot vijf dagen sporten of ontspannen op plekken die normaal verborgen blijven.

blokjes-over-ons-3Nieuws
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Opleidingen wederom gecertificeerd
Groener reizen tijdens de klimaattop
Hulpactie aardbeving Nepal
Aardbeving in Nepal
SNP Natuurreizen populairste Actieve & Avontuurlijke Touroperator 2015
Op kosten van Yomads Travel de wereld rond
NHTV-project CARMATOP wint Groene Veer
SNP Natuurreizen stoomt door in groene koers

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.