Costa Rica Voor de pure natuurliefhebbers!

Cookies op SNP

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Natuurschoon Costa Rica

Wie reist door Costa Rica zegt NATUUR. In hoofdletters. Tijdens een rondreis Costa Rica ontkom je er niet aan. In dit kleine Midden-Amerikaanse land, ingeklemd tussen de Caribische- en Grote Oceaan, is maar liefst een kwart hieraan gewijd. Ga tijdens je Costa Rica vakantie bijvoorbeeld wandelen in bekende nationale parken als Tortuguero, Rincon de la Vieja, Montverde, Manuel Antonio en Corcovado. Vanuit San José liggen vulkanen, tropisch regenwoud, nevelwoud en de mooiste stranden in één reisdag binnen handbereik.

Rondreis Costa Rica
Een reis door Costa Rica, individueel of in groepsverband, betekent een relaxte vakantie met veel dieren, vogels en outdoor-activiteiten als fietsen, canopy’s, kayakken, raften, surfen, snorkelen en duiken. Geschikt voor jong en oud, ouders met kinderen en actievelingen. Wil je een keer wat anders? Boek dan een fietsvakantie in Costa Rica. Costa Rica is Pura Vida! De Ticos bundelen hiermee hun gevoel en uitbundigheid krachtig samen voor hun land waar aan elke gemoedelijke reiziger herinneringen blijft behouden.

Costa Rica is ook erg geschikt om met kinderen te bezoeken. Tijdens een gezinsvakantie in Costa Rica gaan de kids met deskundige reisleiders op zoek naar bijzondere dieren en leren ze over het vele natuurschoon. Een familiereis geeft de ouders voldoende tijd om zelf ook op onderzoek uit te gaan.


Toon alle reizen in Costa Rica

Wat wil je doen in Costa Rica

Fietsen

2 reizen

Rondreizen

6 reizen

Met het gezin

Vogels kijken

Met een groep

Costa Rica met SNP

  • Reizen voor fietsers, vogelliefhebbers en ouders met kinderen
  • Self-drives met up-to-date roadbook, nooit de weg kwijt
  • SNP-reispakketten, heel veel praktische informatie, goed voorbereid op pad
  • Individuele fietsreis met bagagevervoer

Toon Avontuur op Maat in Costa Rica

Aanbevolen reizen in Costa Rica

CR_Robert_Petterson_met_Lemur_kikker_op_camera_142007-0411_WEB.jpg 9,2
Rondreizen
Privéreis

Costa Rica - Met de kids

Door de ’schatkamer van de natuur’

gezinsvakantie per 4WD huurauto langs hotels & lodges

Zwaarte
Comfort
19 dagen
vanaf € 1.598
Prijs per persoon bij min. 2 personen
emerald_toucanet.jpg 8,6
Vogels kijken
Groepsreis

Costa Rica - Vogelreis

tirannen, quetzals en geelvleugelara’s

vogelreis met verblijf in hotels

Zwaarte
Comfort
17 dagen Eerste gegarandeerde vertrekdatum: 17 nov 2018
vanaf € 1.875
Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
Gegarandeerd vertrek

Wist je dat

  • Afrikaanse slaven zijn nooit in Costa Rica ingevoerd
  • 28% van het land valt onder natuurbescherming
  • Sinds 1948 is het leger afgeschaft
  • Ontelbare zoogdieren, reptielen , vogels en 12.000 plantsoorten
  • Koffie, bananen, ananas, cacao en suikerriet, de belangrijkste exportproducten
  • Tortuguero biedt 35 km aan beschermde stranden voor de soepschildpad, de grootste plek van het westelijk halfrond

Kunnen we je helpen?

Wil je meer, zoek je een specifieke invulling of kom je er op deze manier niet uit? Vraag dan persoonlijk advies van een van de reisadviseurs. Onze specialisten zijn bereisde avonturiers met veel expertise over een bepaalde regio. Het wereldwijde netwerk van locale SNP-reisagenten ondersteunt hen bij het advieswerk. Samen weten zij als geen ander waar je moet zijn, wat je kunt doen en hoe je het ter plekke organiseert.

Inge van Zeist

Azië, Noord-Amerika, Noord-Afrika en 'Down Under'

Reizen betekent voor mij 100% genieten van de natuur, het buiten zijn en ondergedompeld worden in de hectiek van een wereldstad. Bijzondere ontmoetingen, een uitdagende trekking, een zonsondergang op een unieke plek of gewoon genieten van een lekkere kop koffie op een terras, maken voor mij een vakantie compleet. Graag zorg ik voor een passend reisadvies, zodat iedere reiziger die bij SNP boekt een vakantie heeft om nooit meer te vergeten! Nieuw Zeeland en Nepal heb ik in mijn hart gesloten tijdens mijn reizen! Het indrukwekkende Himalaya landschap en de diversiteit die Nieuw Zeeland uniek maakt hebben mij gegrepen. Iedere bestemming heeft zijn eigen unieke plekken. Deze plaatsen zoekt SNP op in haar reizen en wil ik je graag onder de aandacht brengen!

Mail naar afdeling Verre Reizen
Inge Ubachs

Inge Ubachs

Midden-Amerika, Noord-Amerika, Afrika, Vietnam

Het reisvirus heeft mij al op veel plekken op de wereld gebracht. Iedere bestemming heeft zijn eigen charme. Het prachtige natuurschoon van Costa Rica heeft een enorme aantrekkingskracht. In geen enkel land waar ik tot nu toe ben geweest heb ik zoveel verschillende bijzondere diersoorten gezien. Met eigen huurauto rondrijden, geeft je de ultieme vrijheid om alle mooie plekken te ontdekken. Ook voor gezinnen is Costa Rica een fantastische bestemming. Vietnam heeft mij geraakt vanwege de vriendelijke lokale bevolking en de bijzondere mix tussen natuur en historie. Canada vind ik geweldig vanwege het magnifieke natuurschoon. Ik adviseer je graag over onze bestemmingen en maak met plezier een mooi reisvoorstel.

Mail naar afdeling Verre Reizen