362040banner

Italië - Südtirol & Trentino, 8 dagen van Merano naar het Gardameer

« Terug naar overzicht
Privéreis - Family specials

Gezinsfietsvakantie langs hotels

De ideale vakantie voor gezinnen die graag fietsen in de bergen, maar die bergen liever niet óp willen fietsen. In de fraaie gletsjerdalen van Südtirol en Trentino ligt een strak geasfalteerd, vrijwel autovrij fietspad. Vanuit de bergen daal je af naar de oevers van het Gardameer. Onderweg passeer je bergdorpjes, eindeloze appelboomgaarden, charmante wijnstadjes en fraaie Italiaanse steden Bolzano en Trento. Ben je het fietsen moe, dan bezoek je het kasteel in Merano of Ötzi in Bolzano. Eindpunt is het stadje Riva del Garda aan de noordoever van het azuurblauwe Gardameer. Je overnacht in zorgvuldig geselecteerde, fietsvriendelijke hotels en je bagage wordt vervoerd.

Uniek aan deze reis

 • Aangename temperatuur
 • Eindig aan het azuurblauwe Gardameer
 • Goed gemarkeerd en grotendeels autovrij
 • Ötzi in Bolzano
 • Vrijwel uitsluitend bergaf
 • GPS-tracks aanwezig
 • E-bikehuur mogelijk
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Video - Fietsen met kinderen van Merano naar het Gardameer

Rollend bergafwaarts van Merano maar het Gardameer. Met  onderweg een prachtig natuurzwembad, klimbos en de bruisende Adige. Bekijk het filmpje...

Fietsen van de Alpen naar het Gardameer

230 kilometer fietsen van de Alpen naar het Gardameer was een mooie uitdaging die Kees Lucassen aanging. Samen met zijn optimistische fietspartner Ruben vertrokken ze vanuit de kou in Zuid-Tirol richting de warmte. Lees op Op Pad alles over hun fietstocht.

Dit is een app only reis

Tijdens deze tocht volg je de route via de app SNP Routes op je smartphone of tablet. Bij deze reis ontvang je geen papieren routebeschrijving en kaartmateriaal. Alle reisinformatie vind je voor vertrek in de routeapp en in Mijn SNP. Kijk voor meer informatie op moeiteloos navigeren met de app SNP Routes.


Family special alle leeftijden

Dag tot dag

Italië - Südtirol & Trentino

Van Merano tot aan het Gardameer fiets je over aaneengesloten, strak geasfalteerd fietspad; perfect gemarkeerd én autovrij! Voorzien van alle gemakken onderweg zoals talloze banken, picknickplaatsen, fietsvriendelijke terrasjes, fietstunneltjes, oversteekplaatsen, routebordjes, etc. In vijf ontspannen fietsdagen fiets je van alpiene hoogte tot op vrijwel zeeniveau. Op een paar verwaarloosbare klimmetjes na fiets je vrijwel alleen afdalende of vlakke etappes; een ongekende luxe. 

Je start in het charmante, enigszins elitaire kuuroord Merano. Door uitgestrekte appelboomgaarden volg je het hier brede gletsjerdal tot de samensmelting met het Brennertal bij Bolzano. De invloed van Italië steeds voelbaarder. In de taal, in de bouwstijl van de steden en dorpen en in de wijze waarop de pasta 'al dente' wordt gekookt. Voorbij Bolzano liggen een aantal fraaie wijndorpen te wachten op jouw bezoek. Door dit, soms slechts drie kilometer brede, U-vormige gletsjerdal lopen een spoorlijn, snelweg, provinciale weg, de rivier de Adige en onze fietsroute kilometerslang parallel aan elkaar. Toch verveelt de route geen moment door het schitterende bergpanorama en de vele pleisterplaatsen onderweg.

De laatste dagen bereik je de oevers van het Gardameer en verblijf je in het mondaine Riva del Garda. Terrasjes, restaurants, veel winkeltjes en natuurlijk het nodige vertier op het water. Liefhebbers van cultuur kunnen eventueel de boot en trein nemen naar Verona. We boeken graag een overnachting voor je in deze fraaie stad.

Je verblijft onderweg in typische fietsvriendelijke hotels van Tiroler degelijkheid tot Italiaanse frivoliteit. Vanzelfsprekend wordt de bagage vervoerd en kun je via ons goede fietsen huren. De route is buitengewoon makkelijk te vinden en goed aangegeven, wat het fietsen zeer ontspannend maakt.

 

Dag 1

Aankomst in Merano. Als je bijtijds arriveert kun je vandaag al lekker flaneren op de fraaie boulevard van dit mondaine kuuroord. Of ga shoppen in de smalle straatjes in de binnenstad.

