Banner

Op actieve gezinsvakantie? Ontdek onze gezinsreizen

SNP Family Specials

SNP is de grootste Nederlandse organisator van actieve reizen voor ouders met kinderen. De mooiste reizen voor gezinnen met kinderen hebben wij samengevoegd onder het thema Family Specials. Dit zijn reizen die wij speciaal voor gezinnen hebben ontworpen. Wat is er mooier dan met je kinderen een bergtop te beklimmen, een rivier af te zakken op een zelfgebouwd houtvlot of een ezeltocht te maken? 

Je krijgt van ons informatie over de mooiste routes, de bagage wordt indien gewenst vervoerd en we reserveren de verschillende accommodaties. Alles wordt geregeld, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van een heerlijke vakantie met je gezin.
 
Bekijk alle thema's

Daarom: een actieve gezinsvakantie met SNP

  • Family Specials: speciaal ontworpen voor gezinnen 
  • Grootste aanbod speciaal ontwikkelde fiets- en wandelreizen en multi-actieve reizen
  • Verblijf in kleinschalige, kindvriendelijke accommodaties
  • Reis met respect voor de lokale natuur en cultuur
  • Groepsreizen met een deskundige gids die jullie eigen taal spreekt
  • Leeftijdsgenoten om mee te spelen of te chillen
  • Programma’s vol spannende en leerzame activiteiten, die leuk zijn voor kinderen én hun ouders.

Voor elke leeftijd een geschikte reis

Family Specials zijn reizen die we speciaal hebben gemaakt voor gezinnen met kinderen of met tieners. Omdat een kind van vier niet hetzelfde kan en wil als een kind van elf, zijn de Family Specials opgedeeld in vijf leeftijdscategorieën: 6+ jaar; 8+ jaar; 10+ jaar; 12+ jaar; alle leeftijden. Alle reizen in een categorie zijn afgestemd op (ouders met) kinderen in die leeftijd. Daarbij is gelet op de zwaarte van het programma, het aantal faciliteiten, het type accommodatie en de flexibiliteit van de reis/ vakantie.

6+8+10+12+alle

 

Toon alle SNP Family Specials
-text

Kies voor 35 jaar ervaring

SNP is in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van actieve reizen. We zijn aangesloten bij ANVR, SGR en de partner van ANWB.

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Of bekijk de veelgestelde vragen