Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Wandelen×
  Apulië×
  Italië×
  Alles wissen ×
  3

  Wandelvakanties in Apulië, Italië

  Wandelvakantie Puglia

  Wandelvakantie Puglia maken? In het zuiden van Italië wandel je langs glooiende heuvels, uitgestrekte olijfgaarden, ruige kliffen en mooie stranden.

  Een wandelreis in Puglia is een ontdekkingstocht door het authentieke Italië. Hier in het diepe zuiden wacht een comfortabele wandelvakantie die in het teken staat van natuur, cultuur en heerlijk eten.

  De regio is de grootste olijfolieproducent van Italië. Wandelen in Puglia doe je individueel of in een groep met verblijf in sfeervolle accommodaties. Ontdek de Adriatische kust, bezoek de mysterieuze trulli en wandel door onbekende Nationale Parken.

  Meer over onze wandelreizen in Puglia

  Italië - Puglia, 8 dagen
  WAndeling_Otranto_-_Porto_Badisco_(5).jpg 8,2
  Wandelen
  Privéreis
  Italië - Puglia Kustwandeling langs de Adriatico

  Wandelvakantie langs hotels en B&B's

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 695
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Italië - Puglia, 8 dagen
  Puglia 8,2
  Wandelen
  Groepsreis
  Italië - Puglia Het zinderende zuiden

  wandelvakantie langs hotels en B&B

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 1.716
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis
  Italië - Puglia, Basilicata & Campania , 14 dagen
  8,2
  Wandelen
  Groepsreis
  Italië - Puglia, Basilicata & Campania te voet door het vergeten Italië

  wandelvakantie langs hotels en B&B

  Zwaarte
  Comfort
  14 dagen
  vanaf € 2.215
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis

  Wandelvakantie Puglia: ontdek het zinderende zuiden van Italië

  Verstopt in de hak van de Italiaanse laars ligt Apulië, of Puglia. Hier in het diepe zuiden wacht een comfortabele wandelvakantie die in het teken staat van natuur, cultuur en heerlijk eten. Dit zijn wandelreizen met zo min mogelijk impact op de lokale natuur en gebruiken. Je maakt kennis met de lokale bevolking, die hun pasta orecchiette (oortjespasta) gewoon op straat bereiden. Puglia is een bestemming voor lekkerbekken; niet voor niets zijn koks uit de regio in heel het land beroemd. En de regio is de grootste olijfolieproducent van Italië. Wandelen in Puglia doe je individueel of in een groep met verblijf in sfeervolle accommodaties. De wandelreizen variëren van licht tot pittig, dus voor elk type wandelaar geschikt.

  Op pad in het authentieke Italië

  Beroemd zijn de trulli bij Alberobello, de typische huisjes met puntmutsdak. Andere culturele hoogtepunten zijn de schitterende barokstad Lecce en de goed bewaarde vestingstad Otranto. In nationaal park Alta Murgia wandel je langs het achthoekige, mysterieuze Castel del Monte. Ook maak je een uitstapje naar Matera met zijn uit de bergen uitgehouwen Sassi.

  Bekijk ook onze wandelvakanties in Italië

  -text

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 630 klanten