Overnachting in

Merano - Hotel Residence Flora (Merano)

Dag 2

Start rustig met een leuke korte rondrit naar het 'Sissikasteel' Schloss Trautmannsdorf. Beetje klimmen, beetje dalen. Precies goed om aan het fietsen hier te wennen. Je kunt Schloss Trautmannsdorf bezoeken. Echt een aanrader, ook voor kinderen. Schitterende tuinen met tal van weergaloze uitzichten op de bergen rondom Merano. Je fietst door wijngaarden tot aan het kasteel. Terug via de romantische Sissiweg langs tal van kleine barretjes en ijssalons. Of neem de stoeltjeslift naar het boven Merano gelegen gehucht Tirol en bezoek het kasteel. Pak een terrasje in de binnenstad.
Fietstocht: 8,5 km

Overnachting in

Merano - Hotel Residence Flora (Merano)

Dag 3

Vandaag een heerlijke fietstocht naar de stad Bolzano. Geen klimmetjes, je rolt bijna vanzelf over de prima gemarkeerde route langs de Adige naar je eindbestemming. Je peddelt door uitgestrekte appelboomgaarden door het brede gletsjerdal. Neem onderweg een verkoelende dip in een natuurzwembad. Even verderop bereik je het tweetalige Bolzano, je verblijfplaats voor de komende 2 nachten. In het oude en gezellige centrum vind je meerdere mooie pleinen.
Fietstocht: 36 km, 100 m stijgen, 130 m dalen 

Overnachting in

Bolzano - Hotel Figl

Dag 4

Vandaag hoef je lekker niets. Maar Bolzano is een erg leuke stad om rond te slenteren, te shoppen en het wemelt er van de gelateria’s. En er is meer. Je kunt het Ötzimuseum bezoeken (buiten zomervakantie op maandag gesloten), Castel Roncolo of je pakt de cabinelift naar het hoger gelegen Oberbozen. Vanaf hier heb je een weergaloos uitzicht op de majestueuze bergketens die Bolzano omgeven. Pak het smalspoortreintje naar een zwemmeertje, Genoeg te doen op deze rustdag in Bolzano!

Overnachting in

Bolzano - Hotel Figl

Dag 5

Vanaf Bolzano fiets je naar de universiteitsstad Trento. Over het heerlijke fietspad door het hoofddal peddel je van de provincie Süd-Tirol naar Trentino. Bij het passeren van de provinciegrens zul je op het eerste gezicht weinig veranderingen zien, maar het voelt al veel Italiaanser in Trentino. We raden aan in Kürtasch/Cortaccia (28km) of in San Michele – Grumo (43 km) de trein te pakken naar Trento. Niet alleen vermijd je op deze manier een wat minder interessant gedeelte van de route. Ook heb je de middag vrij om deze fraaie stad te bewonderen. Dit is een echte universiteitsstad met een rijk verleden en fraaie pleinen en kerken.
Fietstocht: 29-43,5 km, 90 m stijgen, 150 m dalen

Overnachting in

Trento - Hotel America (Trento)

Dag 6

Van Trento naar Riva del Garda
Het eerste deel van deze etappe volgen jullie het hoofddal naar Rovereto. Als je de etappe te lang vindt of nog even Trento wilt bekijken neem je de trein naar Rovereto. Daarna neem je afscheid van het blauwgroene water van de Adige en klim je westwaarts om via een kleine pas een zijdal richting Riva in te slaan. Vanaf de pas volgt een heerlijk lange afdaling waarbij je al snel zicht krijgt op het fraaie Gardameer. Langs de oevers fiets je zo het historische centrum van Riva del Garda binnen. Hier kan je 's avonds heerlijk flaneren met de andere toeristen en Italianen door de smalle middeleeuwse steegjes.
Fietstocht: 24,5-49 km, 200 m stijgen en 320 m dalen

Overnachting in

Riva del Garda - Hotel Venezia

Dag 7

Het Gardameer biedt een rijk aanbod aan vertier, van terrassen tot zeilen, surfen en andere buitensporten. Om te griezelen is een bezoekje aan reptielmuseum Reptiland een tip. Of maak op de fiets een laatste fraaie rondtocht vanuit via Arco en Dro naar het Lago di Cavedine (48,5 km, 350 m stijgen en dalen). Bijzonder is het landschap voorbij Arco met hele karakteristieke, grote rotsblokken die achteloos verspreid liggen op de dalbodem.

