Cookies op SNP

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Banner

Ontdek onze gezinsreizen Dit zijn de leukste Family Specials van 2018

SNP Family Specials

Avonturen zijn veel leuker als je ze met het hele gezin beleeft. De Family Specials zijn gezinsvakanties buiten de gebaande paden. Kajakken in een fjord, raften naar een waterval, mountainbiken door de jungle of speuren tussen de ruïnes van een oude cultuur: jullie vinden altijd wel een reis die perfect past bij wat jullie allemaal willen doen. Onze reisexperts hebben speciaal voor ouders met kinderen een aantal mooie vakanties samengesteld. Leuke, actieve en leerzame vakanties naar een bijzondere locaties binnen of buiten Europa. We hebben een aantal van deze avontuurlijke reizen voor jullie uitgelicht.

 

Toon alle SNP Family Specials

Laat je inspireren!

Oostenrijk

Oostenrijk Stubaital | 8 dagen | Groepsreis

Op avontuur in de bergen

Een actief avontuur tussen de bergen, nabij de Stubaier gletsjer. Deze reis zit vol met stoere outdooractiviteiten, zoals mountainbiken over ruige bergpaden.

griekenland

Griekenland Argolida | 8 dagen | Privé reis

Ravotten tussen de ruïnes

Hoe de oude Grieken leefden? Dat ontdek je op het schiereiland Argolida. Vanuit de villa of het appartement trekken jullie eropuit. Volg de voetstappen van de held Herakles, zwerf door de resten van de oude stede Mykene en Tyrins en bezoek het antieke theater van Epidauros.

Costa_Rica

Costa Rica | 14 dagen | Privé reis

Voor stoere gezinnen: Costa Rica met een fourwheeldrive

Met de jeep over de onverharde wegen van Costa Rica. Hoe gaaf is dat? En wat dacht je van een avontuur in de jungle? En van duiken of zeilen op de heldere zee, die bijzondere schatten herbergt? Na alle activiteiten is het heerlijk bijkomen aan het zwembad

Franse_Alpen

Franse Alpen | 5 dagen | Privé reis

Ezeltocht door de Franse Alpen

Met een langorige vriend, die de bagage draagt, trekken jullie tijdens deze privéreis van plek naar plek. De springende gemzen en fluitende alpenmarmotten benadrukken de schoonheid van de ongrepte Queyras.

Nieuw

Voordelen van SNP Family Specials

  • Een heerlijke vakantie voor iedereen! Kies uit fietsreizen, wandelreizen of autovakanties. Tijdens de meeste reizen kun je nog kiezen voor activiteiten als mountainbiken, kajakken of zelfs een ritje met de zipline.
  • Kleinschalige, kindvriendelijke accommodaties. De SNP-reisexperts bezoeken alle locaties altijd eerst zelf, zodat ze zeker weten dat jullie verblijf onvergetelijk zal zijn.
  • Reis met een zo klein mogelijke footprint. Je reist met respect voor de lokale natuur en cultuur.
  • Groepsreizen met een deskundige gids die jullie eigen taal spreekt. En voor de kinderen leeftijdsgenoten om mee te spelen of te chillen.
  • Een programma vol spannende en leerzame activiteiten, die leuk zijn voor kinderen én hun ouders.

Voor elke leeftijd een geschikte reis

Family Specials zijn reizen die we speciaal hebben gemaakt voor gezinnen met kinderen of met tieners. Omdat een kind van vier niet hetzelfde kan en wil als een kind van elf, zijn de Family Specials opgedeeld in vijf leeftijdscategorieën: 6+ jaar; 8+ jaar; 10+ jaar; 12+ jaar; alle leeftijden. Alle reizen in een categorie zijn afgestemd op (ouders met) kinderen in die leeftijd. Daarbij is gelet op de zwaarte van het programma, het aantal faciliteiten, het type accommodatie en de flexibiliteit van de reis/ vakantie.

6+8+10+12+alle

 

Toon alle SNP Family Specials
-text

Kies voor 35 jaar ervaring

SNP is in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van actieve reizen. We zijn aangesloten bij ANVR, SGR en de partner van ANWB.

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Of bekijk de veelgestelde vragen