Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Argentinië×
  Alles wissen ×
  3

  reizen in Argentinië

  argentinie-patagonie-gaucho.jpg

  Argentinië met SNP Natuurreizen

  • Eenmalige vogelreis Falkland-eilanden najaar 2018 met alle vluchten inclusief
  • Oogverblindende landschappen met nieuwe reis met 4x4 door Atacama-woestijn
  • Individuele reizen variërend van makkelijk tot pittig; onze reisadviseurs helpen je graag
  • Wandel aan de voet van de iconische Mount Fitzroy en Cerro Torre in Los Glaciares N.P.
  • Originele wandelkaart Torres del Paine onderdeel van uitgebreid SNP-reispakket
  Argentinië, Chili - Patagonië, 18 of 21 dagen
  AR_Los_Glaciares,_hike_Loma_del_Pliegue_Tumbado_02_WEB.jpg 9,2
  Wandelen
  Privéreis
  Argentinië, Chili - Patagonië Torres del Paine en Los Glaciares te voet

  wandelvakantie langs hotels en refugios

  Zwaarte
  Comfort
  18 of 21 dagen
  vanaf € 3.959
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Argentinië, Chili - Lake District, Patagonië, 18 dagen
  het_koude_meer.jpg
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Argentinië, Chili - Lake District, Patagonië Rondreis langs de mooiste parken in het merengebied

  Actieve rondreis met huurauto langs hotels

  Zwaarte
  Comfort
  18 dagen
  vanaf € 3.074
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Nieuw

  Reizen in Argentinië: een versmelting van culturen

  Reizen in Argentinië betekent kennismaken met een versmelting van culturen. De Europese invloeden van weleer worden gecombineerd met het authentieke Zuid-Amerikaanse temperament. Dat is vooral in de hoofdstad Buenos Aires merkbaar. Daarnaast heeft Argentinië een schitterende natuur: van de tropische watervallen van Iguazu en de majestueuze Andes tot de spectaculaire Perito Morenogletsjer en het wonderschone Patagonië.

  Reizen in Argentinië: bepaal zelf het tempo

  Kies je voor pittig of juist comfortabel? Tijdens een van de reizen in Argentinië van SNP bepaal je zelf het tempo en de balans tussen actie en comfort. Wandelreizen door Patagonië met een bezoek aan de beroemde Perito Morenogletsjer en het prachtige nationale park Chili Torres del Paine zijn zeer geschikt voor avontuurlijke reizigers die van een uitdaging houden. Doe je het liever wat rustiger aan? Kies dan voor een SNP-reis waarbij je per huurauto in het noordwesten van Argentinië de Andes doorkruist. Ruimte voor cultuur is er ook, met bezoeken aan de levendige hoofdstad Buenos Aires met het beroemde Playa de Mayo, en de prachtige universiteitsstad Salta.

  Argentinië op de fiets

  Een bijzondere manier om het Argentijnse landschap te verkennen is op de fiets. Voor een van deze fietsreizen door Argentinië van SNP heb je een redelijk goede conditie nodig. Onderweg bezoek je onder meer Villa La Angostura, dat ook wel de tuin van Patagonië wordt genoemd. De reis voert je daarna naar het skigebied Bariloche, dat opvalt door zijn Zwitsers aandoende architectuur. Vanuit hier volg je de fraaie Ruta de Las Siete Lagos, oftewel de Zevenmerenroute, richting San Martin de los Andes. Tijdens deze tocht kijk je uit op imposante bergtoppen, glooiende heuvels en helderblauwe meren. Bij deze SNP-reis wordt een bezoek aan Argentinië en Chili gecombineerd.

  Vogels en pinguïns spotten op de Falklandeilanden

  Vogelspotters beleven een unieke ervaring tijdens een van de reizen in Argentinië van SNP met bestemming de Falklandeilanden. Je bezoekt per expeditieschip de westelijke eilanden van deze archipel die de Argentijnen ook wel Malvinas noemen. Deze reis staat in het teken van vogels kijken en fotograferen. Op New Island bezoek je tijdens deze groepsreis de kolonies rotspinguïns en albatrossen en op Carcass Island sta je tijdens een wandeling langs de kust oog in oog met magelhaen- en ezelspinguïns. Daarnaast is er tijdens deze reis ruimte voor cultuur in de hoofdstad Stanley. Hier leer je meer over de tradities en gebruiken van de Falklandeilanden.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.