Overnachting in

Riva del Garda - Hotel Venezia

Dag 8

Na het ontbijt eindigt het arrangement. 
Heb je een verlenging geboekt in Verona, dan kan je per boot vanaf Riva del Garda het Gardameer oversteken en aan de zuidkant de trein verder oppikken naar Verona. Een echte aanrader!

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je verblijf in comfortabele driesterrenhotels op kamers met eigen douche en toilet. De hotels liggen alle op loopafstand van of in het centrum van de etappeplaatsen. Voor meer informatie over de accommodaties en een foto-impressie klik je op de link in het dag-tot-dagprogramma.

Over de maaltijden

Het ontbijt is inbegrepen. De lunch koop je onderweg zelf in. 's Avonds kunnen jullie zelf een restaurant uitzoeken voor het diner. In alle overnachtingsplaatsen vind je hiervoor meer dan genoeg mogelijkheden.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • bagagevervoer
 • fietsroutes in SNP route-app
 • digitale reisinformatie

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • overige maaltijden
 • fietshuur (bij te boeken)

Ter plaatse te betalen

 • toeristenbelasting (ca. EUR 2,- p.p.p.n.)

Reisinformatie

Je volgt de route met de SNP Route App op je smartphone. Je krijgt dus geen apart kaartmateriaal of routebeschrijving mee. Zorg voor een goed opgeladen smartphone en een powerbank. In de reisinformatie staat hoe de route app te downloaden en te gebruiken. Alle benodigde informatie voor je reis ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Het programma telt 5 echte fietsdagen, waarvan 2 optioneel. Er is dus tijd genoeg voor andere activiteiten onderweg of na afloop. Het startpunt Merano ligt op ruim 300m hoogte. Het eindpunt Riva del Garda ligt op 70m. Je fietst dus voornamelijk bergafwaarts, maar komt onderweg wel enkele klimmetjes tegen. De route is geasfalteerd en van goede kwaliteit. Twee etappes kunnen worden ingekort m.b.v. de trein. Omdat stations in Italië niet ingericht zijn voor fietsers, betekent dit wat gesjouw met fietsen over trappen. M.n. met aanhangfiets of fietskar is dit vermoeiend.

Voor kinderen vanaf ca. 8 jaar is de reis geschikt om zelf te fietsen. Kinderen die goed kunnen zitten, vanaf ca. 1 jaar, kunnen in het fietszitje achterop, maar er is ook een fietskar. Voor kinderen van ca. 4 tot 8 jaar is de aanhangfiets ideaal.
NB: wij denken dat kinderen die nog niet op een fiets met 24 inch wielen passen beter niet op een eigen fiets kunnen meefietsen, maar beter op een aanhangfiets of in een kinderzitje.

Extra dagen

Vanwege de vaste startdag kan je tijdens de reis geen extra nachten boeken. Je kan wel vooraf extra nachten boeken in Merano of achteraf in Riva del Garda.

Fietsverzekering

Bij diefstal van of schade aan je huurfiets ben je persoonlijk aansprakelijk. Gestolen of beschadigd materiaal dient vergoed te worden aan de verhuurder. Wij adviseren, zowel bij huurfietsen als eigen fietsen, een reisverzekering met extra hobby- en sportuitrusting af te sluiten die deze kosten dekt. Je kunt via ons bij a.s.r. een reisverzekering inclusief dekking voor bijzondere sportuitrusting afsluiten.

Meer informatie over onze verzekeringen

Extra's

Verlengingshotels

B&B Anfiteatro (Verona)

In het hart van Verona, nabij het beroemde amfitheater en het huis van Julia, vind je B&B Anfiteatro op de eerste verdieping van een 19e eeuw gebouw. De kamers zijn verschillend ingericht, maar allemaal smaakvol, met hoge plafonds en warme tinten. Kamers beschikken over eigen badkamer, airco en TV. 's Morgens is er een ontbijtbuffet, maar je kunt er ook voor kiezen je ontbijt op de kamer bezorgd te krijgen. 

Hotel Residence Flora (Merano)

Modern ingericht driesterrenhotel in het hart van Merano en ideale uitvalsbasis om het sfeervolle Merano te verkennen. Het hotel ligt heel rustig, aan een doodlopende weg tussen fraaie villa's, naast de Passer. In 5 min loop je over het wandelpad langs de Passer naar het gezellige centrum. De andere kant op is het 10 min lopen naar het station.
Alle kamers beschikken over badkamer met douche en toilet, airconditioning, TV en telefoon. Er wordt een heerlijk ontbijt geserveerd en in de tuin vind je een klein zwembad.

Transfers

Riva del Garda - Merano (vanaf € 352,- per boeking)

Optionele transfer van het laatste hotel in Riva del Garda naar de eerste accommodatie in Merano. Handig als je met eigen auto bent gekomen.

Voorwaarden:

Geef bij boeking aan dat je hiervan gebruik wilt maken en geef meteen een voorkeurstijd op voor deze transfer. De vermelde prijs is geldig voor een gezelschap van max. 8 personen.

 

Fietshuur

e-bike (vanaf € 154,- per persoon)

Je huurfiets is een e-bike met minimaal 21 versnellingen uitgerust met km-teller, slot, reparatiesetje, bagagedrager en achtertas.

Voorwaarden: Je haalt de fiets op dag 2 op bij de verhuurder in Merano. Aan het eind van de reis wordt de fiets op dag 7 na de fietstocht of dag 8 's morgens opgehaald bij het hotel in Riva del Garda. De huurprijs is inclusief verzekering tegen diefstal. Voor schade aan de huurfiets ben je wel aansprakelijk.

Hybride fiets (vanaf € 127,- per persoon)

Je huurfiets is een hybride met minimaal 21 versnellingen uitgerust met slot, reparatiesetje, bagagedrager en achtertas.

Voorwaarden: Je haalt de fiets op dag 2 op bij de verhuurder in Merano. Aan het eind van de reis wordt de fiets op dag 7 na de fietstocht of dag 8 's morgens opgehaald bij het hotel in Riva del Garda. De huurprijs is inclusief verzekering tegen diefstal. Voor schade aan de huurfiets ben je wel aansprakelijk. 

Kinderfiets (vanaf € 61,- per persoon)

Voor kinderen zijn er mountainbikes met 18 versnellingen. Beschikbare wielmaten: 20 en 24 inch.

Voorwaarden:

Je dient de kinderfiets bij boeking te reserveren. Vergeet svp niet de lengte van de gebruikers door te geven en tevens de op dit moment thuis gebruikte frame-/ wielmaat.
Hou er svp ook rekening mee dat de maat is afgestemd op de lengte van de kinderen ten tijde van de fietstocht (m.n. als je lang van tevoren boekt van belang!).

NOTA BENE: wij denken dat kinderen die nog niet op een fiets met 24 inch wielen passen beter niet op een eigen fiets kunnen meefietsen, maar beter op een aanhangfiets of in een kinderzitje.

De huurprijs is inclusief verzekering tegen diefstal. Voor schade aan de huurfiets bent u wel aansprakelijk.

Fietshelm

Er zijn fietshelmen te huur, ook kinderhelmpjes.

Voorwaarden: Je dient de helm bij boeking te reserveren en aan te geven of dit voor een kind (leeftijd, hoofdomvang) of een volwassene is.

Fietskar

Een overdekte fietskar die plaats biedt aan 2 kleine kinderen (vanaf ca. 12 maanden tot ca. 3 jaar). De maximale lengte van de kinderen is 1.17 m. en het maximale gewicht dat mee kan in de kar is 35 kg. De fietskar kan zowel aan de hybride als aan de e-bikes die we verhuren worden bevestigd.

Voorwaarden: Je dient de fietskar bij boeking te reserveren. Het is nodig hiervoor ook een volwassenenfiets huren in verband met de montage. Geef svp ook door aan welke volwassenenfiets de fietskar gemonteerd dient te worden.

Fietszitje achter

Je kunt voor kleine kinderen een veilig fietszitje voor achterop de fiets huren.

Voorwaarden: Je dient het fietszitje bij boeking te reserveren

Aanhangfiets

Er zijn aanhangfietsen (trailers) te huur, een soort derde wiel dat je aan een volwassenenfiets kunt vastmaken, zodat je kind veilig kan fietsen. Ideaal voor ca. 4 t/m 8 jaar. De aanhangfiets kan zowel aan de hybride als aan de e-bikes die we verhuren worden bevestigd.

Voorwaarden: Je dient de aanhangfiets bij boeking te reserveren.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

De afstand Utrecht - Merano is ca. 1040km, via Innsbruck en Bolzano. Je kan je auto (tegen betaling) parkeren bij het hotel in Merano. Aan het eind van de reis keer je per bus en trein terug in Merano, zie hieronder voor de details. Je kan ook een transfer boeken van Riva del Garda naar Merano (zie transfers).
Je kan er ook voor kiezen om de auto tijdens de reis te parkeren op eindpunt Riva del Garda. Je kan parkeren op een gratis, onbewaakt openbaar parkeerterrein of in een parkeergarage (ca. € 90,- per week). Je keert per bus en trein terug in Merano of boekt een transfer (zie transfers).
Als je met je eigen fiets komt en met het openbaar vervoer van Riva del Garda naar Merano reist, kan je op de heenweg het beste via Merano rijden, waar je je bagage en fiets alvast bij het hotel afgeeft. Vervolgens rijd je door naar Riva del Garda, waar je de auto parkeert.

Per openbaar vervoer van Riva del Garda naar Merano
Van Riva del Garda reis je per bus naar het treinstation van Mori. Bussen gaan ongeveer 1 keer per uur, je bent 40 minuten onderweg. In Mori neem je de trein naar Merano. Je kan ook vanuit Riva del Garda een taxi nemen naar Rovereto (25km) en in Rovereto op de trein stappen naar Silandro. Vanuit zowel Mori als Rovereto moet je overstappen in Bolzano en Merano, de treinreis duurt ongeveer 2 uur. In het weekend is er minder frequent openbaar vervoer en ben je langer onderweg.
Voor meer informatie over de treindienstregeling klik je hier.

Treinreis

Wil je per trein naar je bestemming reizen dan kies je voor een dagtrein heen naar Merano en terugreis nachttrein vanaf Rovereto

Je kan zelf je treintickets boeken via www.nsinternational.nl

Indien je met de nachttrein wenst te reizen, kan SNP deze voor je boeken.

Wij raden je aan om je treinreis pas te reserveren nadat je SNP-arrangement bevestigd is. Check wel van te voren of er op je gewenste dag van vertrek een treinreis naar je eindbestemming mogelijk is. 

Na aankomst in Merano neem je een taxi naar het hotel of je gaat te voet. Aan het eind van de reis neem je vanuit Riva del Garda een taxi naar Rovereto (25km). Je kan evt. ook vanuit Riva del Garda met de bus naar Mori en vervolgens met de lokale trein naar Rovereto, maar dit kost je meer dan een uur.

Trein schema

Nachttrein:

Bestemming Tijd Overstap
Amsterdam CS –Merano 19:00 - 12:15 2
Roverto – Amsterdam CS 17:43 - 08:51 1

Let op, treinschema's zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

Je kan dit arrangement starten op zaterdagen van begin mei tot eind september. In het vroege voorjaar en in het najaar kan het fris zijn met kans op regen. De rest van het jaar is het klimaat zeer aangenaam. In de zomer bieden bergen en meertjes verkoeling.

We raden je aan om een fietshelm te dragen. Als je een fiets huurt, kan je ook een helm huren (zie materiaalhuur).

Ga je binnenkort op reis naar Italië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/italie. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/italie/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Medische zorg in Italië is uitstekend. Neem in noodgevallen contact op met de 'pronto soccorso' (eerstehulpafdeling) van het dichtstbij zijnde ziekenhuis.
N.B. Zorg dat je niet vertrekt zonder een goede ziektekosten- en/of reisverzekering.

Gegevens bij de hand
Alle rekeningen voor medische zorg dienen vaak contant betaald te worden. Licht bij ziekenhuisopname direct je verzekeringsmaatschappij in, zodat zij voor betaling kan zorgen. Houdt altijd de gegevens (welk ziekenhuis, welke arts, telefoonnummer e.d.) bij de hand.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. Zie verder de paklijst in de SNP Reiswijzer in Mijn SNP. 
N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in je dagrugzak.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Zie verder voor een algemeen advies de website van het LCR of ITG,

Geweldsdelicten zijn zeldzaam
Hoewel er veel kleine misdaad voorkomt, zijn geweldsdelicten zeldzaam in Italië. Kijk uit voor niet-officiële gidsen, taxichaufeurs of vreemden die je willen adviseren over hotels en restaurants, aangezien ze daarvoor soms geld willen hebben. Alleenreizende vrouwen krijgen in Italië veel aandacht, maar dit is meestal meer irritant dan gevaarlijk. Het personeel van hotels en restaurant treedt alleenreizende vrouwen vaak met extra zorg tegemoet.

Verschillende politiekorpsen
Er zijn verschillende soorten politiekorpsen in Italië en elk vervult een eigen rol. De staatspolitie, la polizia, behandelt de meeste misdaden. De carabinieri behandelen verschillende overtredingen en kunnen ook willekeurige veiligheidscontroles uitvoeren. De vigili urbani (gemeentelijke verkeerspolitie) kunnen hoge boetes uitschrijven voor verkeers- en parkeer-overtredingen. In geval van diefstal moet je naar het dichtstbijzijnde politiebureau voor een proces verbaal (denuncia).

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

IMG_0109.jpg

Italië - Südtirol & Trentino

van Merano naar het Gardameer

Gezinsfietsvakantie langs hotels

Zwaarte
Comfort
Family specials
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.